0900 77 55 999

Antwoorden

Kan ik ook meerijden met De Meubeltaxi?

Ja, dat kan. Afhankelijk van de wagen kunnen er 1 of 2 personen meerijden. 

Hoe groot is de wagen?

Onze wagens variëren van 12m3 tot 17m3. De maximale laadlengte bedraagt 4 meter en de maximale laadhoogte 2 meter. De grootste wagens zijn 2,8 meter hoog. Onze planspecialist zorgt altijd dat er een wagen komt die past bij de door u opgegeven boedel. Geef dus duidelijk en compleet op wat u wilt vervoeren en dan kunnen wij een inschatting maken of het vervoer mogelijk is. 

Vervoeren jullie ook witgoed?

Jazeker! Wij kunnen u met alle soorten witgoed helpen. 

Kan ik bij jullie pinnen?

Nee, u kunt bij ons niet pinnen. Wij accepteren alleen contante betaling. U kunt eventueel ook vooraf per bankoverboeking betalen. 

Kan ik nog annuleren?

Ja, u kunt annuleren/afzeggen tot 24 uur voor uw reservering. Dit is geheel kostenloos. U kunt uitsluitend per email annuleren op vervoer@demeubeltaxi.nl. Annuleert u later, of bent u niet aanwezig, dan rekenen wij 85% annuleringskosten van de afgesproken ritprijs. 

Hoe geef ik wijzigingen door?

U kunt alles wijzigen. Datum, tijdstip, adressen, inboedel. Het enige dat wij van u vragen, is dat u dit doorgeeft aan ons per email op vervoer@demeubeltaxi.nl. Dit kan tot uiterlijk 1 dag vantevoren. 

Kunnen jullie ook helpen met demonteren/monteren?

Ja, onze medewerkers zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen. Zolang het gaat om eenvoudig montagewerk van bedden of kasten kunnen wij daarbij helpen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk en worden verrekend tegen € 8,50 per 10 minuten (€ 15,- bij 2 medewerkers). 

Kan ik na afloop ook weer thuis afgezet worden?

Ja, dat kan, mits u het vantevoren opgeeft. Wij voeren dit op als een extra adres. U betaalt € 8,50 extra + de kosten voor de te rijden kilometers. 

Rijden jullie ook 's avonds?

Ja, wij rijden ook 's avonds. Hier kennen we echter wel een meer beperkte beschikbaarheid in. Tevens dienen wij rekening te houden met openingstijden van winkels waar het gaat om de bezorging van nieuwe meubels. 

Staat uw antwoord er niet bij? Stuur uw vraag dan aan vervoer@demeubeltaxi.nl

Wat zijn laadkosten?

In de basisritprijs zijn alle kilometers gedekt en 20 minuten laadtijd. Dit is natuurlijk niet altijd genoeg. Duurt het langer, dan komen er extra laadkosten bij. Deze laadkosten bedragen € 8,50 per 10 minuten (€ 15,- bij 2 medewerkers).

Vervoeren jullie ook een bed?

Ja, als u een bed wilt vervoeren dan helpen wij u graag. Een bed past immers niet in uw auto. Dit kan het vervoer zijn van een tweedehands bed, maar ook de bezorging van een nieuw bed.

Waar vind ik de transportvoorwaarden?

U kunt hier onze transportvoorwaarden vinden.

Vervoeren jullie ook scooters?

Ja, als u een scooter wilt vervoeren, dan kunnen wij u daarmee helpen. De scooter wordt met spanbanden aan de laadvloer gebonden en kan dus tijdens het vervoer geen kant op.

Rijden jullie ook in het weekend?

Ja, ook in het weekend is De Meubeltaxi beschikbaar. Op zaterdag tegen normale tarieven en op zondag tegen 150%.

Kan ik ook ergens een tussenstop maken?

Ja, u kunt meerdere adressen opgeven. Een tussenstop is dus geen probleem. Voor elk extra adres betaalt u € 8,50 toeslag.

Rijden jullie ook naar de vuilstort/grofvuil?

Ja, ook om grofvuil naar de vuilstort te brengen, kunt u ons inschakelen. U rijdt dan zelf even achter ons aan om u te legitimeren. Dan wordt het niet gezien als zakelijk afval en is het gratis.

Is het ook mogelijk een verhuislift in te zetten?

Ja, ook een verhuislift behoort tot de mogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met diverse verhuislift bedrijven. De kosten bedragen € 150,- per uur.

Kan ik ook een factuur krijgen?

Achteraf krijgt u altijd een factuur op de mail als betaalbewijs. Op factuur betalen is alleen mogelijk voor vaste relaties van ons.

Kunt u mij ook thuis ophalen?

Ja, dat kan, maar kost wel geld. Net als met een gewone taxi dus. De overweging is aan u of u voor het gemak van ophalen willen gaan, of dat u liever kosten bespaart en zelfstandig naar het eerste adres komt.

Ben ik verzekerd?

In geval van schade waarbij De Meubeltaxi aansprakelijk is, geldt een dekking van maximaal €100.000 met een eigen risico van €50. Indien u een uitgebreider dekking wenst, dan dient u hiervoor zelf een verzekering af te sluiten.

Waar kan ik vacatures vinden?

Als wij een vacature hebben, dan zetten wij deze op onze Facebook pagina. Volg ons dus om op de hoogte te blijven!

Kan ik ook verhuisdozen krijgen?

Wij zijn goed in verhuizen, anderen zijn weer goed in verhuisdozen. Wij raden u aan verhuisdozen in te toetsen op Google. Let op dat de verhuisdoos van degelijke kwaliteit is. Het is zonde als een goedkope verhuisdoos in elkaar zakt en al uw servies op straat ligt.

 

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6035 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
2019-03-13 Goed. Alleen de afhandeling van een schade gaat… Pieter Theeuwes meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
2019-03-18 Goed en vriendelijk Eelco Timmer meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement