0900 77 55 999
Uw vleugel met zorg verhuizen tegen een scherpe prijs?
Wij beschikken over de nodige middelen, expertise en motivatie om uw vleugel veilig te vervoeren.
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6053 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Vlotte reactie nemen kontakt op als ze verwachten… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren
0.5 /5
Slecht meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Piano Vervoeren

Uw piano is in goede handen bij de specialisten van De Meubeltaxi. Onze Sjouwfeurs verhuizen wekelijks tientallen piano's en vleugels in een handomdraai en tegen de beste prijzen in de markt!

Verhuizen

Uw verhuizing een plezier? Met de zorgvuldige voorbereiding van uw verhuisspecialist en de uitvoer door de vriendelijke en vakkundige Sjouwfeurs gaat u verhuizen misschien nog leuk vinden ook!

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Vleugel verhuizen

Uw vleugel verhuizen is in goede handen bij De Meubeltaxi. Vleugelvervoer is gespecialiseerd werk dat niet iedereen kan. Het uitbesteden aan een gekwalificeerde pianotransporteur is dan zeer raadzaam. Wij beschikken over de kennis, ervaring en juiste materialen om uw vleugeltransport goed uit te voeren. U kunt er ook op rekenen bij De Meubeltaxi een goede prijs te krijgen, omdat wij een zeer efficiënte operatie runnen.

Vleugelvervoer Vleugeltransport Vleugel verhuizen

 

 

Wanneer kan uw vleugel vervoerd worden?

Verhuizen van uw vleugel kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar kan het vervoeren van een vleugel? 

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele vleugelverhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Vleugels erhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Hoe gaat het vervoeren van een vleugel in z'n werk?

Voor het vervoeren van een vleugel moet je met z'n drieen zijn. Dat zijn in ieder geval 2 Sjouwfeurs van De Meubeltaxi, ondersteund door 1 sterke man. Die extra helper kunt u dus zelf verzorgen en zo kosten besparen. Uiteraard kunnen wij deze krachten ook leveren indien u dit wenst.

De vleugel wordt eerst ontdaan van losse elementen. De klep en de notenboekhouder worden verwijderd en de voetpedalen worden gedemonteerd. De volgende stap is het monteren van de vleugelslee op de vleugel. Deze vleugelslee (of vleugelplank) is ter bescherming en versteviging van uw vleugel tijdens het transport. De vleugelslee wordt middels 3 grote spanbanden op uw vleugel vast gezet, waarbij we er op letten dat de spanbanden zelf geen schade aan de vleugel kunnen veroorzaken.

Nu wordt het tijd om de vleugel op zijn kant te zetten. Dit is de gebruikelijke manier om een vleugel te verhuizen en dit is het moment dat de vleugelslee van nut wordt. Door eerst 2 poten los te halen, komt de vleugel op zijn kant te staan. Nu kan hij recht overeind gezet worden en wordt de laatste poot ook gedemonteerd. De vleugel wordt vervolgens op een pianohond gezet, waarbij de vleugelslee er tussen zit als versteviging. 

Nu de vleugel rechtop staat is hij bijna klaar voor vervoer. Maar eerst zorgen we nog dat de vleugel volledig beschermd is, door deze in te pakken met verhuisdekens en sealfolie. Zo kan er geen schaafschade ontstaan langs muren of buiten door takken. De vleugel kan nu vervoerd worden richting de verhuiswagen. De vleugelslee en pianohond maken het mogelijk drempels en treden goed te overwinnen. De vleugel gaat op de laadklep en vervolgens de verhuiswagen in. De pianohond wordt verwijderd en de vleugel wordt aan het wand gebonden met behulp van spanbanden. Zo, uw vleugel kan veilig op transport!

Nadat het vleugeltransport op de plaats van bestemming aankomt, worden bovenstaande stappen in omgekeerd volgorde herhaald. De vleugel wordt uitgepakt, de poten worden erop gemonteerd en de vleugel wordt rechtop gezet. De vleugelslee wordt verwijderd en de losse onderdelen worden weer gemonteerd. En zo vervoeren wij uw vleugel. Voor vleugelvervoer bent u dus aan het juiste adres bij De Meubeltaxi!

Vleugel vervoeren Vleugel verhuizing Vleugel transport

Wat kost vleugelvervoer?

Zoals u heeft kunnen lezen, kost het een hoop moeite en vakmanschap om een vleugel te verhuizen. Tevens zetten wij een speciale vleugelslee in. Zo komt u tot het volgende kostenplaatje:

  • € 299 basis ritprijs inclusief 2 Sjouwfeurs en de eerste 5 kilomter
  • €12,25 per 5 kilomter extra
  • € 75,00 voor een 3e sjouwhulp

Wij vervoeren zowel babyvleugels als concertvleugels. Het verschil is te bepalen door de lange zijkant op te meten (tot aan de bolling). Tot 1.60 meter is het een babyvleugels, langer een concertvleugel. 

 

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Piano verhuizen

Het vervoeren van een piano kunt u ook met een gerust hart aan De Meubeltaxi overlaten.

Vleugel vervoer

Dit heeft wat minder voeten in de aarde dan het vervoeren van een vleugel en scheelt u derhalve ook flink in de kosten. Pianovervoer kan al vanaf €125 waarbij u zelf de Sjouwfeur assisteert. Uiteraard is het mogelijk ook een extra Sjouwhulp van ons in te schakelen. Ook is het mogelijk om uw piano te verhuizen met behulp van een verhuislift of traploper. Bekijk onze pagina over pianotransport.

 

 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement