085 018 9363
0900 77 55 999
De Beste verhuizers voor de Beste prijs!
Voordelig Verhuizen met een klantwaardering van 9,2 en meer dan 6.000 recensies. Welke van onze 3 soorten Verhuizing past het best bij u?
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Man with a Van

Goedkoop verhuizen doet u zelf, met hulp van onze Sjouwfeur® en verhuiswagen. Bereid zelf voor en help met laden en lossen. De Sjouwfeur® leidt alles in goede banen en ondersteunt met handige verhuismaterialen.

Voordelige Verhuizing

De gulden middenweg tussen alles of niets doen. U doet wat u zelf goed kunt doen. Het zware en vaktechnische verhuiswerk laat u ons over. Wij komen met 2 Sjouwfeurs® en maken u het verhuizen gemakkelijk.

Volledige Verhuizing

Laat uw volledige verhuizing verzorgen door een team Sjouwfeurs® van De Meubeltaxi. Inpakken, montage, verhuizen met verhuislift of hijskraan en alles waar we u bij van dienst kunnen zijn. Onze verhuisspecialist helpt u graag aan een verhuisofferte.

Verhuizen

Verhuizen brengt een hoop werk en stress met zich mee. Hoeveel daarvan wilt u zelf op de schouders nemen? Uiteraard beslist de portemonnee hierin mee. Onze verhuisspecialist adviseert u hier graag in. Wij onderscheiden verhuizingen in 3 categoriën:

1. Goedkoop verhuizen

U kunt heel veel zelf doen en heeft waarschijnlijk een wat kleinere inboedel. Alleen het stukje vervoer ontbreekt en een klein beetje hulp is ook niet mis. Wij sturen 1 Sjouwfeur® met een 19m3 verhuiswagen met laadklep. In tegenstelling tot de busjes die u kunt huren, is deze verhuiswagen ingericht met verhuisdekens en spanbanden om uw inboedel goed vast te zetten. Hondjes en een steekwagen maken met verplaatsen van grote en zware items makkelijk. Goedkoop verhuizen wordt zo mogelijk tussen de €100 en €250.

2. Voordelig verhuizen

Die lichte dingen kunt u zelf wel verhuizen. Maar dat zware werk als witgoed en meubilair laat u liever over aan een paar sterke kerels. Wij sturen 2 Sjouwfeurs® met een verhuiswagen om u hierbij te helpen. Eventueel kan er ook nog wat montagewerk verricht worden waar u zelf niet helemaal uitkomt. Zo houdt u in de hand wat u goed zelf kunt doen en hoeft u zich niet druk te maken over dingen die u lichtelijk boven de pet groeien. Voordelig verhuizen wordt zo mogelijk tussen de €500 en €1.500.

3. Volledig verhuizen

Wanneer uw budget wat ruimer is, kunt u meer taken van het verhuisproces uitbesteden. In overleg met de verhuisspecialist wordt gekeken wat u eventueel nog zelf wilt en kunt doen. Alles wat overblijft, komt in handen van een team van Sjouwfeurs®. Het inpakken van dozen met extra aandacht voor servieswerk en garderobe in speciale dozen. Het inpakken van kwetsbaar meubilair om alle risico op schade weg te nemen. De inzet van een verhuislift, traploper of hijskraan in lastige omstandigheden voor bijzondere objecten. En de uiteindelijke verhuizing waarbij de sterke handen uit de mouwen komen en uw inboedel in uw nieuwe woning komt. Ook tussentijdse opslag behoort tot de mogelijkheden. De kosten voor een volledige verhuizing beginnen meestal bij zo'n €1.500 en kunnen oplopen tot €5.000.

Grote verhuizing

 


'In twee woorden: Helemaal fantastisch!!'

Rob M - 18/06/2020


 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.


"Alweer als zeer positief. Correct en hardwerkende Sjouwfeurs."

A van der Zwan - 18/06/2020


 

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de Randstad in en rondom de grote steden:

 • Rotterdam
 • Leiden
 • Haarlem
 • Dordrecht
 • Den Haag
 • Amsterdam

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

 

Wat kost verhuizen?

Uw verhuizing kan al voor een paar honderd euro geregeld zijn. Via deze link heeft u direct inzage in onze tarieven. De prijs van onze verhuispakketten wordt bepaald door het aantal verhuizers dat u nodig heeft met welke verhuiswagen en voor welke duur.

Welke verhuiswagen heb ik nodig?

Onze verhuiswagens zijn 19m3 groot. Als dat niet groot genoeg is, dan kunnen we meerdere wagens sturen, of als de afstand kort is meerdere keren rijden. De afmeting van de laadruimte is 4.30 lang bij 2.00 breed en 2.14 meter hoog. Wat past hierin?

 • 2-zitsbank
 • 2 fauteuils
 • Dressoir
 • Tv-meubel
 • Salontafel
 • Vloerkleed
 • Eettafel
 • 6 stoelen
 • Wasmachine
 • Droger
 • Koelkast
 • 2-persoonsbed
 • Linnenkast 2-deurs
 • 2 fietsen
 • 40 dozen

Wanneer u alles in uw woning wilt laten verhuizen, kunt u uitgaan van minstens 2 volle laadruimtes tot wel 6 laadruimtes van 19m3 vol bij grote huizen.

Hoeveel verhuizers heb ik nodig?

Voor een verhuizing tot 19m3 – 1 laadruimte vol – kunt u volstaan met de inzet van 2 Sjouwfeurs. Wanneer u meer dan dat te verhuizen heeft, kunt u zelf voor goeie hulp zorgen, of meer Sjouwfeurs inzetten.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor mijn verhuizing?

De tijd is afhankelijk van de situatie ter plaatse. Uitgaande van de inzet van 2 Sjouwfeurs en 1 laadruimte vol van 19m3, is dit ongeveer de tijd die het kost om in te laden:

 • Vanuit een woonhuis 1,5 uur
 • Vanuit een appartement met lift 2 tot 2,5 uur afhankelijk van de lift
 • Vanuit een appartement op een galerij 2,5 tot 3 uur afhankelijk van de afstand op de galerij
 • Vanuit een appartement met inzet van een verhuislift 1,5 uur (2 Sjouwfeurs, operator verhuislift + nog 1 extra helper)

Door zelf te helpen, of meer Sjouwfeurs in te zetten, kan het tot wel 2 keer sneller gaan.

Het uitladen gaat over het algemeen sneller, omdat er dan niet meer gepast of gemeten hoeft te worden in de laadruimte. Dit scheelt ongeveer een half uur.

Tarieven verhuispakketten

Onze tarieven kunt u direct online inzien via deze link. U kunt hier zelf een verhuispakket samenstellen en direct reserveren. Twijfelt u toch nog een beetje? Neem dan contact op met ons en dan kunnen wij met u meedenken.

Waarom verhuizen met De Meubeltaxi?

Gelukkig is er een ruime keuze in verhuisbedrijven en zijn er ook een hoop verhuisbedrijven te vinden die een goede dienst verlenen. Wij zouden het natuurlijk erg leuk vinden als u met ons zou verhuizen. Om deze redenen denken wij dat u bij ons aan het goede adres bent voor uw verhuizing:

 • Meer dan 6.000 van onze klanten hebben in de afgelopen jaren een recensie gegeven met een gemiddelde waardering van 9,2
 • Wij doen dit al meer dan 10 jaar en bezitten daarmee een grote ervaring in het verhuisvak
 • Zo hebben we een efficiënt bedrijf weten te bouwen waardoor u goedkoop kunt verhuizen
 • Onze Sjouwfeurs zijn leuke kerels, die weten hoe het hoort, vakkundig zijn en er veel eer uithalen om uw verhuizing een plezier te maken

 

'Prima bedrijf, goed contact en erg nette Sjouwfeurs. Top! Gaan erg netjes met je spullen om. Alles goed verpakt volgens afspraak.'

anoniem - 23/12/2019


 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement