085 018 9363
0900 77 55 999
Sem

Sem

Sem werkt alweer sinds 2019 bij De Meubeltaxi. Deze inline skater hoort bij de wereldtop. Check zijn foto's op Instagram @semcroft! Naast Sjouwfeuren voor De Meubeltaxi werkt hij als zelfstandig ontwerper. Sem is formidabel in het laden én hij kan vanuit stand op de laadklep springen!

Reviews over Sem:

"Ik heb De Meubeltaxi als zeer fijn ervaren! De sjouwfeurs kwamen op tijd, werkten snel, netjes en voorzichtig en waren erg behulpzaam en vriendelijk!"

"Everything was perfect. Guys were really friendly, professional and efficient. They also spoke English which was extremely expat-friendly!"

"Geweldig,de ‘Sjouwfeurs’deden al t werk bij t verhuizen van de piano van Den Haag naar Oegstgeest! De piano werd netjes in een deken gepakt ,vastgesnoerd in de bus(best grote bus!),en ze hebben keurig de piano op zijn juiste plek gezet!t ontbrak er alleen aan dat ze ons op een concert trakteerden... Mocht ik ooit weer iets te verhuizen hebben,zal ik de meubeltaxi kiezen!(en ook nog de voordeligste aanbieding!) Via internet zag ik deze mogelijkheid voorbij komen."

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement