0900 77 55 999
Vakwerk door Sjouwfeur-Monteurs
Montage van kledingkasten en overig vaktechnisch werk is bij onze vakmannen in goede handen
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6053 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Vlotte reactie nemen kontakt op als ze verwachten… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren
0.5 /5
Slecht meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Verhuizen

Uw verhuizing een plezier? Met de zorgvuldige voorbereiding van uw verhuisspecialist en de uitvoer door de vriendelijke en vakkundige Sjouwfeurs gaat u verhuizen misschien nog leuk vinden ook!

Bezorging nieuwe meubels

Wij halen uw meubels op bij woonwinkel of magazijn en bezorgen deze bij u thuis. Indien gewenst kunnen wij voor extra diensten zorgen als de montage van uw nieuwe meubels. Bekijk hier snel uw prijs.

 

Montage

U heeft een mooie kledingkast gekocht, of wilt uw huidige verhuizen. Of een bed dat in elkaar gezet moet worden, misschien iets om aan de muur te hangen. Bij De Meubeltaxi werken een aantal mannen met een opleiding tot meubelmaker en een paar kerels die gewoon ontzettend handig zijn en vanuit ervaring kunnen helpen bij montage werkzaamheden. Een kenmerk van een Sjouwfeur-Monteur die goed is in monteren, is het oog voor detail, de goede voorbereiding en de hoge standaard voor het eindresultaat. 

Wij beschiken over het benodigde gereedschap om veel klussen uit te voeren. Neem contact op met ons via vervoer@demeubeltaxi.nl en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Kosten montage

De kosten voor montage zijn afhankelijk van de hoeveelheid werk die verricht moet worden. Er kan al gauw een halve dag tot een dag werk gaan zitten in het leveren van absoluut vakwerk. Bij veel van het werk is ook een extra paar handen nodig. Indien u zelf niet kunt assisteren, dan kunnen wij een extra hulp meesturen. Een gemiddelde opdracht komt uit op ongeveer €500 en kan oplopen tot enkele duizenden euro's. 

Wanneer u nieuwe meubels gaat kopen en deze worden als bouwpakket aangeleverd, houd dan dus rekening met de meerkosten voor de montage bovenop de aanschafprijs.

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement