076 20 50 227 Open
0900 77 55 999
Verhuizen in Breda? Goed en vakkundig met De Meubeltaxi
De verhuisspecialist in Brabant die Verhuizen een Plezier maakt!
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
5986 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Fantastisch. De mannen Marco en Jesse hebben bij… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Prima meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Breda

U wilt goedkoop verhuizen? Dan moet u bij verhuisservice De Meubeltaxi wezen. Uw spullen zijn bovendien in sterke en ervaren handen. Geef aan ons door wat u wilt verhuizen plus eventuele bijzonderheden. Wij doen dan een prijsvoorstel. Akkoord? Op het afgesproken tijdstip komt onze verhuiswagen dan voorrijden bij uw adres in Breda. Onze Sjouwfeurs (verhuizers) kunnen uw gehele boedel versjouwen, maar u kunt natuurlijk ook meehelpen om de kosten te drukken.

Of u nu van Prinsenbeek naar Vluchtpolder verhuist of zelfs naar het buitenland: de Sjouwfeurs van De Meubeltaxi helpen u graag. Bekijk in deze video hoe verhuizen in Breda met De Meubeltaxi werkt.

 

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

  • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
  • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
  • Regio Rotterdam - Den Haag

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Goedkoop verhuizen in Breda

Voor €79 heeft u al een uur de beschikking over De Meubeltaxi (15m3 verhuiswagen) en 1 Sjouwfeur (verhuizer). Dit is onder de voorwaarde dat u de boedel klaar zet op de stoep en wij ook weer op de stoep mogen afleveren. Bij deze stoepverhuizing kan onze Sjouwfeur u helpen om 1 of 2 zware items over de trap te helpen sjouwen. Die zware wasmachine bijvoorbeeld, of die grote bank. Dit kan natuurlijk ook met de lift, want met een meubelroller of steekwagen gaat het verhuizen dan een stuk makkelijker. Het kan zelfs nog goedkoper! Indien wij mogen bepalen hoe laat we bij u arriveren, dan geven wij nog eens 10% extra korting. Voor €71,10 kunt u dan echt goedkoop verhuizen in Breda!

Grote verhuizing Breda

Uw verhuizing is in een uurtje niet gedaan? Bij een grote verhuizing in Breda heeft u langer de beschikking over 1 of meerdere verhuiswagens, naar wens ook meerdere verhuizers en eventueel een verhuislift. Om te beoordelen hoeveel tijd er voor uw verhuizing nodig is, maakt onze verhuisspecialist hiervan een inschatting. U geeft aan ons door wat u wilt verhuizen, welke hulp u zelf eventueel kunt bieden en wat de omstandigheden op locatie zijn die het verhuizen kunnen vertragen. Op basis van jarenlange verhuiservaring kunnen onze planners op afstand een oordeel maken. Gaat u akkoord met ons voorstel, dan bieden wij de verhuizing aan tegen een vaste prijs. Dit betekent dat wij de door u opgegeven verhuizing uitvoeren voor een vast bedrag, ongeacht de uiteindelijke duur. Dat is wel zo geruststellend. Hieronder treft u een indicatie van onze tarieven:

  • 2 uur beschikking over De Meubeltaxi en 2 Sjouwfeurs € 330,-
  • 4 uur beschikking over De Meubeltaxi en 2 Sjouwfeurs € 581,-
  • 8 uur beschikking over De Meubeltaxi en 2 Sjouwfeurs € 1069,-

U kunt ook kiezen voor 1 of 3 of 4 verhuizers. Bij een grote boedel kunnen we meerdere keren rijden, of meerdere verhuisbussen inzetten. U kunt ook zelf eenvoudig een pakket kiezen en zo onze verhuisservice inschakelen. Bereken hier uw prijs, vraag een offerte aan of reserveer direct uw grote verhuizing in Breda!

 

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Montel Wonen
Sanders Meubelstad
I-Kook Keukens
Profijt Meubel
Pronto
Iemms Keukens
Sani-Dump
TTM Wonen
Kitchen Studio
Piet Klerkx
Seats and Sofas
Van Toor Interiors

Snel een verhuiswagen in Breda

Uiterlijk morgen, en misschien vandaag al, staat er een verhuisbus bij u op de stoep in Breda. Voor grotere verhuizingen raden wij wel aan om 1 tot 2 weken van tevoren te reserveren. Vul geheel vrijblijvend het reserveringsformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht van onze planspecialist. Uw aanvraag annuleren kan tot 24 uur van tevoren. 

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

076 20 50 227 Open
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement