0900 77 55 999
Meubeltransport nodig? Onze naam zegt alles: De Meubeltaxi!
Voor transport van alle maten meubels onder alle mogelijke omstandigheden bent u bij ons aan het juiste adres.
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6053 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Vlotte reactie nemen kontakt op als ze verwachten… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren
0.5 /5
Slecht meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Bezorging nieuwe meubels

Wij halen uw meubels op bij woonwinkel of magazijn en bezorgen deze bij u thuis. Indien gewenst kunnen wij voor extra diensten zorgen als de montage van uw nieuwe meubels. Bekijk hier snel uw prijs.

Meubeltransport

De Meubeltaxi is een ervaren vervoerder voor het transport van al uw meubels:

Zowel bezorging van nieuwe meubels als het vervoer van tweedehands meubels behoort allemaal tot de mogelijkheid.

Bekijk de korte video met uitleg over De Meubeltaxi via deze link.

 

 

 

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Meubeltransport kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Kosten van het vervoeren van meubels

Ons starttarief voor meubelvervoer is 65 euro voor 5 kilometer rijden, 20 minuten laadtijd, de hulp van 1 Sjouwfeur en 21% BTW. Het maakt niet uit hoeveel meubels u wilt vervoeren, of dat het over de trap gesjouwd moet worden. U rekent ons af op de tijd die u ons gebruikt. Wilt u precies weten wat het u kost? Maak dan gebruik van onze prijscalculator.

Voor vervoer over langere afstanden kunt u kiezen voor onze flexibele tarieven. Wij halen en leveren uw meubels op het moment dat wij toch in de buurt zijn. Het voordeel dat wij hiermee behalen, delen wij met u. Zo kan het opeens toch mogelijk worden om die bank van Marktplaats uit Groningen naar Rotterdam te halen. Of die kast die u bij een veiling in Alkmaar kocht in Eindhoven te laten bezorgen. Als u flexibel bent, dan zijn wij dat ook!

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement