085 018 9363
0900 77 55 999

Busje huren

Wilt u een busje huren of wilt u iets vervoeren?
De Meubeltaxi is veel makkelijker dan een busje huren en biedt veel meer voordelen. De Meubeltaxi komt naar u toe!
 

Uw voordelen

  • Niet zelf ophalen en wegbrengen
  • Beschikbaar binnen 48 uur
  • Uw boedel verzekerd
  • Ook ’s avonds en in het weekend
  • Geen borgkosten
  • Uw boedel verzekerd tot €100.000

PRIJSCALCULATOR

Goedkoop busje huren

Kilometervrij busje huren

busje huren

Busje huren

De Meubeltaxi komt bij u voorrijden. Dat scheelt u dus een ritje naar het autoverhuurbedrijf. De chauffeur helpt u zelfs met sjouwen, daarom noemen wij hem Sjouwfeur. De Meubeltaxi is uitgerust met alle benodigde verhuismaterialen, ook weer een extra bonus. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de borg kwijt bent als er schade wordt gereden, want die betaalt u bij ons niet eens. En om het helemaal nog mooier te maken, zijn uw goederen tijdens het transport verzekerd. Als de klus geklaard is, vertrekt De Meubeltaxi naar de volgende klant. Scheelt u dus nogmaals een ritje naar het autoverhuurbedrijf.

Ga geen busje huren, maar reserveer De Meubeltaxi nu door het reserveringsformulier in te vullen. Kost maar 5 minuten en dan heeft u binnen 48 uur de beschikking over De Meubeltaxi.

Wat kost het?

De basisrit kost € 59,-. Dit is inclusief 20 minuten laadtijd, 5 kilometer rijden, de hulp van onze Sjouwfeur en 21% BTW. Meer kilometers, meer laadtijd en meer hulp is mogelijk tegen een meerprijs. Bereken uw ritprijs met de ritprijscalculator bovenaan de pagina of reserveer direct.

Wat vervoeren wij?

Wij vervoeren alles wat niet in uw auto past. Bank, kast, piano, motor en nog zoveel meer. Ook helpen wij u met uw verhuizing.

Wanneer kan het?

Wij zijn beschikbaar binnen 48 uur. Misschien kunnen wij u vandaag zelfs nog wel helpen. Geef uw gegevens aan ons door via het reserveringsformulier, geef een voorkeur op voor wanneer u geholpen wilt worden en onze planspecialist komt er snel bij u op terug.

Waar rijdt De Meubeltaxi?

Wij rijden in de gehele Randstad en provincie Brabant; dus in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Leiden,'t Gooi, het Westland, De Drechtsteden, Zoetermeer, Gouda, Delft, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Barendrecht, Breda, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Nieuwegein, Hoofddorp, Houten, Schiedam, Roosendaal, Purmerend, Zaandam, Vlaardingen en alle plaatsen die hiertussen liggen. Wij rijden ook tot buiten de Randstad en naar het buitenland, mits 1 van de bestemmingen maar binnen de Randstad ligt. U kunt ook een busje huren voor:

De Meubeltaxi is makkelijker dan een busje huren!

Maak nu zelf de vergelijking tussen De Meubeltaxi en autoverhuurbedrijven.

* Gratis verzekerd tot € 3,40 per kilogram. Hierbij geldt een eigen risico van 25% van de geldelijke waarde van de overeenkomst.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:
ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement