085 018 9363
0900 77 55 999
Internationaal Verhuizen kan Voordelig als je het slim aanpakt
Maak gebruik van ons Netwerk voor een Goedkope internationale Verhuizing
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6749 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Zeer goed meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Super meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Verhuizen

Voor je verhuizing ben je al 10 jaar aan het goede adres bij De Meubeltaxi. Met onze ervaring maken wij je verhuizing tot een feestje en dat tegen de beste tarieven in de markt!

Pianovervoer

Je piano is in goede handen bij de Sjouwfeurs. Al meer dan 10 jaar bieden wij de goedkoopste oplossing om je piano professioneel te verhuizen.

Meubelvervoer

Hoe kan het ook anders?! Heb je bed, bank, kast, tafel of wasmachine te vervoeren, dan schakel je natuurlijk De Meubeltaxi in!

Verhuizen internationaal

Ik vertrek! Je hebt besloten ons kikkerlandje te verlaten en je tijdelijk of permanent in het buitenland te vestigen. Verhuizen kan dan een kostbare aangelegenheid worden. De goedkoopste internationale verhuizing is soms misschien om alles in Nederland te verkopen en in je nieuwe thuisland nieuwe spullen aan te schaffen.

Maar als je meubels hebt waarvan je geen afscheid wilt nemen en die de moeite waard zijn om te verhuizen, dan bieden wij hiervoor een goede verhuisoplossing. Wanneer het niet te ver weg is – tot 800 kilometer – dan kunnen we het aanpakken als een directe verhuizing. Wij laden in bij je huidige woning en rijden rechtstreeks naar je nieuwe woning over de grens. Bijvoorbeeld in België, het noord van Frankrijk, Engeland of Duitsland.

Soms kunnen we dezelfde dag nog terug rijden naar Nederland, maar vaak overnachten we daar, om de volgende dag de terugreis aan te vangen.

Wanneer het verder weg is dan 800 kilometer, dan kost de heenreis al meerdere dagen en de terugreis dus ook. Hiermee kunnen de kosten flink oplopen. Op zo’n moment kunnen wij je verhuizing op een indirecte manier oplossen met behulp van ons netwerk. Wij zorgen dan dat je spullen in een vrachtwagen of op een schip komen en zo gecombineerd met andere vracht naar je nieuwe adres verscheept worden.

Grote verhuizing


"Het is erg eenvoudig om een aanvraag te doen, de reactie is snel en de tips & trucs zeer verhelderend en waardevol. Fijn ook dat er gebeld wordt vlak voor de sjouwfeurs eraan komen."

Chantal - 06-05-2019 - lees hier de hele recensie


 

Wanneer kan je internationaal verhuizen?

Internationaal verhuizen kan soms al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Dat is echter geen zekerheid voor dergelijke expedities, dus raden wij je aan dit minstens enkele weken van tevoren te regelen. Selecteer hieronder een datum, stuur je aanvraag in en wij laten je dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de Randstad in en rondom de grote plaatsen:

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Haarlem
  • Leiden 
  • Rotterdam

Onze beschikbaarheid voor de verhuisservice geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer je iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijkosten. Woon je buiten ons verzorgingsgebied en wil je ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met je.

Ook voor je internationele verhuizingen van of naar het buitenland kun je ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg zoals Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Wat kost internationaal verhuizen?

De tarieven hangen heel erg af van waar je naar toe gaat en hoeveel spullen er verhuisd moeten worden. Net over de grens kan de verhuizing nog voor onder de €1.000 uitgevoerd worden. Maar als het verder weg is, dan ontkom je er niet aan dat deze kosten hoger liggen. We maken graag een offerte op maat voor u. Neem contact met ons op via vervoer@demeubeltaxi.nl.


Verhuislift verhuizingSpoedverhuizing

U moet binnen 48 uur verhuizen? Wij kunnen u snel helpen. Soms zelfs nog op dezelfde dag. Het kan zijn dat wij u wel om een toeslag vragen. Als er geen verhuiswagen in de buurt is, dan moeten wij omrijden en deze kosten brengen wij u in rekening. De kracht van De Meubeltaxi is flexibiliteit. Iedere dag hebben wij meerdere wagens op de weg, dus is er vaak wel iemand in de buurt om te helpen bij uw spoedverhuizing.

Bel nu 085 018 9363 om te checken of wij u met spoed kunnen helpen verhuizen.

"Zeer correcte werklui die precies en heel secuur werken. Alles nakomen wat ze beloofd hebben."

J. Grabijn - 08-05-2019 - lees hier de hele recensie

 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement