0900 77 55 999
Internationaal verhuizen kan binnen het Netwerk van De Meubeltaxi
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6053 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Vlotte reactie nemen kontakt op als ze verwachten… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren
0.5 /5
Slecht meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen internationaal

Gaat u Nederland uit, of komt u juist het land in? De Meubeltaxi kan u ondersteunen in de aanpak van uw internationale verhuizing. Een verhuizing de grens over naar bijvoorbeeld België of Duitsland is nog wel aan te rijden in 1 dag. We laden de verhuiswagen in en rijden rechtstreeks door naar uw nieuwe woning in uw nieuwe thuisland. Wanneer u internationaal verder gaat verhuizen, dan kan het vaak voordeliger zijn om gebruik te maken van containervervoer over de weg of over zee. Wij zorgen dat de container netjes geladen wordt en op locatie komt in het andere land.  

Dat u bij ons goed zit voor uw verhuizing, hoeft u niet van ons aan te nemen. Lees de recensies van onze klanten en laat u hierdoor overtuigen. Wij helpen u graag met een offerte en komen u met veel plezier verhuizen. Daar kunt u op vertrouwen!

Grote verhuizing

 

 

 

Wanneer kunt u internationaal verhuizen?

Internationaal verhuizen kan soms al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Dat is echter geen zekerheid voor dergelijke expedities, dus raden wij u aan dit minstens enkele weken van tevoren te regelen. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Wat kost internationaal verhuizen?

Internationaal verhuizen kan een kostbare operatie zijn. Alle tijd en kilometers die gaan zitten in de reis naar uw nieuwe onderkomen worden verdubbeld, omdat wij ook weer terug moeten naar huis. Bij grotere afstanden moet de reis misschien in meerdere dagen worden afgelegd en komen er overnachtingen bij. Samen met u kijken we naar manieren om kosten zoveel mogelijk in de hand te houden. Naar België kan al voor rond de €1.000. Wilt u verder weg, naar bijvoorbeeld Portugal, dan kan dit al oplopen naar €5.000. Een internationale verhuizing is altijd maatwerk en heeft voor iedereen dus ook een maat gemaakte prijs.

Verhuizen met onze verhuismaterialen

Verhuizen wordt een stuk makkelijker met de inzet van de juiste materialen. Standaard is De Meubeltaxi uitgerust met verhuisdekens (om uw boedel te beschermen), spanbanden (om uw boedel vast te zetten), steekwagen en meubelrollers (om uw verhuizing makkelijk te maken. Voor lichte montagewerkzaamheden kunnen wij gereedschap meenemen: boormachine met bitset, gereedschapskoffer en doppenset.

Wij kunnen uw boedel ook sealen voor de reis in verhuisdekens en krimpfolie. Dit biedt extra bescherming en stevigheid tijdens de lange reis.

Verhuizen met verhuislift

Indien er verhuisd moet worden van of naar een hogere etage, kan het voorkomen dat items niet over de trap passen of in de lift. Dan is de inzet van een verhuislift (€ 150) noodzakelijk. Deze verhuislift is een kleine vrachtwagen met ladderlift (tot 30 meter hoog) achterop. De lift moet recht onder het raam of balkon geparkeerd kunnen worden op verharde ondergrond. Een verhuislift maakt verhuizen erg makkelijk. Waar je 3 uur bezig kan zijn om alles over de trap te sjouwen, kan een verhuislift dit in een uurtje doen.

Wij komen onder andere bij de volgende winkels


Verhuislift verhuizingSpoedverhuizing

U moet binnen 48 uur verhuizen? Wij kunnen u snel helpen. Soms zelfs nog op dezelfde dag. Het kan zijn dat wij u wel om een toeslag vragen. Als er geen verhuiswagen in de buurt is, dan moeten wij omrijden en deze kosten brengen wij u in rekening. De kracht van De Meubeltaxi is flexibiliteit. Iedere dag hebben wij meerdere wagens op de weg, dus is er vaak wel iemand in de buurt om te helpen bij uw spoedverhuizing.

Bel nu 085 018 9363 om te checken of wij u met spoed kunnen helpen verhuizen.

Kantoorverhuizing

Uw kantoorverhuizing kunnen wij goed voor u organiseren. Afsluiten en aansluiten van computers, inpakken van de inhoud van kasten en het verhuizen van uw kantoormeubilair. Belangrijk voor u is dat uw kantoor de volgende dag weer gewoon in gebruik kan worden genomen zoals het er op de oude locatie bij stond. Door alles te labelen, kabels bij elkaar te binden met tyraps en waar nodig kantoormeubilair te demonteren en monteren zullen wij zorgen voor een soepel verhuizen van uw kantoor.

Een dag lang 4 verhuizers inzetten met 2 verhuisbussen met een laadvermogen van totaal 30m3 kost €1322 exclusief B.T.W. Vergelijkt u dat maar eens met de tarieven van andere verhuizers! Wilt u uw kantoorverhuizing met ons bespreken? Geef dan via het contactformulier rechts uw telefoonnummer door en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement