085 018 9363
0900 77 55 999

Goedkoop verhuizen

Goed & Goedkoop Verhuizen?
7 dagen per Week, binnen 48 Uur Inzetbaar, Offerte binnen 2 uur. Goedkoop Verhuizen is Goed Verhuizen met De Meubeltaxi!
 

Uw Voordelen:

 • Snel geregeld
 • Vaste prijs afspreken mogelijk
 • Wij verhuizen 50 huishoudens per week
 • Verhuizen in de ochtend, avond en in het weekend
 • Verhuizen kan morgen al!
 • Uw boedel verzekerd tot €100.000

PRIJSCALCULATOR

Goedkoop verhuizen

Professioneel verhuizen

verhuizen

Verhuizen

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi heeft al bijna 10 jaar ervaring in het verzorgen van kleine en grote verhuizingen. Ons team van verhuizers is voorzien van alle benodigde verhuismaterialen om u te helpen verhuizen. Onze verhuisspecialisten denken met u mee om uw verhuizing goed voor te bereiden en te kijken waar u mogelijk op kosten kunt besparen. U kunt onze verhuisservice dus inrichten zoals u het graag wilt. Met heel veel service waarbij u zelf niks hoeft te doen, of juist zo goedkoop mogelijk waarbij u zelf doet wat u kunt en het gespecialiseerde werk aan onze verhuizers laat.

Verwacht van ons dezelfde professionaliteit en vakkundigheid als bij een erkende verhuizer, maar dan tegen een scherpere prijs. Wij kunnen uw verhuizing goedkoop uitvoeren, omdat wij naast verhuizen nog meer activiteiten hebben, zoals het bezorgen van nieuwe meubels en gespecialiseerd transport van onder andere piano's, meubels, motoren, witgoed en kunst. Verder is ons verhuisbedrijf modern ingericht en maken wij gebruik van automatisering om uw verhuizing op te nemen en in te plannen. Er komt dus geen dure vertegenwoordiger bij u langs voor het opmaken van een offerte.

Dat u bij ons goed zit voor uw verhuizing, hoeft u niet van ons aan te nemen. Lees de recensies van onze klanten en laat u hierdoor overtuigen. Wij helpen u graag met een offerte en komen u met veel plezier verhuizen. Daar kunt u op vertrouwen!

Grote verhuizing

Wat kost verhuizen?

Hieronder een overzicht van onze pakketprijzen (inc. BTW) bij de inzet van een 15m3 verhuisbus:

  1 Sjouwfeur 2 Sjouwfeurs 3 Sjouwfeurs 4 Sjouwfeurs
1 uur €99 €199 €299  
1,5 uur €145 €259 €389  
2 uur €179 €309 €449  
3 uur €239 €409 €589 €749
4 uur €289 €499 €719 €899
5 uur €339 €589 €849 €1099
6 uur €389 €679 €979 €1299
7 uur €439 €769 €1109 €1499
8 uur €489 €859 €1239 €1699

 De genoemde tarieven zijn inclusief 1 verhuisbus voorzien van:

 • Verhuisdekens
 • Spanbanden
 • Steekwagen
 • Hondjes

U krijgt de beschikking over onze dienst gedurende het aantal door u gekozen uur. De tijd begint op het moment dat wij arriveren op het eerste adres, dus er worden geen voorrijkosten gerekend.

Wij hebben ook een 10m3 verhuisbus en een 19m3 bakwagen met laadklep beschikbaar. De tarieven hiervoor kunt u hier terug vinden.

Onze verhuisspecialist voorziet u graag van advies. Vraag nu uw verhuisofferte aan.

Verhuizen met onze verhuismaterialen

Verhuizen wordt een stuk makkelijker met de inzet van de juiste materialen. Standaard is De Meubeltaxi uitgerust met verhuisdekens (om uw boedel te beschermen), spanbanden (om uw boedel vast te zetten), steekwagen en meubelrollers (om uw verhuizing makkelijk te maken. Voor lichte montagewerkzaamheden kunnen wij gereedschap meenemen: boormachine met bitset, gereedschapskoffer en doppenset.

Om grote en zware meubelstukken de bus in te kunnen rollen, kunnen wij een speciale rijplaat (€ 10) meenemen. Soms is de inzet van een extra grote 19m3 bakwagen nodig met laadklep, touw en blok (€ 7,50) of houten rijplaten (€ 10) indien er iets zwaars gerold moeten worden over grind.

Verhuizen met verhuislift

Indien er verhuisd moet worden van of naar een hogere etage, kan het voorkomen dat items niet over de trap passen of in de lift. Dan is de inzet van een verhuislift (€ 150) noodzakelijk. Deze verhuislift is een kleine vrachtwagen met ladderlift (tot 30 meter hoog) achterop. De lift moet recht onder het raam of balkon geparkeerd kunnen worden op verharde ondergrond. Een verhuislift maakt verhuizen erg makkelijk. Waar je 3 uur bezig kan zijn om alles over de trap te sjouwen, kan een verhuislift dit in een uurtje doen.

Grote verhuizingVerhuislift verhuizing

Het gaat minimaal 2 uur duren om u te verhuizen? Dan noemen wij dat een grote verhuizing. Wij komen met 2 of meer Sjouwfeurs om uw verhuizing in goede banen te leiden. Hierbij zetten we 1 of meerdere verhuisbussen in en rijden we indien nodig meerdere keren heen en weer. Indien u meer dan 20m3 te verhuizen heeft over een langere afstand, dan kunnen wij er zelfs voor kiezen om een vrachtwagen in te zetten met een laadvermogen van 50m3. Vooraf stemmen wij goed af wat er moet gebeuren en maken wij hiervoor een vaste prijsafspraak met u. Zo heeft u zekerheid.

Voor uw berekening kunt u uitgaan van ongeveer € 100 per uur voor de inzet van 2 medewerkers. Voor een dag werk van 8 uur zult u dus tussen de € 800 en € 900 kwijt zijn.

U kunt nu hier uw offerte aanvragen voor uw grote verhuizing.

Kleine verhuizing

Een kleine verhuizing duurt minder dan 2 uur en kost tussen €200 en €300. Dit zal het geval zijn als u:

 • weinig boedel heeft;
 • veel helpers organiseert en veel zelf doet;
 • van de begane grond naar begane grond verhuist.

De snelste verhuizing gaat van stoep tot stoep. Zo kan er snel in- en uitgeladen worden, kost het weinig tijd en kunt u flink op kosten besparen. Deze verhuispoptie bieden wij al aan voor €79 voor 1 uur beschikbaarheid!

Stel dat u 1 Sjouwfeur gedurende 1,5 uur nodig heeft, dan kost dit € 145. U kunt nu hier uw offerte aanvragen.

Spoedverhuizing

U moet binnen 48 uur verhuizen? Wij kunnen u snel helpen. Soms zelfs nog op dezelfde dag. Het kan zijn dat wij u wel om een toeslag vragen. Als er geen verhuiswagen in de buurt is, dan moeten wij omrijden en deze kosten brengen wij u in rekening. De kracht van De Meubeltaxi is flexibiliteit. Iedere dag hebben wij meerdere wagens op de weg, dus is er vaak wel iemand in de buurt om te helpen bij uw spoedverhuizing.

Bel nu 0900-7755999 om te checken of wij u met spoed kunnen helpen verhuizen.

Kantoorverhuizing

Uw kantoorverhuizing kunnen wij goed voor u organiseren. Afsluiten en aansluiten van computers, inpakken van de inhoud van kasten en het verhuizen van uw kantoormeubilair. Belangrijk voor u is dat uw kantoor de volgende dag weer gewoon in gebruik kan worden genomen zoals het er op de oude locatie bij stond. Door alles te labelen, kabels bij elkaar te binden met tyraps en waar nodig kantoormeubilair te demonteren en monteren zullen wij zorgen voor een soepel verhuizen van uw kantoor.

Een dag lang 4 verhuizers inzetten met 2 verhuisbussen met een laadvermogen van totaal 30m3 kost €1322 exclusief B.T.W. Vergelijkt u dat maar eens met de tarieven van andere verhuizers! Wilt u uw kantoorverhuizing met ons bespreken? Geef dan via het contactformulier rechts uw telefoonnummer door en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Waar kunnen wij u verhuizen?

Verhuizen met De Meubeltaxi kan tot over de landsgrenzen. Verhuizen op korte termijn? Wij zijn binnen 48 uur beschikbaar in de volgende provincies:

 • Noord-Holland tot en met Alkmaar;
 • Almere, Arnhem, Nijmegen
 • Zuid-Holland;
 • Utrecht;
 • Noord-Brabant.

Dus in onder andere de volgende plaatsen: Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Alkmaar, Barendrecht, Breda, Capelle aan den IJssel, Gorinchem, Delft, Gouda, Haarlem, Hoofddorp, Houten, Hilversum, Nieuwegein, Purmerend, Roosendaal, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zaandam, Zoetermeer en alle daar tussenliggende plaatsen.

Als u van de genoemde provincies naar een andere provincie moet verhuizen, dan kan dat uiteraard ook. Vraag nu uw offerte aan. Wij reageren dezelfde werkdag nog.

* Gratis verzekerd tot € 3,40 per kilogram. Hierbij geldt een eigen risico van 25% van de geldelijke waarde van de overeenkomst.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:
ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement