0900 77 55 999* 5 ct per min
0900 77 55 999

Professioneel verhuizen Arnhem

Verhuizen in Arnhem
Grote verhuizing of snel en goedkoop verhuizen in Arnhem. De Meubeltaxi biedt veel kwaliteit tegen een scherpe prijs!
 

Voordelen:

 • Klantbeoordeling 9,3
 • Vaste prijsafspraak mogelijk
 • Binnen 48 uur beschikbaar in Arnhem
 • Verhuizing verzekerd tot €100.000
 • NIWO gecerticficeerd

PRIJSCALCULATOR

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10 1
5251 beoordelingen
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Prima Goede snelle service bij aanvraag op woensdag… Eveline meer..
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Erg goed Anoniem meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Professioneel verhuizen Arnhem

Goedkoop verhuizen Arnhem

verhuizen Arnhem

Verhuizing Arnhem

In de hoofdstad van Gelderland verhuist u met De Meubeltaxi. Van Malburgen tot Schaarsbergen en van Schuytgraaf tot Presikhaaf. Uw verhuizing in Arnhem is bij De Meubeltaxi in professionele handen. Dagelijks verzorgen wij verhuizingen en hiernaast specialiseren wij ons in de bezorging van nieuwe meubels en het vervoer van onder andere piano’s. Het vereist vakmanschap om grote meubels – zaken die niet in uw auto passen – te verhuizen. Voor u verhuist bereiden we het project goed voor door alle nodige informatie te verzamelen. Zo kunnen we een verhuisplan opstellen en een offerte opmaken. U weet waar u aan toe bent en verhuist sneller dan u zou verwachten in Arnhem.

Ervaringen klanten verhuisservice Arnhem

"Prima. Goede communicatie, kwamen de afspraken na."  

"Prima. Fijne hulp door telefoniste, eenvoudig en snel geregeld en alles op afgesproken tijd. Chauffeur heel vriendelijk en behulpzaam."  

Verhuizing verzekerd

Alleen bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi kunt u uw verhuizing in Arnhem tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Een prettige zekerheid in geval van calamiteiten. Nog meer zekerheid kunnen wij u bieden middels een vaste prijsafspraak. Zo voorkomt u achteraf verrassingen van hoge eindrekeningen. Om tot een vaste prijs te komen, willen wij uiteraard ook wat zekerheid. U laat ons weten wat er moet gebeuren en op basis daarvan kunnen we goede afspraken maken. Tijdens de verhuizing kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. De verhuiswagen komt in botsing of de verhuizer laat per ongeluk iets uit zijn handen vallen. In zo’n geval bieden wij een schadedekking tot maximaal €100.000. Informeert u ons vooraf over kostbare objecten, dan kunnen wij speciale maatregelen treffen. Hiermee kunnen we eventuele risico’s verkleinen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Verhuizers De Meubeltaxi Arnhem

Na een strenge selectie bieden wij onze verhuizers een uitgebreid opleidingstraject. Verhuizen is een vak en wij nemen dit serieus. Zo hebben wij zelfs een erenaam voor onze verhuizers in Arnhem: Sjouwfeur®. Deze naam wordt met trots gedragen en er wordt hard en betrokken gewerkt om iedere verhuizing tot een succes te maken. Van onze verhuizers in Arnhem mag u Vriendelijkheid, Vakkundigheid en Vlexibiliteit verwachten. U verhuist in Arnhem vlot en professioneel met onze Sjouwfeurs®. U kunt zelf een handje mee helpen om kosten te besparen, of u geeft de touwtjes volledig uit handen en laat ons u ontzorgen.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

De Meubeltaxi Arnhem beschikt over grote 15-17m3 bestelbussen en 19m3 bakwagens met een laadklep. Wij kunnen ons voorstellen dat dit u niet zoveel zegt. Hoeveel m3 heb je nodig voor een verhuizing? Onze verhuisspecialisten kunnen goed inschatten om hoeveel m3 het gaat en kunnen zo bepalen wat er nodig is voor uw verhuizing. Zo kunnen we ook een vaste prijsafspraak voor uw verhuizing maken.

Verhuizen in Arnhem wordt ook een stuk gemakkelijker met behulp van professionele verhuismaterialen. Iedere verhuiswagen beschikt standaard over verhuisdekens, steekwagen, meubelrollers en spanbanden. Als het nodig blijkt voor uw verhuizing, dan kunnen wij ook gereedschap, een verhuislift en een elektrische trappenklimmer inzetten. Voor verhuisdozen adviseren wij u om even Google te gebruiken, of een bouwmarkt in Arnhem te bezoeken.

Heeft u meubels die absoluut geen krasje mogen oplopen? Wij voorzien uw meubels van beschermende verpakking met verhuisdekens en plasticfolie. Zo kan er bijna niks meer mis gaan tijdens de verhuizing en heeft u de zekerheid dat er geen schade ontstaat. Het kost wat meer tijd om voor deze verpakking te zorgen, maar uw meubels zijn dan wel volledig verzekerd.

Verhuis in Arnhem en omstreken              

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Arnhem. Verhuis van of naar Arnhem en zelfs door heel Nederland en tot over de grens, bijvoorbeeld Duitsland in. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Duiven
 • Verhuizen Huissen
 • Verhuizen Oosterbeek
 • Verhuizen Velp
 • Verhuizen Wageningen
 • Verhuizen Zevenaar

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Arnhem voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Arnhem

De Meubeltaxi is nooit ver weg in Arnhem en dat biedt u de mogelijkheid op korte termijn te verhuizen. Spoedverhuizing in Arnhem? Wat de reden ook is, wij kunnen binnen 48 uur voor u klaar staan. Misschien zelfs vandaag nog! Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog. Flexibeler dan de verhuisservice van De Meubeltaxi vindt u niet zo gauw in Arnhem.

Verhuisofferte Arnhem

Een verhuisofferte in Arnhem is zo geregeld. Onze verhuisspecialist kan op afstand een inschatting maken van wat er nodig is voor uw verhuizing. U geeft door wat er moet gebeuren, eventueel onderbouwd met foto’s en wij maken voor u een offerte. Dat scheelt u weer een offertebezoek en maakt dat u vandaag nog weet hoeveel een verhuizing kost bij De Meubeltaxi Arnhem.

Klik hier om een aanvraag te doen voor een verhuisofferte in Arnhem.

 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:

ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2017, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement