Hoogst gewaardeerde verhuizer van Nederland
9.2 van 10
5337 beoordelingen
Lees hier REACTIESLees hier REACTIES
Bereken nu uw prijs! Reserveer direct uw verhuizing en bestelbus
0900 77 55 999

Hoe werkt het?

U wilt spullen vervoeren die zo groot zijn dat u het zelf niet kunt doen. De Meubeltaxi kan dit voor u doen. Het is een beetje anders dan het huren van een busje. De Meubeltaxi komt namelijk bij u voorrijden, de Sjouwfeur helpt u met laden, uw spullen worden vervoerd en gelost en vervolgens gaat De Meubeltaxi weer verder naar de volgende klant.

Bekijk hieronder de video om een indruk te krijgen van hoe De Meubeltaxi werkt:

De reservering

U vult uw gegevens in via het reserveringsformulier. Hier geeft u aan welke adressen bezocht worden, welke bijzonderheden we op dit adres kunnen verwachten die invloed hebben op de laadtijd, exact wat u wilt vervoeren en u geeft een voorkeur aan voor tijd en datum.

Vervolgens nemen wij uw reservering door. Wij schatten in of uw boedel in 1 rit te vervoeren is en hoeveel tijd wij hier aan kwijt zijn. Hoe meer informatie u ons dus geeft, hoe beter wij dit kunnen inschatten. Is alles voor ons duidelijk, dan bevestigen wij de afspraak per email. Zijn er zaken onduidelijk of onmogelijk, dan nemen we telefonisch contact op om dit met u af te stemmen.

De rit

Wij spreken met u een tijdvak af van een half uur waarbinnen De Meubeltaxi arriveert. De Sjouwfeur belt u vantevoren om aan te geven hoe laat hij zal arriveren. De Sjouwfeur inventariseert wat u wilt vervoeren en bepaalt in welke volgorde dit in de bus geplaatst wordt. Wij pakken uw spullen in verhuisdekens in en zetten het met spanbanden vast, zodat alles netjes en zonder schade vervoerd kan worden.

Indien blijkt dat u meer boedel wenst te vervoeren, of dat de omstandigheden op locatie anders zijn dan u heeft opgegeven, dan kunnen wij hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen. Dit kan tot gevolg hebben dat wij niet alles voor u kunnen vervoeren, omdat wij u strakke planning draaien en weer door moeten naar een volgende klant.

Lopen dingen anders door een verkeerde inschatting van onze kant, dan nemen wij hiervoor ook de volledige verantwoordelijkheid.

Afrekenen

Na afloop kunt u contant met de Sjouwfeur afrekenen. Per email krijgt u vervolgens nog een factuur inclusief BTW-specificatie toegestuurd.

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10 1
5337 beoordelingen
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Vandaag gewerkt met de meubeltaxi. Heel erg goed.… Anoniem meer..
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Goed.de sjouwfeur Andy was heel aardig en netjes… Mariska Van den Biggelaar meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:

ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement