0900 77 55 999
Uw piano goed en goedkoop verhuizen?
Wij vervoeren wekelijks 20 piano's. Hoe goed? Lees onze recensies.
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6035 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Goed. Alleen de afhandeling van een schade gaat… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Goed en vriendelijk meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Vleugelvervoer

Wij vervoeren ieder jaar ongeveer 50 vleugels. Van babyvleugel tot concertvleugel kunnen wij mee uit de voeten. Ook grotere uitdagingen waarbij een verhuislift of hijskraan ingezet dient te worden. En dit alles tegen zeer scherpe prijzen!

Verhuizen

Uw verhuizing een plezier? Met de zorgvuldige voorbereiding van uw verhuisspecialist en de uitvoer door de vriendelijke en vakkundige Sjouwfeurs gaat u verhuizen misschien nog leuk vinden ook!

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Piano verhuizen

De Meubeltaxi is de goedkoopste pianovervoerder van Nederland. Dat wij geen concessies doen in kwaliteit kunt u terug zien in de recensies van onze klanten.

Pianotransport is een fluitje van een cent met de juiste kennis en materialen. De Meubeltaxi vervoert uw piano al vanaf €125,-. Wij vervoeren wekelijks ongeveer 20 piano's. 

Bekijk de korte video met uitleg over De Meubeltaxi via deze link.

Hoe gaat het vervoeren van een piano in z'n werk?

De piano wordt aan 1 kant opgetild en dan wordt een speciale piano 'hond' onder de piano geplaatst. Hiermee kan de piano zeer eenvoudig over drempels gereden worden. Met een handige techniek schuiven we de piano makkelijk de bus in. Bij zwaardere piano's maken we gebruiken van een speciale rijplaat. In de bus pakken we de piano netjes in en zetten we deze stevig vast. 

Op het uitlaadadres gaat het weer in omgekeerde volgorde om de piano op de plaats van bestemming te krijgen.

Een piano weegt 150 tot 350 kilo. Naast onze SJOUWfeur® is er 1 iemand nodig om de piano te verhuizen. Deze persoon moet in staat zijn om de piano van de grond los te krijgen. Kunt u dit niet zelf, dan kunnen wij een extra sjouwmedewerker inzetten.  

Piano de bus in tillen Piano de bus in schuiven Piano laatste zetje

 

 Wanneer kan uw piano vervoerd worden?

Pianovervoer kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

 

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar kan het vervoeren van een piano? 

De Verhuisservice voor piano's van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u een piano te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele pianotransporten van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen van uw piano naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Kan een piano ook over de trap vervoerd?

Piano vastzetten

Nee, een piano over de trap verhuizen dat doen wij niet. Dit is veel te zwaar, veel te gevaarlijk en bij ARBO-wet niet toegestaan. In dit geval zetten wij een speciale verhuislift in. De piano gaat dan door het raam of over het balkon naar buiten/binnen. Om de piano op de verhuislift te tillen is in totaal 6 man nodig.

Het is ook mogelijk in sommige gevallen om een elektrische trappenloper in te zetten. De trap dient recht te zijn en er moet voldoende beweegruimte zijn. De traploper kan een gewicht aan tot 330 kilo.   

Drempels of enkele traptreden tot een halve trap aan toe zijn geen enkel probleem. Dit kunnen we met onze techniek makkelijk oplossen.

In sommige gevallen is een verhuislift zelfs niet toereikend. Er is dan een hijskraan nodig of speciale apparatuur om het over een binnentrap te doen. Houdt u dan wel rekening met een fors prijskaartje.

Piano verhuizen tips

Een piano verhuizen kan in theorie ook zelf, al raden wij dat niet aan. Hierbij enkele tips voor het verhuizen van een piano:

  • Bescherm de vloer door dekens of handdoeken te gebruiken en plaats de piano hierop. Duw tegelijkertijd de piano en trek aan de deken en dan kan je de piano zo verschuiven.
  • Een piano sjouwen raden wij niet aan, dus maak gebruik van een 'hondje' om de piano te rollen. De Meubeltaxi beschikt over een speciale pianohond. Deze is steviger en staat hoger op z'n wielen, waardoor het makkelijker is om over drempels te gaan.
  • Is de ruimte krap? Zet de piano dan op zijn zijkant, dat is gewoon mogelijk.
  • Wacht met het stemmen van de piano tot 1 a 2 maanden na de verhuizing. De piano heeft dan even de tijd om te acclimatiseren en tot rust te komen. 

Met de juiste kennis en het juiste materiaal is het verhuizen van een piano zo gepiept. Onze belangrijkste tip bij het verhuizen van een piano is dan ook om een specialist in te zetten. De Meubeltaxi biedt u dan de goedkoopste oplossing in Nederland.

Wat kost het pianovervoer?

De inzet van De Meubeltaxi voor pianovervoer met 1 SJOUWfeur® kost €125,- voor de eerste 5 kilometer. Iedere 5 kilometer daarna kost €10. 

De inzet van een extra sjouwhulp kost €75,- en €1 per kilometer. Pianovervoer voer je altijd uit met 2 man dus u kunt kosten besparen door zelf voor sterke helper te zorgen.

Piano vervoeren tijdens uw verhuizing?

Wanneer uw piano onderdeel is van uw gehele boedel en u gaat verhuizen, dan kunt u dit volledige traject aan ons uitbesteden. De professionaliteit waarmee wij uw piano vervoeren kunt u ook verwachten bij rest van uw meubels. Bovendien is het makkelijk en voordelig. Immers, die Sjouwfeurs zijn er toch al en als de piano in de verhuiswagen staat, is er nog zat ruimte over voor de rest van uw boedel.

Piano op rijplaat Piano verhuizen Piano over drempel

 

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Pronto
TTM Wonen
Iemms Keukens
Sani-Dump
Kitchen Studio
Sanders Meubelstad
Seats and Sofas
I-Kook Keukens
Montel Wonen
Van Toor Interiors
Profijt Meubel
Piet Klerkx

Vleugel vervoeren

Het vervoer van een vleugel of babyvleugel is ook bij ons in goede handen. Wij hebben een jarenlange expertise in pianotransport. Voor vleugeltransport is een speciale vleugelslee nodig waarover wij beschikken. Uw vleugel wordt eerst goed ingepakt en daarna met de zijkant op de vleugelslee vast gesjord. Vervolgens zetten we de slee op de pianohond en is deze makkelijk verrijdbaar. Afhankelijk van de ondergrond in uw woning leggen we speciale rijplaten neer om de vloer te beschermen tegen het gewicht wat drukt op de wielen van de pianohond. Zo kunnen wij uw vleugel veilig vervoeren. Wij maken voor het vervoer van vleugels altijd gebruik van onze bakwagen met laadklep. Omdat dit een delicate klus is, dienen er altijd minstens 2 Sjouwfeurs bij aanwezig te zijn. Totaal moet je minstens met z'n drieën zijn, dus u kunt ervoor kiezen om zelf te helpen, of voor €75,00 een 3e sjouwer van ons in te schakelen. De prijs voor het vervoeren van een vleugel start van €299,00 voor de eerste 5 kilomerer. Iedere 5 kilometer daarna kost €12,25. Aan de hand van uw reservering zullen wij contact met u opnemen om dit speciale vervoer met u door te spreken. Dit is exclusief transport en wij willen graag dat wij én u dit met vertrouwen aan kunnen gaan.

Meubeltransport

Piano vervoeren

Het vervoeren van een piano is een hele klus. De vakkundigheid die wij hierin hebben, passen we ook toe bij het vervoer van een bed of matras, een kast, een koelkast of vriezer, een wasmachine, schilderij, motor of scooter en bank. Pianotransport en meubeltransport besteedt u uit aan De Meubeltaxi!

Piano verhuizen Amsterdam

Uw piano verhuizen in Amsterdam is snel, goed en voordelig geregeld bij De Meubeltaxi. Wij zijn de grootste professionele pianotransporteur in Amsterdam. Dit komt doordat wij de scherpste tarieven bieden en daar een professionele dienstverlening tegenover stellen. Pianovervoer Amsterdam kan 7 dagen per week. Ook pianotransport Amsterdam met inzet van een verhuislift of traploper is bij ons mogelijk.

Piano verhuizen Utrecht

In Utrecht uw piano verhuizen met De Meubeltaxi kan al op korte termijn. Voor pianovervoer Utrecht zijn wij binnen 48 uur beschikbaar. U kunt zelf assisteren of u kunt ervoor kiezen om het pianotransport in Utrecht en omgeving volledig door onze Sjouwfeurs te laten verzorgen.

Piano verhuizen Den Haag

Piano verhuizen Den Haag wordt altijd door De Meubeltaxi gedaan. Waarom? Omdat wij de scherpste tarieven bieden voor professioneel pianovervoer Den Haag. Binnen 48 uur zijn wij al beschikbaaar en pianotransport Den Haag is al mogelijk vanaf 76 euro.

Piano verhuizen Rotterdam

Piano verhuizen Rotterdam is voor ons dagelijkse kost. Daarom kunt u er ook van op aan dat onze Sjouwfeurs weten wat ze doen en voorzichtig met uw piano om zullen gaan. Pianovervoer in Rotterdam kan morgen al, mocht u er haast bij hebben. Naast pianotransport Rotterdam verzorgen wij ook het vervoer van uw vleugel.

 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement