0900 77 55 999
Motor transport
Uw motor vervoeren gaat snel en goedkoop bij De Meubeltaxi!
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6015 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Er waren wat uitdagingen bij de verhuizing van… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
UItstekend dienstverlening meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Motor transport & motor vervoeren

Het transport van uw motor is bij ons in goede handen. Wij beschikken over professionele middelen om uw motor veilig, snel en netjes te vervoeren. Dit kan met behulp van een bakwagen met laadklep, of in een bestelbus waarachter wij een rijplaat plaatsen. In de wagen wordt uw motor in een speciale motorsteun gezet en vervolgens op 4 punten gestabiliseerd met spanbanden. Eenmaal vast kan uw motor geen kant meer op. Het is ook mogelijk om 2 motoren tegelijk te vervoeren. Indien u dit wenst is er zelfs ruimte om nog meer dan alleen uw motor te vervoeren. Uw motortransport verloopt zeer netjes en professioneel bij De Meubeltaxi.

                  Motor op laadklep Motor de bus in rijden

Wat kost het transport van uw motor?

Onze tarieven voor motortransport zijn als volgt opgebouwd:

  • Basis ritprijs €125 (inc. 5 kilometer rijden en 20 minuten laadtijd)
  • Meer kilometers a €10 per 5 kilometer
  • Basis ritprijs is inclusief 1 Sjouwfeur

U kunt uw ritprijs eenvoudig en snel bereken met onze prijscalculator

 

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Meubeltransport kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Hoe vervoeren wij uw motor?

Uw motor wordt vervoerd in onze bakwagen met laadklep of in een bestelbus met rijplaat. De motor wordt de bus ingerold en in een motorsteun gezet. Vervolgens wordt deze op 4 punten aan de wand van de bestelbus bevestigd met spanbanden. Uw motor staat muurvast en kan absoluut geen kant meer op. Uw motortransport wordt vervolgens rechtstreeks naar het gewenste adres uitgevoerd en aldaar weer uitgeladen. Het inladen en uitladen kost ongeveer 10-15 minuten per adres.

Achterwiel motor Motor vastzetten Voorwiel motor

Voordelen motorvervoer met De Meubeltaxi

Het vervoeren van uw motor met De Meubeltaxi biedt u de volgende voordelen:

  • Uw motor staat in een laadruimte en is beschermd tegen steenslag en weersomstandigheden
  • Uw motortransport kan worden uitgevoerd wanneer het u uitkomt
  • Het vervoeren van uw motor kan op korte termijn gebeuren
  • Wij beschikken over professionele middelen om uw motor te vervoeren

Motorvervoer verzekering

Uw motor is tijdens het transport verzekerd tegen €100.000. Mocht er dus tijdens het motorvervoer iets gebeuren, bijvoorbeeld een ongeluk, dan bent u hiervoor verzekerd bij ons. Hierbij geldt een eigen risico van €50 en indien de waarde van de motor hoger is dan €2.000 dient u dit vooraf bij ons te melden. Lees hierover meer in onze voorwaarden.

                           Motor in bus

 

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Van Toor Interiors
Iemms Keukens
TTM Wonen
Montel Wonen
Seats and Sofas
Profijt Meubel
Pronto
Sani-Dump
Piet Klerkx
I-Kook Keukens
Sanders Meubelstad
Kitchen Studio

Scooter vervoeren

Ook voor het vervoeren van uw scooter of bromfiets zit u bij ons goed. Een scooter of brommer vervoeren heeft natuurlijk wat minder voeten in de aarde dan een motor. Uiteraard gaat het scootertransport wel met dezelfde zorg zoals wij bij al onze opdrachten werken.

Meubelvervoer

Wij hebben niet alleen de middelen om motoren te vervoeren. Ook allerhande meubels kunnen wij voor u vervoeren.  Denk aan het verhuizen van een bed of matras, een kast, een koelkast of vriezer, een wasmachineschilderijbank en piano. Dus meubeltransport en motortransport voert u uit bij De Meubeltaxi!

Motortransport reserveren

U kunt snel en eenvoudig een aanvraag indienen via onze website. Onze planning wordt continue bemand, dus u kunt snel reactie verwachten. Aanvragen gedaan voor 18 uur op werkdagen worden dezelfde dag nog behandeld. In de reservering kunt u al uw details en wensen kwijt.

Reserveren doet u hier.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement