0900 77 55 999
Verhuizen is een plezier met De Meubeltaxi
Vriendelijke en vakkundige Sjouwfeurs maken uw verhuizing tot een succes. Vraag nu een offerte op voor uw verhuizing!
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6053 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Vlotte reactie nemen kontakt op als ze verwachten… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren
0.5 /5
Slecht meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationale verhuizing

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi heeft al bijna 10 jaar ervaring in het verzorgen van kleine en grote verhuizingen. Ons team van verhuizers is voorzien van alle benodigde verhuismaterialen om u te helpen verhuizen. Onze verhuisspecialisten denken met u mee om uw verhuizing goed voor te bereiden en te kijken waar u mogelijk op kosten kunt besparen. U kunt onze verhuisservice dus inrichten zoals u het graag wilt. Met heel veel service waarbij u zelf niks hoeft te doen, of juist zo goedkoop mogelijk waarbij u zelf doet wat u kunt en het gespecialiseerde werk aan onze verhuizers laat.

Verwacht van ons dezelfde professionaliteit en vakkundigheid als bij een erkende verhuizer, maar dan tegen een scherpere prijs. Wij kunnen uw verhuizing goedkoop uitvoeren, omdat wij naast verhuizen nog meer activiteiten hebben, zoals het bezorgen van nieuwe meubels en gespecialiseerd transport van onder andere piano's, meubels en witgoed. Verder is ons verhuisbedrijf modern ingericht en maken wij gebruik van automatisering om uw verhuizing op te nemen en in te plannen. Bij grotere verhuizingen kunnen wij bij u langs komen teneinde alles goed voor te bereiden.

Dat u bij ons goed zit voor uw verhuizing, hoeft u niet van ons aan te nemen. Lees de recensies van onze klanten en laat u hierdoor overtuigen. Wij helpen u graag met een offerte en komen u met veel plezier verhuizen. Daar kunt u op vertrouwen!

Grote verhuizing

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
  • Regio Rotterdam - Den Haag
  • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

 

Wat kost verhuizen?

Hieronder een overzicht van onze pakketprijzen (inc. BTW) bij de inzet van een 15m3 verhuisbus:

  1 Sjouwfeur 2 Sjouwfeurs 3 Sjouwfeurs 4 Sjouwfeurs
1 uur €126 €210    
1,5 uur €162 €270    
2 uur €198 €330    
3 uur €264 €440 €563 €836
4 uur €349 €581 €775 €1104
5 uur €439 €731 €975 €1389
6 uur €506 €844 €1125 €1603
7 uur €574 €956 €1275 €1817
8 uur €641 €1069 €1425 €2031

 De genoemde tarieven zijn inclusief 1 verhuisbus voorzien van:

  • Verhuisdekens
  • Spanbanden
  • Steekwagen
  • Hondjes

U krijgt de beschikking over onze dienst gedurende het aantal door u gekozen uur. De tijd begint op het moment dat wij arriveren op het eerste adres, dus er worden geen voorrijkosten gerekend.

Wij hebben ook een 10m3 verhuisbus en een 19m3 verhuiswagen met laadklep beschikbaar en we kunnen ook meerdere wagens en mannen inzetten voor uw verhuizing. De tarieven hiervoor kunt u hier terug vinden.

Onze verhuisspecialist voorziet u graag van advies. Vraag nu uw verhuisofferte aan.

Verhuizen met onze verhuismaterialen

Verhuizen wordt een stuk makkelijker met de inzet van de juiste materialen. Standaard is De Meubeltaxi uitgerust met verhuisdekens (om uw boedel te beschermen), spanbanden (om uw boedel vast te zetten), steekwagen en meubelrollers (om uw verhuizing makkelijk te maken. Voor lichte montagewerkzaamheden kunnen wij gereedschap meenemen: boormachine met bitset, gereedschapskoffer en doppenset.

Soms is de inzet van een extra grote 19m3 bakwagen nodig met laadklep, touw en blok (€ 7,50) of flexibele rijplaten (€ 10) indien er iets zwaars gerold moeten worden over grind.

Verhuizen met verhuislift

Indien er verhuisd moet worden van of naar een hogere etage, kan het voorkomen dat items niet over de trap passen of in de lift. Dan is de inzet van een verhuislift (€ 150) noodzakelijk. Deze verhuislift is een kleine vrachtwagen met ladderlift (tot 30 meter hoog) achterop. De lift moet recht onder het raam of balkon geparkeerd kunnen worden op verharde ondergrond. Een verhuislift maakt verhuizen erg makkelijk. Waar je 3 uur bezig kan zijn om alles over de trap te sjouwen, kan een verhuislift dit in een uurtje doen.

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Grote verhuizingVerhuislift verhuizing

Het gaat minimaal 4 uur duren om u te verhuizen? Dan noemen wij dat een grote verhuizing. Wij komen met 2 of meer Sjouwfeurs om uw verhuizing in goede banen te leiden. Hierbij zetten we 1 of meerdere verhuisbussen in en rijden we indien nodig meerdere keren heen en weer. Indien u meer dan 20m3 te verhuizen heeft over een langere afstand, dan kunnen wij er zelfs voor kiezen om een vrachtwagen in te zetten met een laadvermogen van 50m3. Vooraf stemmen wij goed af wat er moet gebeuren en maken wij hiervoor een vaste prijsafspraak met u. Zo heeft u zekerheid.

U kunt nu hier uw offerte aanvragen voor uw grote verhuizing.

Kleine verhuizing

Een kleine verhuizing duurt minder dan 4 uur. Dit zal het geval zijn als u:

  • weinig boedel heeft;
  • veel helpers organiseert en veel zelf doet;
  • van de begane grond naar begane grond verhuist.

De snelste verhuizing gaat van stoep tot stoep. Zo kan er snel in- en uitgeladen worden, kost het weinig tijd en kunt u flink op kosten besparen. 

Stel dat u 1 Sjouwfeur gedurende 1,5 uur nodig heeft, dan kost dit €139 met een 10m3 verhuisbus. U kunt nu hier uw offerte aanvragen.

Spoedverhuizing

U moet binnen 48 uur verhuizen? Wij kunnen u snel helpen. Soms zelfs nog op dezelfde dag. Het kan zijn dat wij u wel om een toeslag vragen. Als er geen verhuiswagen in de buurt is, dan moeten wij omrijden en deze kosten brengen wij u in rekening. De kracht van De Meubeltaxi is flexibiliteit. Iedere dag hebben wij meerdere wagens op de weg, dus is er vaak wel iemand in de buurt om te helpen bij uw spoedverhuizing.

Bel nu 085 018 9363 om te checken of wij u met spoed kunnen helpen verhuizen.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing kunnen wij goed voor u organiseren. Afsluiten en aansluiten van computers, inpakken van de inhoud van kasten en het verhuizen van uw kantoormeubilair. Belangrijk voor u is dat uw kantoor de volgende dag weer gewoon in gebruik kan worden genomen zoals het er op de oude locatie bij stond. Door alles te labelen, kabels bij elkaar te binden met tyraps en waar nodig kantoormeubilair te demonteren en monteren zullen wij zorgen voor een soepel verhuizen van uw kantoor.

Een dag lang 4 verhuizers inzetten met 2 verhuisbussen met een laadvermogen van totaal 30m3 kost €1322 exclusief B.T.W. Vergelijkt u dat maar eens met de tarieven van andere verhuizers! Wilt u uw kantoorverhuizing met ons bespreken? Geef dan via het contactformulier rechts uw telefoonnummer door en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement