085 018 9363
0900 77 55 999
Speciaal transport bij complexe klussen
Met de inzet van hulpmiddelen als verhuislift, hijskraan, traploper en een goede voorbereiding ronden wij uw opdracht met succes af.
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen

Uw verhuizing een plezier? Met de zorgvuldige voorbereiding van uw verhuisspecialist en de uitvoer door de vriendelijke en vakkundige Sjouwfeurs gaat u verhuizen misschien nog leuk vinden ook!

Bezorging nieuwe meubels

Wij halen uw meubels op bij woonwinkel of magazijn en bezorgen deze bij u thuis. Indien gewenst kunnen wij voor extra diensten zorgen als de montage van uw nieuwe meubels. Bekijk hier snel uw prijs.

Speciaal transport

Meestal is dit nodig wanneer er verdiepingen moeten worden overwonnen en iets kan niet over de trap of in de lift. Het gaat dan om grote en zware voorwerpen als piano's, vleugels, jukeboxen, kluizen en vending automaten. Wij hebben de ervaring en het inzicht om te bepalen of iets mogelijk is en op welke manier dit aangepakt moet worden. Met behulp van de juiste middelen zorgen wij dat uw speciaal transport goed uitgevoerd wordt.

 

Wanneer zijn de Sjouwfeurs beschikbaar?

Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Rotterdam - Den Haag - Leiden
  • Regio Haarlem - Amsterdam - Blaricum

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

 Verhuislift

Dit is de eerste optie wanneer iets te groot of te zwaar is om over de trap of met de lift te vervoeren. De verhuislift reikt tot de 9e verdieping en kan een gewicht dragen van maximaal 250 kilo. Deze verhuislift heeft het formaat van een kleine vrachtwagen en kan dus niet overal worden ingezet. In zo'n geval kunnen wij verkennen of de inzet van een stapellift misschien mogelijk is. Deze kan opgebouwd worden binnenshuis of in de achtertuin. De kosten voor een verhuislift bedragen €150 voor het eerste uur en voor een stapellift €250.

Verhuislift

Hijskraan

De inzet van een hijskraan vindt plaats wanneer iets te groot of zwaar is voor een verhuislift, of de verhuislift simpelweg niet ingezet kan worden wegens ruimtegebrek. Afstanden tot wel 40 meter kunnen door de hijskraan overbrugd worden. Wij zorgen vooraf dat uw voorwerp goed verpakt wordt en voorbereid is op een reis door de lucht. De kosten voor de inzet van een hijskraan zijn vanaf €500.

Hijskraan

Elektrische traploper

Een elektrische traploper is een grote steekwagen welke met een mechaniek de trap op of af 'loopt'. Voorwerpen tot 250 kilo kunnen hiermee vervoerd worden. Voorwaarde is wel dat de trap recht is en ruim genoeg om veilig over te bewegen. Ook dient er zowel onder als bovenaan de trap voldoende ruimte te zijn om te kunnen manoeuvreren. De elektrische traploper kan worden ingezet vanaf €150.

Elektrische traploper

Offerte speciaal transport

Wanneer u een uitdaging voor ons heeft, stuur dan een aanvraag in via deze link. Het zal duidelijk zijn dat uw transport niet op reguliere wijze kan worden uitgevoerd en wij zullen dan contact met u opnemen om de situatie door te spreken. Vaak helpt het om dan nog wat foto's door te sturen om de situatie in te schatten. Wanneer het echt heel complex wordt, dan komen we langs op locatie om zeker te weten dat de opdracht uit te voeren is.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement