0900 77 55 999
Verhuisbus + Hulpmiddelen + Chauffeur
De Meubeltaxi is makkelijker dan een busje huren!
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6035 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Goed. Alleen de afhandeling van een schade gaat… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Goed en vriendelijk meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Verhuisservice

Heeft u meer nodig dan een verhuisbus? Schakel dan de Verhuisservice in van De Sjouwfeurs. Uw Verhuizing compleet professioneel ontzorgd. Verhuizen wordt een plezier met De Sjouwfeurs!

Pianovervoer

Pianovervoer is een fluitje van een cent voor De Sjouwfeurs. Ook voor complexe uitdagingen waarbij een verhuislift of hijskraan nodig is, bent u hier aan het juiste adres.

Tarieven

Tarieven voor het huren van een verhuisbus met chauffeur kunt u hier terug vinden.

Busje Huren

Een busje huren van De Meubeltaxi is makkelijker dan het huren van een verhuisbus bij een autoverhuurbedrijf. Dit zijn de voordelen:

 • Geen borg
 • Geen rijbewijs nodig
 • Met handige verhuismaterialen
 • Je hoeft het busje niet te halen of weg te brengen

Verhuisbus zonder borg

Bij een autoverhuurbedrijf betaal je meestal een fikse borg. Die heeft te maken met het eigen risico dat je hebt. Rij je schade met de verhuisbus, dan je dit flink op kosten brengen. Dit eigen risico is vaak ook af te kopen, waardoor de prijs die je betaalt voor het huren van een busje ook weer hoger wordt. Bij De Meubeltaxi betaal je geen borg en heb je geen eigen risico, omdat je het busje ook niet zelf rijdt. 

Busje Huren zonder rijbewijs

Bij De Meubeltaxi huur je een busje zonder rijbewijs, omdat je zelf niet hoeft te rijden. Je krijgt een heuse chauffeur, wat een luxe! Ook als je wel een rijbewijs hebt, is het best handig dat het busje voor je gereden wordt. Zelf ben je niet gewend om met zo'n grote wagen te rijden. Dit verhoogt de kans aanzienlijk dat je schade rijdt. Verhuisbus + chauffeur; wel zo makkelijk!

Verhuisbus huren met hulpmiddelen

Wanneer je een busje huurt bij een autoverhuurbedrijf, dan krijg je een kale bus. Sommige autoverhuurbedrijven bieden nog wel de mogelijkheid om er hulpmiddelen bij te huren, maar dan kom je natuurlijk al weer op extra kosten. Standaard bij De Meubeltaxi kan je gebruik maken van het volgende:

 • Verhuisdekens
 • Spanbanden
 • Steekwagen
 • Meubelroller

Met de verhuisdekens en spanbanden kan je zorgen dat je vracht veilig in het busje komt te staan. De chauffeur helpt je om in te laden en weet hoe je alles goed vast kunt zetten. Met een steekwagen en meubelroller is het heel makkelijk om bijvoorbeeld een kast of wasmachine te verplaatsen. Dat scheelt weer sjouwwerk!

Busje met chauffeur

Omdat het busje wordt gereden door een chauffeur, hoef je deze ook niet op te halen bij het autoverhuurbedrijf en daar weer terug te brengen. De verhuisbus komt gewoon bij je voorgereden, wat een service! De chauffeur helpt je ook bij het inladen en uitladen van de verhuisbus. Je zorgt zelf (met hulp van vrienden) dat je vracht bij het busje komt en daar kan de chauffeur helpen om de bus slim en efficiënt te laden. De chauffeur beschermt de vracht met verhuisdekens en zekert deze met spanbanden. De chauffeur neemt ook de leiding en geeft instructies in welke volgorde de vracht het best aangevoerd kan worden. Wanneer je met veel vrienden bent, helpt dit enorm om rust te brengen in de verhuizing en het verhuisproces soepeler te laten verlopen.

Wanneer kunt u een busje huren?

Een busje huren kan al binnen 48 uur bij De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Wat kost het om een busje te huren?

Het huren van een busje bij De Meubeltaxi is ook nog eens supervoordelig. Je kunt De Meubeltaxi al huren vanaf een half uur. Op die manier deel je de verhuisbus met andere mensen en kunnen wij zorgen voor voordelige tarieven. Dit zijn de prijzen die we hanteren voor het huren van een busje met chauffeur:

 • €39 voor een half uur
 • €69 voor drie kwartier
 • €99 voor een uur
 • €30 voor ieder half uur extra

De tarieven zijn inclusief 21% BTW, voorrijkosten en brandstofkosten. De tijd die je reserveert is inclusief de rijtijd tussen de door jouopgegeven adressen en de laadtijd die je op ieder adres nodig heeft. De tijd begint te lopen op het moment dat De Meubeltaxi arriveert tot het moment dat de bus leeg en opgeruimd is.

Eventuele overschrijding van de gereserveerde tijd is zeer beperkt mogelijk - wij komen graag bij iedereen op tijd - en wordt gerekend tegen €10 per 5 minuten. Op zaterdag hanteren wij een toeslag van 25% in verband met de CAO en op zondag is het niet mogelijk een busje te huren.

Waar kun je de verhuisbus voor gebruiken?

De verhuisbus van De Meubeltaxi kun je gebruiken voor onder andere:

 • Verhuizen
 • Vervoeren van een tweedehands aankoop
 • Spullen van of naar een opslag brengen
 • Het ophalen van nieuwe meubels bij een winkel

Verhuizen

Waneer je gaat verhuizen en alleen een busje nodig heeft, omdat je het sjouwen zelf kunt doen, dan biedt De Meubeltaxi een uitstekende oplossing. Je zorgt zelf, met behulp van vrienden, dat de boedel bij de verhuisbus komt. Daar zal de chauffeur assisteren met het inladen. Wanneer je zorgt dat alles goed klaar staat en met voldoende hulp bent, dan kan de verhuisbus in een half uur volgeladen worden en net zo snel ook weer uitgeladen. Zo verhuis je snel, efficiënt en zeer voordelig!

De Meubeltaxi is geen verhuisservice. Indien je een complete verhuisservice wenst, maak dan gebruik van De Sjouwfeurs. Lees hier meer over onze mogelijkheden voor professionele verhuisservice.

Vervoeren marktplaats aankoop

Je hebt op marktplaats een mooi meubel gekocht en wilt dit zo voordelig mogelijk thuis krijgen. De Meubeltaxi kan de meest voordelige oplossing voor je zijn. Wanneer je zorgt dat je aankoop klaar staat om in te laden, dan kan dit in 5 minuten gepiept zijn. Zo is het mogelijk om al vanaf €39 je aankoop te vervoeren.

Vervoer naar de opslag

Je hebt een paar spullen die niet in je auto passen, maar wel naar de opslag moeten, of daar juist vandaan komen. Vanaf €39 kun je De Meubeltaxi al huren en daarmee is de meest makkelijke en voordelige oplossing voor het huren van een busje.

Aankoop nieuwe meubels

Meubels worden niet door iedere woonwinkel standaard bezorgd. Of het kan zijn dat hier flinke bedragen voor worden gevraagd. Met De Meubeltaxi wordt het vervoeren van je nieuwe aankoop een makkie. Zorg dat de meubels bij de winkel klaar staan voor vervoer en help de chauffeur deze in te laden. Thuis zorg je zelf dat de meubels in je woning komen. Hiervoor kun je gebruik maken van de steekwagen en meubelroller. Woon je dichtbij de winkel, dan kunnen je nieuwe aankopen al voor €39 thuis staan.

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Iemms Keukens
Sanders Meubelstad
Seats and Sofas
Pronto
Piet Klerkx
TTM Wonen
Profijt Meubel
Kitchen Studio
I-Kook Keukens
Montel Wonen
Van Toor Interiors
Sani-Dump

Hoe werkt het huren van een busje?

Via deze website maak je een reservering voor een bepaalde dag. Je bepaalt hoe lang je het busje huurt en wat de te rijden route wordt. Wij laten rond 18 uur de avond van tevoren weten binnen welk tijdvak (1 uur) je ons de volgende dag kunt verwachten. 

Regel hulptroepen om de vracht bij de verhuisbus te krijgen en daar assisteert de chauffeur bij het inladen en zekeren van de boedel. De huurtijd start bij aankomst van De Meubeltaxi op het eerste adres. Vervolgens rijdt de chauffeur de door jou opgegeven route. Deze bestaat uit minstens 2 adressen tot zoveel adressen als je wilt.

Bij het laatste adres wordt alles uitgeladen en zorgt de chauffeur dat alle verhuismaterialen weer netjes worden opgeborgen. Dan eindigt de huurtijd. Afrekenen kan vervolgens per PIN of met gepast contant geld. De chaufffeur heeft geen wisselgeld.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement