085 018 9363
0900 77 55 999

Professioneel verhuizen Amersfoort

Goedkoop verhuizen in Amersfoort
Uw Verhuizing in Amersfoort in vertrouwde handen bij erkend Verhuisbedrijf De Meubeltaxi
 

Voordelen:

 • Klantbeoordeling 9,3
 • Vaste prijsafspraak mogelijk
 • Binnen 48 uur beschikbaar in Amersfoort
 • Verhuizing verzekerd tot €100.000
 • NIWO gecerticficeerd

PRIJSCALCULATOR

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
5574 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Goed. Alleen het grote witgoed laten verhuizen… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Prima meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Professioneel verhuizen Amersfoort

Goedkoop verhuizen Amersfoort

verhuizen Amersfoort

Verhuizen Amersfoort

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi bestaat al sinds 2008 en verzorgt wekelijks gemiddeld 50 verhuizingen. Wij specialiseren ons in het verhuizen van meubels, piano’s, antiek, kunst en motoren. Verhuis met De Meubeltaxi binnen Amersfoort en naar iedere andere plaats in Nederland of België. Vraag vandaag nog een offerte aan en vertrouw op de professionaliteit van verhuisservice De Meubeltaxi.

Ervaringen klanten verhuisservice Amersfoort

"Goede communicatie; met regelmaat een sms-berichtje over tijdstip van aankomst. Vriendelijke en professionele mannen, Werner (BNN-er) en Frans (ook erg aardig). Gaan direct aan de slag en tonen initiatief, erg prettig. Alle afspraken is men nagekomen, top!"

"Als zeer goed. Er was een ervaren sjouwfeur die de leiding nam. In nog kortere tijd dan ik had gedacht waren we over. Scherpe prijs.  Ervaren sjouwfeur. Goed materiaal."

Verhuizing verzekerd

U wilt graag zoveel mogelijk zekerheid dat uw verhuizing op rolletjes verloopt en u kunt werken met een verhuizer die zich aan de afspraken houdt. Lees de vele recensies van onze tevreden klanten om u te overtuigen van onze kwaliteit. Dit zijn de zekerheden die wij u kunnen bieden:

 • Vaste prijsafspraken bieden u zekerheid en voorkomen verrassingen
 • De verzekering dekt uw verhuizing tot een waarde van €100.000
 • Wij zijn flexibel; u kunt tot een dag voor de verhuizing annuleren

Om een vaste prijsafspraak te maken, hebben wij eerst wat informatie van u nodig. Geef uw gegevens door via het aanvraagformulier en wij bellen of mailen met u om uw verhuizing in Amersfoort door te spreken. Vervolgens sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Ons annuleringsbeleid is flexibel. U kunt bij ons annuleren tot 24 uur voor de verhuizing. Wij bieden een verzekeringsdekking tijdens uw verhuizing tot een maximale waarde van €100.000. Dit is volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen en dit komt overeen met iedere Erkende Verhuizer.

Verhuizers Meubeltaxi Amersfoort

De verhuizers van De Meubeltaxi noemen wij Sjouwfeurs®; een titel die onze mannen met trots dragen! Wij hanteren een strenge selectie van onze Sjouwfeurs® en bieden ze daarna een gedegen opleidingstraject. Van onze verhuizers in Amersfoort mag u Vriendelijkheid, Vakkundigheid en Vlexibiliteit verwachten. Uw verhuizing kan volledig door onze Sjouwfeurs® verzorgd worden, maar u kunt zelf ook een handje helpen om zo kosten te besparen. Onze Sjouwfeur® Zorgt in ieder geval altijd dat de verhuizing vlot en professioneel verloopt.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

De Meubeltaxi beschikt over grote 15-17m3 bestelbussen en 19m3 bakwagens met een laadklep. Wij kunnen ons voorstellen dat dit u niet zoveel zegt. Hoeveel m3 heb je nodig voor een verhuizing? Onze verhuisspecialisten kunnen goed inschatten om hoeveel m3 het gaat en kunnen zo bepalen wat er nodig is voor uw verhuizing. Zo kunnen we ook een vaste prijsafspraak voor uw verhuizing maken.

Verhuizen wordt ook een stuk makkelijker met behulp van professionele verhuismaterialen. Iedere verhuiswagen beschikt standaard over verhuisdekens, steekwagen, meubelrollers en spanbanden. Als het nodig blijkt voor uw verhuizing, dan kunnen wij ook gereedschap, een verhuislift en een elektrische trappenklimmer inzetten. Voor verhuisdozen adviseren wij u om even Google te gebruiken, of een bouwmarkt te bezoeken.

Heeft u meubels die absoluut geen krasje mogen oplopen? Wij voorzien uw meubels van beschermende verpakking met verhuisdekens en plasticfolie. Zo kan er bijna niks meer mis gaan tijdens de verhuizing en heeft u de zekerheid dat er geen schade ontstaat. Het kost wat meer tijd om voor deze verpakking te zorgen, maar uw meubels zijn dan wel volledig verzekerd.

Verhuis in Amersfoort en omstreken       

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Amersfoort. Verhuis van of naar Amersfoort en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Barneveld
 • Verhuizen Leusden
 • Verhuizen Nijkerk
 • Verhuizen Scherpenzeel
 • Verhuizen Soest
 • Verhuizen Woudenberg

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de buurt van Amersfoort voor uw verhuizing!

Verhuisservice morgen in Amersfoort

De Meubeltaxi is een van de meest flexibele verhuisbedrijven van Nederland. Heeft uw verhuizer u in de steek gelaten? Of moet u door omstandigheden morgen verhuizen? De kans is groot dat wij u op korte termijn al van dienst kunnen zijn. Morgen verhuisservice nodig in Amersfoort? Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog.

Verhuisofferte Amersfoort

Op onze website kunt u onze tarieven gewoon terug vinden. Wel zo makkelijk om gelijk een indruk te krijgen van ons voordelige prijsniveau. Weet u wat u wilt? U kunt zelf uw verhuispakket selecteren om snel en eenvoudig een reservering te maken. Wilt u 100% zekerheid, profiteer dan van ons vakkundige inzicht. Voorziet u ons van de benodigde informatie, dan bieden wij u dezelfde dag nog een offerte aan met een vaste prijs. Klik hier om een verhuisofferte in Amersfoort aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:
ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement