085 018 9363
0900 77 55 999
Kiest u voor een goedkope of voor een goede verhuisservice?
Bij De Meubeltaxi krijgt u het allebei; lees onze klantreacties en overtuig uzelf!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6749 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Zeer goed meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Super meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationale verhuizing

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuisservice

Van een goede verhuisservice mag u het volgende verwachten:

 • Vakkundigheid: weten waarover je praat
 • Vriendelijkheid: om het woordje service in verhuisservice te benadrukken
 • Flexibiliteit: de mogelijkheid om last minute aanpassingen te maken
 • Een goede prijs

Vakkundigheid

Verhuizen is een vak en dat merk je snel genoeg als je het een keer zelf doet. Het zijn uw spullen die vervoerd worden naar uw nieuwe huis en u heeft graag dat dit zonder krassen en stoten gebeurt. Of u met een bekwame verhuisservice te maken heeft, merkt u al aan de telefoon. Wordt er doorgevraagd? Wordt u gewaarschuwd voor problemen? Wordt er met u meegedacht om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen tegen een zo scherp mogelijke prijs? De Meubeltaxi verhuisservice is er om u te helpen. Wij weten waar we over praten en wij weten waar mee bezig zijn.

Vriendelijkheid

De tijd dat je blij mag zijn dat je ergens mee wordt geholpen is lang voorbij. Een bedrijf dient zich in te spannen om u van dienst te mogen zijn. U gaat geld uitgeven en een beetje dankbaarheid is dan op z'n plaats. Onze Sjouwfeurs worden geselecteerd op hun representativiteit. Zij weten zogezegd 'hoe het hoort'.

Flexibiliteit

U verhuist waarschijnlijk niet wekelijks. Voor u komt er wat meer spanning kijken bij de verhuizing. De kans is dan ook groot dat u naarmate de dag van verhuizen nadert u nog aanpassingen heeft in wat u wilt dat er gebeurt. Bij De Meubeltaxi kunt u tot 48 uur vantevoren wijzigingen doorgeven en zelfs kosteloos annuleren! Ook zijn wij voor spoedgevallen binnen 48 uur beschikbaar.

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg
 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Prijs

De hoogte van de prijs is afhankelijk van wat er moet gebeuren. U kunt rekenen op ongeveer 50 euro per uur per medewerker. Dit is inclusief verhuiswagen en BTW. Wij hanteren transparante prijzen zonder verrassingen. U kunt hier berekenen met welke prijs u ongeveer te maken zult krijgen.

Waar kunt u ongeveer van uit gaan bij 2 Sjouwfeurs?

 • 210 euro voor 1 uur beschikbaarheid
 • 330 euro voor 2 uur beschikbaarheid
 • 581 euro voor 4 uur beschikbaarheid
 • 1.069 euro voor 8 uur beschikbaarheid

Deze prijzen zijn inclusief 50 kilometers, de hulp van 2 Sjouwfeurs en 21% B.T.W. Meer kilometers kosten €0,50 per km.

Wilt u een exact voorstel? Geef dan hier vrijblijvend uw gegevens door. Voor 18:00 uur verstuurd? Dezelfde dag nog reactie!

 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement