085 018 9363
0900 77 55 999
Kwalitatief en Betaalbaar Verhuizen in Amsterdam?
Geweldig Verhuizen bij de best gewaardeerde Verhuizer in Amsterdam: De Meubeltaxi scoort een 9,2!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6749 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Zeer goed meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Super meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Amsterdam

Gaat u verhuizen in Amsterdam, dan is er voldoende keuze in verhuisbedrijven. De een wat goedkoper dan de ander, maar laat goedkoop geen duurkoop worden. Kijkt u op internet even wat er aan reviews geschreven is, zodat u met een betrouwbare verhuisservice in zee gaat. Bij De Meubeltaxi verhuist u goed en voordelig. Met 10 jaar ervaring weten we waar wij mee bezig zijn en mag u rekenen op professionaliteit. Wekelijks zetten wij onze vakkundigheid in bij het verhuizen van piano’s, wat in Amsterdam regelmatig met een verhuislift moet. Datzelfde vakmanschap zetten wij graag in voor uw verhuizing in Amsterdam.

 

Ervaringen klanten verhuisservice Amsterdam

"Perfect. Stipt op tijd op tweede locatie; goede professionele sjouwfeurs. Goede opvolging na bestelling om de juiste dienst te selecteren. Dit scheelde mij meer dan 50 euro. Zeer correcte afhandeling. Je ziet weinig dat bedrijven een pro-actieve klantenservice hebben, enkel een reactieve bij vragen of klachten. Zeer goed!"

"Super goed!!! Snel en efficient!!! Vriendelijke medewerkers. Ben zeer tevreden."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
 • Regio Rotterdam - Den Haag

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Wij bieden 3 voordelen om u zekerheid te bieden tijdens uw verhuizing Amsterdam:

 • Mogelijkheid tot vaste prijsafspraak
 • Verzekering met dekking tot €100.000
 • Zeer flexibele annuleringsvoorwaarden

Met een vaste prijs weet u waar u aan toe bent. Om tot een vaste prijs te komen, willen wij ook graag weten waar wij aan toe zijn, dus verzoeken wij u om ons van complete informatie te voorzien. Onze verhuisspecialist maakt een inschatting en bepaalt wat er aan middelen en tijd nodig is. Zo kunnen wij u de zekerheid van een vaste prijs bieden.

De Meubeltaxi is aansprakelijk bij schade door een ongeluk, opzet of grove schuld. Uw verhuizing is daarmee verzekerd tot een waarde van maximaal €100.000. De Meubeltaxi Amsterdam hanteert hierin dezelfde voorwaarden als iedere erkende verhuizer.

De meest flexibele annuleringsvoorwaarden vindt u bij Verhuisservice De Meubeltaxi Amsterdam. Bij ons kunt u nog tot 48 uur van tevoren annuleren. Heel wat soepeler dan bij de meeste verhuisbedrijven waar je soms een week voor de verhuizing al met annuleringskosten te maken krijgt.

Verhuizers De Meubeltaxi Amsterdam

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Amsterdam. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Deze waarden zijn door ons team zelf opgesteld en worden met trots gedragen. Om aan die waarden invulling te geven hebben we een uitgebreid opleidingstraject om de Sjouwfeurs® van de juiste skills te voorzien om u vakkundig te verhuizen in Amsterdam.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 10-17m3 grote verhuiswagens
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Het voordeel van dit formaat verhuiswagens is dat het wat makkelijker manoeuvreren is op de nauwe grachten en in de krappe straatjes van Amsterdam. Bij grotere verhuizingen kunnen we meerdere keren rijden, of we zetten gewoon wat meer wagens in.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer
 • Touw en blok

Met behulp van verhuisdekens en plastic folie kunnen wij uw meubels voorzien van een beschermende verpakking om zo het risico op schade te minimaliseren. 

Voor verhuisdozen kunt u terecht bij Verhuisdozenstore en met de code MeubelT10% krijgt u hier 10% korting.

 

Verhuis in Amsterdam en omgeving         

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Amsterdam. Verhuis van of naar Amsterdam en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Amstelveen
 • Verhuizen Badhoevedorp
 • Verhuizen Diemen
 • Verhuizen Purmerend
 • Verhuizen Weesp
 • Verhuizen Zaandam

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Amsterdam voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Amsterdam

Wij kunnen vaak uitkomst bieden bij een spoedverhuizing in Amsterdam. Moet u noodgedwongen binnen 48 uur verhuizen? Wij staan voor u klaar. Misschien kan het zelfs vandaag nog. Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog. Flexibeler dan de verhuisservice van De Meubeltaxi Amsterdam vindt u niet zo gauw.

Verhuisofferte Amsterdam

Wij voorzien u graag van een verhuisofferte voor een verhuizing in Amsterdam. Dit kan vandaag nog als u ons voorziet in de juiste informatie. Wilt u vooraf eerst een en ander met ons doorspreken? Geen probleem, onze verhuisspecialist staat voor u klaar. U kunt ook eenvoudig zelf een verhuispakket samen stellen als u weet wat u wilt. Zo regelt u makkelijk en snel uw verhuizing in Amsterdam.

Klik hier om een verhuisofferte in Amsterdam aan te vragen, of om direct te reserveren.

De Meubeltaxi Amsterdam
Churchillaan 82-2
1078EL Amsterdam
020-2182548
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

020-2182548 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement