085 018 9363
0900 77 55 999
Uw bed of matras snel en goed vervoeren?
Zware bedden vervoeren wordt vakkundig uitgevoerd door De Meubeltaxi!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Bezorging nieuwe meubels

Wij halen uw meubels op bij woonwinkel of magazijn en bezorgen deze bij u thuis. Indien gewenst kunnen wij voor extra diensten zorgen als de montage van uw nieuwe meubels. Bekijk hier snel uw prijs.

Bed en matras vervoeren

U heeft op Marktplaats een mooi bed gevonden. Of u krijgt een matras van vriend of familielid. De Meubeltaxi helpt u bij het vervoeren van uw bed. Het is niet eens nodig dat u zelf aanwezig bent bij het ophalen. Als er maar iemand is die onze Sjouwfeur kan assisteren bij het inladen, dan komt het bed vervoeren verder in orde. We kunnen zelfs de vooruitbetaling verzorgen en we controleren het bed op eventuele gebreken

Indien nodig kunnen we ook 2 man sturen als het bed bijvoorbeeld heel groot of zwaar is. Ook verhuizen over de trap is geen probleem. Wij beschikken over de techniek en ervaring om dit goed te doen. U zult ervan staan te kijken hoe makkelijk het kan gaan.

Bekijk de korte video met uitleg over De Meubeltaxi via deze link.

 

 

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Meubeltransport kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Nieuw bed en matras bezorgen

U heeft een nieuw bed of matras gekocht in een winkel. Levering door de winkel is geen optie, omdat:

  • dit hartstikke duur is;
  • dit veel te lang duurt;
  • u de hele dag thuis moet blijven voor de bezorging;
  • ze niet zelf bezorgen.

Showroom bedden en matrassen worden door veel winkels niet zelf bezorgd. En de bezorging wil ook nog weleens op zich laten wachten, terwijl uw bed gewoon klaar staat. Als u daar niet op wilt wachten, dan biedt De Meubeltaxi uitkomst.

Als het bed opgehaald moet worden bij een magazijn, dan helpt de magazijnmedewerker met inladen. Wordt het bed opgehaald bij de winkel, dan kunt u aan de winkelmedewerkers vragen of zij een handje kunnen helpen bij het inladen. Ook dan hoeft u er niet bij aanwezig te zijn. Als wij uw gegevens en het ordernummer hebben, dan komt het vervoer van uw bed dik in orde!

 

Montage van uw bed

Uw nieuwe bed in elkaar zetten, daar helpen wij graag bij. Nieuwe bedden zijn vaak stevig ingepakt in karton en plastic. Het eronder zetten van de poten en aansluiten van hoofdbord en voetbord doen wij ook voor u. Na het vervoeren van uw bed zorgen wij dat uw bed met matras slaapklaar wordt gemaakt. Welterusten!

Transport van meubels

Uiteraard kunt u ons ook inzetten voor het vervoer van andere meubels. Dat kan zijn voor het vervoeren van een bank, een kast, een koelkast of vriezer, een wasmachine en piano. Het vervoer van uw bed en andere meubels is in goede handen bij De Meubeltaxi!

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement