085 018 9363
0900 77 55 999

Vleugel verhuizen

Uw vleugel met zorg verhuizen tegen een scherpe prijs?
Wij beschikken over de nodige middelen, expertise en motivatie om uw vleugel veilig te vervoeren.
 

Uw Voordelen:

  • Vanaf 299 euro, goedkoper vleugelvervoer is er niet
  • Met vleugelslee en verhuiswagen met laadklep
  • Uw vleugel wordt beschermd verpakt voor transport
  • Demontage en montage van poten en pedalen
  • Professionele service voor een particuliere prijs

PRIJSCALCULATOR

Vleugeltransport

VLeugelvervoer

Vleugel verhuizen

Vleugel verhuizen

Uw vleugel verhuizen is in goede handen bij De Meubeltaxi. Vleugelvervoer is gespecialiseerd werk dat niet iedereen kan. Het uitbesteden aan een gekwalificeerde pianotransporteur is dan zeer raadzaam. Wij beschikken over de kennis, ervaring en juiste materialen om uw vleugeltransport goed uit te voeren. U kunt er ook op rekenen bij De Meubeltaxi een goede prijs te krijgen, omdat wij een zeer efficiënte operatie runnen.

Bekijk de korte video met uitleg over De Meubeltaxi via deze link.

Vleugelvervoer Vleugeltransport Vleugel verhuizen

Hoe gaat het vervoeren van een vleugel in z'n werk?

Voor het vervoeren van een vleugel moet je met z'n drieen zijn. Dat zijn in ieder geval 2 Sjouwfeurs van De Meubeltaxi, ondersteund door 1 sterke man. Die extra helper kunt u dus zelf verzorgen en zo kosten besparen. Uiteraard kunnen wij deze krachten ook leveren indien u dit wenst.

De vleugel wordt eerst ontdaan van losse elementen. De klep en de notenboekhouder worden verwijderd en de voetpedalen worden gedemonteerd. De volgende stap is het monteren van de vleugelslee op de vleugel. Deze vleugelslee (of vleugelplank) is ter bescherming en versteviging van uw vleugel tijdens het transport. De vleugelslee wordt middels 3 grote spanbanden op uw vleugel vast gezet, waarbij we er op letten dat de spanbanden zelf geen schade aan de vleugel kunnen veroorzaken.

Nu wordt het tijd om de vleugel op zijn kant te zetten. Dit is de gebruikelijke manier om een vleugel te verhuizen en dit is het moment dat de vleugelslee van nut wordt. Door eerst 2 poten los te halen, komt de vleugel op zijn kant te staan. Nu kan hij recht overeind gezet worden en wordt de laatste poot ook gedemonteerd. De vleugel wordt vervolgens op een pianohond gezet, waarbij de vleugelslee er tussen zit als versteviging. 

Nu de vleugel rechtop staat is hij bijna klaar voor vervoer. Maar eerst zorgen we nog dat de vleugel volledig beschermd is, door deze in te pakken met verhuisdekens en sealfolie. Zo kan er geen schaafschade ontstaan langs muren of buiten door takken. De vleugel kan nu vervoerd worden richting de verhuiswagen. De vleugelslee en pianohond maken het mogelijk drempels en treden goed te overwinnen. De vleugel gaat op de laadklep en vervolgens de verhuiswagen in. De pianohond wordt verwijderd en de vleugel wordt aan het wand gebonden met behulp van spanbanden. Zo, uw vleugel kan veilig op transport!

Nadat het vleugeltransport op de plaats van bestemming aankomt, worden bovenstaande stappen in omgekeerd volgorde herhaald. De vleugel wordt uitgepakt, de poten worden erop gemonteerd en de vleugel wordt rechtop gezet. De vleugelslee wordt verwijderd en de losse onderdelen worden weer gemonteerd. En zo vervoeren wij uw vleugel. Voor vleugelvervoer bent u dus aan het juiste adres bij De Meubeltaxi!

Vleugel vervoeren Vleugel verhuizing Vleugel transport

Wat kost vleugelvervoer?

Zoals u heeft kunnen lezen, kost het een hoop moeite en vakmanschap om een vleugel te verhuizen. Tevens zetten wij een speciale vleugelslee in. Zo komt u tot het volgende kostenplaatje:

  • € 299 basis ritprijs inclusief 2 Sjouwfeurs en de eerste 5 kilomter
  • €12,25 per 5 kilomter extra
  • € 75,00 voor een 3e sjouwhulp

Wij vervoeren zowel babyvleugels als concertvleugels. Het verschil is te bepalen door de lange zijkant op te meten (tot aan de bolling). Tot 1.60 meter is het een babyvleugels, langer een concertvleugel. 

Piano verhuizen

Het vervoeren van een piano kunt u ook met een gerust hart aan De Meubeltaxi overlaten.

Vleugel vervoer

Dit heeft wat minder voeten in de aarde dan het vervoeren van een vleugel en scheelt u derhalve ook flink in de kosten. Pianovervoer kan al vanaf €89 waarbij u zelf de Sjouwfeur assisteert. Uiteraard is het mogelijk ook een extra Sjouwhulp van ons in te schakelen. Ook is het mogelijk om uw piano te verhuizen met behulp van een verhuislift of traploper. Bekijk onze pagina over pianotransport.

Meubeltransport

Het vervoeren van een vleugel is een hele klus. De vakkundigheid die wij hierin hebben, passen we ook toe bij het vervoer van een bed of matras, een kast, een koelkast of vriezer, een wasmachineschilderijmotor of scooter en bank. Vleugeltransport en meubeltransport besteedt u uit aan De Meubeltaxi!

Waar kan het vervoeren van een vleugel? 

Vleugeltransport van Amsterdam tot Rotterdam, van Utrecht tot Den Haag en van Alkmaar tot Eindhoven. Wij vervoeren vleugels in de volgende regio:

U kunt uw gegevens doorgeven via het reserveringsformulier. Dit is geheel vrijblijvend. Wij ontvangen dan van u de informatie die we nodig hebben om u een voorstel te kunnen doen. Voor 18:00 uur ingestuurd, is dezelfde werkdag nog reactie.

* Gratis verzekerd tot €100.00. Hierbij geldt een eigen risico van €50 en indien de waarde hoger is dan €2.000 dient u dit vooraf bij ons te melden.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:
ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement