085 018 9363
0900 77 55 999

Hoe werkt het?

Je wilt spullen vervoeren die zo groot zijn dat je het zelf niet kunt doen. De Meubeltaxi kan dit voor je doen. Het is een beetje anders dan het huren van een busje. De Meubeltaxi komt namelijk bij je voorrijden, de Sjouwfeur helpt je met laden, je spullen worden vervoerd en gelost en vervolgens gaat De Meubeltaxi weer verder naar de volgende klant.

De reservering

Je vult je gegevens in via het reserveringsformulier. Hier geef je aan welke adressen bezocht worden, welke bijzonderheden we op dit adres kunnen verwachten die invloed hebben op de laadtijd, exact wat je wilt vervoeren en je geeft een voorkeur aan voor tijd en datum.

Vervolgens nemen wij je reservering door. Wij schatten in of je boedel in 1 rit te vervoeren is en hoeveel tijd wij hier aan kwijt zijn. Hoe meer informatie je ons geeft, hoe beter wij dit kunnen inschatten. Is alles voor ons duidelijk, dan bevestigen wij de afspraak per email. Zijn er zaken onduidelijk of onmogelijk, dan nemen we telefonisch contact op om dit met je af te stemmen.

De rit

Wij spreken een tijdvak af van een uur waarbinnen De Meubeltaxi arriveert. De Sjouwfeur belt je van tevoren om aan te geven hoe laat hij zullen arriveren. De Sjouwfeur inventariseert wat je wilt vervoeren en bepaalt in welke volgorde dit in de bus geplaatst wordt. Wij pakken je spullen in verhuisdekens in en zetten het met spanbanden vast, zodat alles netjes en zonder schade vervoerd kan worden.

Indien blijkt dat je meer boedel wenst te vervoeren, of dat de omstandigheden op locatie anders zijn dan je hebt opgegeven, dan kunnen wij hiervoor geen verantwoordelijkheid nemen. Dit kan tot gevolg hebben dat wij niet alles voor je kunnen vervoeren, omdat wij een strakke planning draaien en weer door moeten naar een volgende klant.

Lopen dingen anders door een verkeerde inschatting van onze kant, dan nemen wij hiervoor ook de volledige verantwoordelijkheid.

Afrekenen

Je ontvangt een e-mail met de betaal opties. Afrekenen kan vooraf per bank of op de verhuisdag contant. Per email krijg je vervolgens nog een factuur inclusief BTW-specificatie toegestuurd.

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
2023-03-12 rommelig A.M. Wytzes meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
2023-03-17 Zeer goed Anne-Marie Lisman meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement