085 018 9363
0900 77 55 999

Kast verhuizen

Kledingkast, buffetkast, antieke kast of boekenkast; De Meubeltaxi vervoert het snel en betaalbaar!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Bezorging nieuwe meubels

Wij halen uw meubels op bij woonwinkel of magazijn en bezorgen deze bij u thuis. Indien gewenst kunnen wij voor extra diensten zorgen als de montage van uw nieuwe meubels. Bekijk hier snel uw prijs.

Kledingkast vervoeren

Het verhuizen van een kledingkast vraagt wel even wat aandacht. De kledingkast moet meestal gedemonteerd worden voor transport. U kunt dit zelf doen, wij kunnen u er ook mee helpen. Wij raden u aan om de hoeken van de kastdelen voor transport te beschermen met karton of bubbelfolie. Tijdens het vervoer zorgen wij dat kast goed is beschermd met verhuisdekens. Wij bieden u zo een makkelijke en betaalbare manier om uw kledingkast te vervoeren.

Kast over de trap vervoeren Kastvervoer over de trap Kast over de trap verhuizen

 

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Meubeltransport kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Antieke kast vervoeren

Uw antieke kast wilt u natuurlijk graag met zorg vervoerd hebben. Wij kunnen uw kast voor vervoer inpakken in verhuisdekens en plastic folie. Zo beschermen wij de kast tegen stootschade. Let er wel op dat de kast geschikt is voor transport. Als deze te instabiel is, dan loopt u risico op schade. Ook voor vervoer van de kast over de trap kunt u contact met ons opnemen. Indien nodig zullen wij de inzet van een verhuislift verzorgen.

Kast in bestelbus verhuizen Kastvervoer in bus Kast verhuizen in bestelwagen

Meubels vervoeren

De Meubeltaxi doet meer op het gebied van meubelvervoer. Kijk meer de meubels die u nog meer kunt vervoeren bij ons:

Voor transport van een kast of meubeltransport hoeft u niet verder te zoeken, want wij helpen u daar graag en goed bij!

Kast de bestelbus inschuiven     Kast vastzetten voor vervoer     Kast vastzetten voor transport     Kast veilig vervoeren

 

Kast verhuizen

Ook voor vervoer van iedere andere kast bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Buffetkast
  • Boekenkast
  • Audiomeubel
  • Commode

Waar mogelijk kunnen wij u helpen met demontage en montage. Indien u dit wenst kunnen wij zorgen dat de kast beschermd is verpakt voor transport.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement