085 018 9363
0900 77 55 999
Meubeltransport nodig? Onze naam zegt alles: De Meubeltaxi!
Voor transport van alle maten meubels onder alle mogelijke omstandigheden bent je bij ons aan het juiste adres.
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Bank vervoeren

Een bank past meestal niet in je kofferbak, dus heb je wat groters nodig. Een grote taxi bijvoorbeeld: De Meubeltaxi! Snel, makkelijk en voordelig om je bank mee te vervoeren.

Verhuizen

De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi staan klaar om je verhuizing een feestje te maken. Wij doen het zware werk dat jij niet kunt en daarmee heb jij een goedkope verhuizing.

Pianovervoer

Je piano vervoeren begint bij De Meubeltaxi. Wij hebben er al duizenden vervoerd en weten precies hoe je dit makkelijk kunt aanpakken. Snel geregeld tegen de beste prijs!

Meubeltransport

De Meubeltaxi is een ervaren vervoerder voor het transport van al je meubels:

Zowel bezorging van nieuwe meubels als het vervoer van tweedehands meubels behoort allemaal tot de mogelijkheid.


"Zeer prettig bedrijf! Professioneel, snel en vriendelijk. Goede voorlichting! Heldere afspraken, keurige communicatie. Probleemoplossend."

Robin - 29-04-2019 - lees hier de hele recensie


 

 

 

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Meubeltransport kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur je aanvraag in en wij laten je dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de Randstad in en rondom de grote plaatsen:

  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Dordrecht
  • Haarlem
  • Leiden 
  • Rotterdam

Onze beschikbaarheid voor de verhuisservice geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer je iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijkosten. Woon je buiten ons verzorgingsgebied en wil je ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met je.

Ook voor je internationele verhuizingen van of naar het buitenland kun je ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg zoals Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Kosten van het vervoeren van meubels

 

De prijs voor het vervoer van je meubels hangt af van de afstand die er is tussen de adressen, het aantal meubels dat je wilt vervoeren en of het eventueel met de lift of over de trap moet. Daarnaast zijn sommige dagen goedkoper dan andere. Je kunt je prijs snel en eenvoudig berekenen met onze prijscalculator.


"Prima service. Goede prijs. "

anoniem - 27-04-2019 - lees hier de hele recensie


 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement