085 018 9363
0900 77 55 999
Zoekt u een goedkoop, maar vooral goed verhuisbedrijf?
Met 5 jaar ervaring weten wij van verhuizen en heeft u aan ons een betrouwbaar verhuisbedrijf!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6749 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Zeer goed meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Super meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationale verhuizing

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Betrouwbaar verhuisbedrijf

Een erkende verhuizer biedt u 3 garanties:

 • Uitgebreide verhuisverzekering
 • Verhuisgarantie
 • Aanbetalingsgarantie

Wij besparen ons de kosten van het lidmaatschap van de erkende verhuizers en bieden toch dezelfde garanties.

De Meubeltaxi doet meer dan alleen verhuizen. Daarmee spreiden we ons risico en verzekeren we onze continuiteit. U kunt er op rekenen dat wij voor uw verhuizing klaar staan.

Tot slot de aanbetalingsgarantie. Die hebben we niet, want we doen ook niet aan aanbetalingen. Sterker nog, u kunt uw verhuizing bij ons nog tot 24 uur vantevoren annuleren.

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt Verhuisbedrijf De Meubeltaxi?

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons verhuisbedrijf inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Ervaren verhuisbedrijf

Als u vaker bent verhuisd, dan weet u dat het een vak is. Er komt meer bij kijken dan je denkt:

 • Hoe vervoer je grote en zware objecten?
 • Hoe voorkom je schade?
 • Hoe zorg je dat er snel en efficient wordt gewerkt?
 • Hoe bereidt je je voor?
 • Hoe kan je het beste inladen?

Naast het functioneren als verhuisbedrijf verzorgen wij ook het vervoer van tweedehands meubels en piano's en bezorgen wij nieuwe meubels, keukens en badkamers bij mensen thuis. We komen regelmatig bijzondere objecten tegen die met de nodige expertise en zorgvuldigheid aangepakt moeten worden. Onze brede ervaring maakt dat we ook uw verhuizing in goede banen kunnen laten lopen.

 

 

Wat kost ons Verhuisbedrijf?

De tarieven van Verhuisbedrijf De Meubeltaxi zijn inclusief 21% BTW.

U kunt hier berekenen met welke prijs u ongeveer te maken zult krijgen. Dient u een aanvraag in, dan kan onze planspecialist u adviseren over de hoeveelheid tijd die nodig is voor uw verhuizing en dus ook over de kosten waarmee u rekening kunt houden.

Waar kunt u ongeveer van uit gaan met 2 sjouwfeurs?

 • 231 euro voor 1 uur beschikbaarheid
 • 330 euro voor 2 uur beschikbaarheid
 • 581 euro voor 4 uur beschikbaarheid
 • 1.069 euro voor 8 uur beschikbaarheid

Wij rekenen verder geen voorrijkosten; de tarieven zijn all-in.

Wilt u een exact voorstel? Geef dan hier vrijblijvend uw gegevens door. Voor 18:00 uur verstuurd? Dezelfde dag nog reactie!

 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement