0900 77 55 999

Een goed geplande en uitgevoerde Bedrijfsverhuizing?

Het verhuizen van uw bedrijf is in goede handen bij de Sjouwfeurs van De Meubeltaxi
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6053 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Vlotte reactie nemen kontakt op als ze verwachten… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren
0.5 /5
Slecht meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationale verhuizing

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen bedrijf

Het is voor u belangrijk dat uw bedrijfsverhuizing snel en volgens afspraak verloopt. Tijdens het verhuizen van uw bedrijf liggen uw bedrijfsactiviteiten stil. Deze onderbreking moet niet langer duren dan noodzakelijk, want u wilt door met ondernemen. Ook wilt u dat uw medewerkers het werk na de bedrijfsverhuizing weer zo kunnen oppakken als op de oude locatie. Al het meubilair op de juiste plek en alle kabeltjes weer goed aangesloten.

Plannen bedrijfsverhuizing

Een goed plan is het halve werk en in het geval van het plannen van een bedrijfsverhuizing belangrijk om vertrouwen te krijgen in een voorspoedig verloop van de verhuizing. Een kleine verhuizing van 1 kantoor zal vrij eenvoudig zijn, maar wanneer uw bedrijf een wat grotere omvang heeft, dan is het noodzakelijk een goede inventarisatie te maken. Hiervoor komen we bij u langs om alle opties met u door te nemen en een goede voorbereiding te maken.

 

Wanneer kan uw bedrijf verhuizen?

Verhuizen van uw bedrijf kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Zo kregen wij ooit het verzoek om de volgende dag nog een bedrijf te verhuizen van Amsterdam naar Rotterdam. Die dag hadden wij 2 wagens en 4 Sjouwfeurs klaar staan en is de bedrijfsverhuizing diezelfde dag nog geklaard. Het is uiteraard raadzaam wat meer voorbereidingstijd te nemen. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

Bedrijfsverhuizing van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Wat kost verhuizen van een bedrijf?

 De kosten van uw verhuizing hangen af van wat er moet gebeuren. De hoeveelheid kantoormeubilair, de hulp die u zelf biedt, benodigd montagewerk en de omstandigheden op locatie zijn factoren die van invloed zijn op de duur van uw bedrijfsverhuizing en de middelen die hiervoor nodig zijn. Een goede inventarisatie vooraf maakt uw bedrijfsverhuizing mogelijk. De uiteindelijke kosten? Wij verzorgen voor u graag een offerte op maat. Stuur uw verzoek in aan vervoer@demeubeltaxi.nl

Verhuizen met verhuislift

Indien er verhuisd moet worden van of naar een hogere etage, kan het voorkomen dat items niet over de trap passen of in de lift. Dan is de inzet van een verhuislift (€ 150) noodzakelijk. Deze verhuislift is een kleine vrachtwagen met ladderlift (tot 30 meter hoog) achterop. De lift moet recht onder het raam of balkon geparkeerd kunnen worden op verharde ondergrond. Een verhuislift maakt verhuizen erg makkelijk. Waar je 3 uur bezig kan zijn om alles over de trap te sjouwen, kan een verhuislift dit in een uurtje doen.

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Verhuislift verhuizing

Spoedverhuizing

U moet binnen 48 uur verhuizen? Wij kunnen u snel helpen. Soms zelfs nog op dezelfde dag. Het kan zijn dat wij u wel om een toeslag vragen. Als er geen verhuiswagen in de buurt is, dan moeten wij omrijden en deze kosten brengen wij u in rekening. De kracht van De Meubeltaxi is flexibiliteit. Iedere dag hebben wij meerdere wagens op de weg, dus is er vaak wel iemand in de buurt om te helpen bij uw spoedverhuizing.

Bel nu 085 018 9363 om te checken of wij u met spoed kunnen helpen verhuizen.

Kantoorverhuizing

Uw kantoorverhuizing kunnen wij goed voor u organiseren. Afsluiten en aansluiten van computers, inpakken van de inhoud van kasten en het verhuizen van uw kantoormeubilair. Belangrijk voor u is dat uw kantoor de volgende dag weer gewoon in gebruik kan worden genomen zoals het er op de oude locatie bij stond. Door alles te labelen, kabels bij elkaar te binden met tyraps en waar nodig kantoormeubilair te demonteren en monteren zullen wij zorgen voor een soepel verhuizen van uw kantoor.

Een dag lang 4 verhuizers inzetten met 2 verhuisbussen met een laadvermogen van totaal 30m3 kost €1322 exclusief B.T.W. Vergelijkt u dat maar eens met de tarieven van andere verhuizers! Wilt u uw kantoorverhuizing met ons bespreken? Geef dan via het contactformulier rechts uw telefoonnummer door en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement