085 018 9363
0900 77 55 999
Uw bank over de trap vervoeren?
Grote banken, kleine banken, stop ze in De Meubeltaxi!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Bezorging nieuwe meubels

Wij halen uw meubels op bij woonwinkel of magazijn en bezorgen deze bij u thuis. Indien gewenst kunnen wij voor extra diensten zorgen als de montage van uw nieuwe meubels. Bekijk hier snel uw prijs.

Tweedehands bankstel vervoeren

U heeft op Marktplaats een mooie bank gevonden. Of u krijgt een bank van vriend of familielid. De Meubeltaxi kan u helpen bij het vervoer hiervan. Het is niet eens noodzakelijk dat u zelf aanwezig bent bij het ophalen. Zolang er iemand is die onze Sjouwfeur kan assisteren bij het inladen, komt het in orde. We kunnen zelfs de vooruitbetaling verzorgen en we controleren de bank op eventuele gebreken

Indien nodig kunnen we ook 2 man sturen als de bank bijvoorbeeld heel groot of zwaar is. Ook een bank verhuizen over de trap is geen probleem. Wij beschikken over de techniek en ervaring om dit goed te doen. U zult ervan staan te kijken hoe makkelijk het kan gaan.

Bekijk de korte video met uitleg over De Meubeltaxi via deze link.

Bank staand vervoeren    Bankstel vervoeren    Banktransport    Bankstel transport

 

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Meubeltransport kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Nieuwe bank verhuizen

U heeft een nieuwe bank gekocht. Levering door de winkel is geen optie, omdat:

  • dit hartstikke duur is;
  • dit veel te lang duurt;
  • u de hele dag thuis moet blijven voor de bezorging;
  • ze niet zelf bezorgen.

Showroom banken worden door veel winkels niet zelf bezorgd. En de bezorging wil ook nog weleens op zich laten wachten, terwijl uw bank gewoon klaar staat. Als u daar niet op wilt wachten, dan biedt De Meubeltaxi uitkomst.

Als de bank oipgehaald moet worden bij een magazijn, dan hoeft u niet bij het inladen aanwezig te zijn. Wordt de bank opgehaald bij de winkel, dan kunt u aan de winkelmedewerkers vragen of zij kunnen assiteren bij het inladen. Ook dan hoeft u er niet bij aanwezig te zijn. Als wij uw gegevens en het ordernummer hebben, dan komt het vervoer van uw bank dik in orde!

 

 

 

Montage van bankenBank verhuizen

Uw nieuwe bank in elkaar zetten, helpen wij graag bij. Nieuwe banken zijn vaak stevig ingepakt in karton en plastic. Soms moeten de poten er ook nog onder gezet worden. Zijn dit eenvoudige schroefpoten, dan is het niet zo lastig. In sommige gevallen moeten de poten er nog ingeboord worden. Dit is een wat lastiger opgave. Vraag bij uw winkel na wat u kunt verwachten. Bank vervoeren, bank monteren; u kunt bij De Meubeltaxi terecht!

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement