085 018 9363
0900 77 55 999
Joost

Joost

Joost werkt bij De Meubeltaxi sinds oktober 2009.

Oudgediende Joost was de eerste medewerker van De Meubeltaxi en is nu verantwoordelijk voor de vestiging Eindhoven. Sterke punten zijn het pragmatisch denken in oplossing en montagewerk. Het is zijn ambitie verder het land in te gaan met De Meubeltaxi en als wielrenner doet hij hiervoor graag de verkenning.

Klanten over Joost:

Het was echt heel erg fijn dat Joost ons heeft geholpen de spullen van mijn moeder te helpen verhuizen naar het verpleegtehuis. Wij waren met z'n vieren en door zijn rustige houding en het inzicht geven hoe we het moesten aanpakken heeft dat enorm geholpen. We hadden best wel een ingewikkelde kast om uit elkaar te halen. Joost gaf goede aanwijzingen en oplossingen. We zijn heel erg blij met hem geweest.

Wij zochten een verhuisbedrijf. Aangezien wij alleen hulp nodig hadden bij het verhuizen van meubels, kwamen wij de meubeltaxi tegen. Een heel excel document gemaakt met daarin vermeld welke meubels naar welk adres moesten. Verder moest er ook nog een kast helemaal gedemonteerd en gemonteerd worden. Kortom een hele klus. Met wat e-mails op een neer kwam de meubeltaxi met een offerte (die zelfs op mijn aandringen nog iets meer in uren omhoog is gegaan), die voor beide partijen (in ieder geval voor ons) zeer acceptabel was. Ook een verhuislift werd voor een uur ingezet. Bevestiging ook per sms en nog een herinnering voor de dag. De sjouwfeurs kwamen aanrijden op de afgesproken tijd en afgesproken plek. Direct een goed gevoel, drie zeer sympatieke, vriendelijke heren. Joost ging direct aan de slag met de kast en Tamiras en Jaldimir gingen alles klaar zetten voor de verhuislift. Ook hij kwam op afgesproken tijdstip. In een uur tijd (waarbij degene van de verhuislift ook goed meehielp) waren de belangrijkste meubelstukken beneden. Echt prima sjouwfeurs. Inzicht in hoe (zware) meubels te dragen, een verhuiswagen in te pakken. Voorzichtig. Joost onvoorstelbaar met de demontage en montage van de kast. Alles prima verlopen. Zelf natuurlijk af en toe voor een versnapering gezorgd en geholpen met sjouwen waar mogelijk. We hadden een hellingbaan op het parcours waar de verhuiswagen niet op mocht (al van te voren ingecalculeerd) en dat hadden wij ook goed opgelost om onze auto in te zetten en zo de hellingbaan te nemen. De afgesproken tijd werd overschreden, maar de heren gingen vrolijk door. De verhuisklus moest immers af. Kortom een goede verhuizing, het weer werkte mee. Wij vonden het een spannend avontuur, maar nu weten wij wel beter. Als wij weer een verhuizing hebben (groot of klein) dan nemen wij weer contact op met de meubeltaxi.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement