Hoogst gewaardeerde verhuizer van Nederland
9.3 van 10
5024 beoordelingen
Lees hier REACTIESLees hier REACTIES
Bereken nu uw prijs! Reserveer direct uw verhuizing en bestelbus
0900 77 55 999

Verhuizer / Sjouwfeur

31-07 WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR NIEUWE COLLEGA'S IN ROTTERDAM EN IN EINDHOVEN

Afwisselende baan waarbij je de helft van je tijd in een moderne bestelwagen rijdt en de andere helft van de tijd meubels aan het sjouwen bent voor onze klanten. Je basisinkomen haal je omhoog met de verdienste van fooien. De Meubeltaxi is een jong en snelgroeiend bedrijf dat werkt in de gehele Randstad en opereert vanuit Rotterdam en Eindhoven.

Bij De Meubeltaxi werken sterke kerels met een representatieve kop die wij Sjouwfeurs® noemen. Wij verplaatsen meubels voor mensen en verzorgen verhuizingen. Dat betekent dat je regelmatig met zware dingen in je handen een paar trappen op of af moet. De helft van je werktijd bestaat uit sjouwen en contact met klanten, de andere helft zit je in een enorme bestelbus, van alle gemakken voorzien.

Dit werk biedt je een enorme afwisseling. Geen dag is hetzelfde, je ontmoet veel mensen, komt op veel verschillende plekken en komt soms voor pittige uitdagingen te staan.

Naast je loon kan je een leuk extra inkomen verdienen aan fooien en werken we met een maandelijkse bonus. De Meubeltaxi is een jong en snelgroeiend bedrijf. Wij werken met jonge, sterke en representatieve kerels waarmee we ons onderscheiden in klantvriendelijkheid. Bij een succesvol kwartaal gaan we met alle medewerkers uit.

Omdat we flink groeien zijn er interessante doorgroeimogelijkheden tot de functie van Planner en Opper Sjouwfeur.

Functie eisen:

  • je bent sterk
  • je bent representatief en spreekt goed Nederlands
  • je bent flexibel
  • je houdt van aanpakken
  • je bent verantwoordelijk
  • je neemt de touwtjes in handen
  • je hebt een rijbewijs B en minstens 2 jaar rij-ervaring
  • je bent op zaterdag beschikbaar en daarnaast 1 of meerdere dagen in de week (werkdagen kunnen soms 10-12 uur of langer duren, een FT werkweek dus 4 dagen)

Wij hebben een strenge selectie. We investeren tijd in je training en vertrouwen je een kostbare bus en de spullen van onze klanten toe. Dit is een belangrijke verantwoordelijkheid die alleen is weg gelegd voor de beste mensen.Stuur je CV en begeleidende motivatie op. Op basis hiervan maken wij een eerste selectie. Je wordt uitgenodigd voor een krachttest en kennismaking. Wij beslissen dan of we je uitnodigen voor een proefdag. Verloopt zo'n proefdag ook goed, dan beginnen we met je in te werken.

Solliciteren

Solliciteren kan via maarten@demeubeltaxi.nl. Stuur een cv begeleid door een heldere motivatie als je uitgenodigd wil worden voor een kennismaking en de krachttest. Voor meer informatie kijk je op onze website www.demeubeltaxi.nl of bel je 010-2683003 en vraag je naar Maarten.

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10 1
5024 beoordelingen
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
op zaterdag meubels gebracht van Profijt naar Grote… Anoniem meer..
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Top De werknemer was op tijd was vriendelijk en… Hans van Hemmen meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:

ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2017, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement