085 018 9363
0900 77 55 999

Kunstvervoer

Kunstvervoer

Wilt u een schilderij vervoeren of een beeld vervoeren? Met zorg verzorgd voor een nette prijs door De Meubeltaxi!
 

Uw Voordelen:

  • Grote bus van 2 meter hoog en 4 meter lang
  • Beschikbaar binnen 48 uur
  • Indien gewenst wordt de kunst ingepakt voor transport
  • Zeer betaalbaar voor kunstenaars
  • Ervaring met grote schilderijen

PRIJSCALCULATOR

Schilderij vervoeren

Kunst vervoeren

Beeld vervoeren

Schilderij vervoeren

U wilt 1 of meerdere schilderijen vervoeren? Zolang het niet gaat om museumstukken, kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Indien u dit wenst, dan kunnen wij het schilderij voor transport inpakken in bubbelfolie. Het schilderij wordt voor transport met spanbanden vast gezet en waar nodig nog extra beschermd met verhuisdekens. Ook voor grote doeken tot 2 meter kunt u bij ons terecht.

Vervoer kunst Vervoer schilderij Kunsttransport

Beeld vervoeren

U wilt een beeld vervoeren? Dit kunt u met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Voor transport kunnen wij uw beeld inpakken in bubbelfolie en verhuisdekens. Ook voor zwaardere stukken kunnen wij u van dienst zijn. Leg uw uitdaging aan ons voor en wij zullen met u meedenken over hoe dit het beste op te lossen is.

Wat kost het vervoeren van kunst?

U betaalt hiervoor dezelfde tarieven als voor ons gewone transport. Indien u wilt dat wij uw kunst beschermd verpakken, dan betaalt u €5 per item voor bubbelfolie. Kunst vervoeren kan voor het volgende tarief:

  • €59 basis ritprijs inclusief 20 minuten laadtijd en 5 kilometer rijden
  • €8,50 per 10 minuten extra laadtijd en 5 kilometer extra rijden
  • Een tweede Sjouwfeur kost €36 plus 50 cent per te rijden kilometer

* Gratis verzekerd tot €100.00. Hierbij geldt een eigen risico van €50. Objecten met een waarde hoger dan €2.000 dienen vooraf aangemeld te worden.

Kunstenaars

Bent u kunstenaar en heeft u een expositie? Wij kunnen uw kunst tegen zeer betaalbare prijzen vervoeren. Zo kunt u met een lage financiële investering toch exposeren. Diverse kunstenaars maken al met regelmaat gebruik van onze dienstverlening. Informeer naar de mogelijkheden.

Meubeltransport

Het vervoer van meubels is ook een koud kunstje voor ons. En dit kan misschien wel tegelijk met het vervoer van uw schilderij. Plek zat in onze wagens! We kunnen voor u vervoeren een bed of matras, een kast, een koelkast of vriezer, een wasmachinebankmotor of scooter en piano. Laat uw kunstvervoer en meubeltransport maar aan De Meubeltaxi over!

Offerte transport schilderij en beeld

Of misschien direct reserveren? Als u hier klikt, dan kunt u bij ons een vrijblijvende aanvraag doen. U ziet direct wat de basis ritprijs is voor het vervoer van uw schilderij of beeld. Over eventuele bijkomende kosten voor meerdere stukken, of het inpakken van de kunst, kunnen wij u vervolgens een voorstel doen.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:
ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement