0900 77 55 999
Verhuizen met het leukste Verhuisbedrijf in Den Bosch
Kies voor een Voordelige en Vakkundige verhuizing in Oeteldonk bij De Meubeltaxi!
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6090 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Goede service precies op tijd aardige chauffeur. meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Positief meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationale verhuizing

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Den Bosch

Gaat u verhuizen in Den Bosch dan zit u goed bij De Meubeltaxi. Althans, als wij onze klanten mogen geloven. Hun waardering van gemiddeld 9,3 maakt ons trots. Dit schept vervolgens ook hoge verwachtingen waarvoor wij ons dagelijks 100% inzetten om hieraan te voldoen. Onze verhuisservice in Den Bosch kunt u inzetten voor een kleine of grote verhuizing. Voor iedere portemonnee biedt De Meubeltaxi een dienstverlening op maat.

Ervaringen klanten verhuisservice Den Bosch

"Stipt, sterk en snel. Niet lullen maar sjouwen."

"Voor de tweede keer de Meubeltaxi ingeschakeld, na een eerdere positieve ervaring, voor het verhuizen van mijn bank. Vriendelijke sjouwfeurs, op tijd aanwezig, goede communicatie betreft aankomst en bevestiging, snelle meubel verhuizing, eerlijk geprijsd. Bezorgers zijn erg vriendelijk en gaan nauwkeurig te werk."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

U wilt graag zoveel mogelijk zekerheid dat uw verhuizing op rolletjes verloopt en u kunt werken met een verhuizer die zich aan de afspraken houdt. Lees de vele recensies van onze tevreden klanten om u te overtuigen van onze kwaliteit. Dit zijn de zekerheden die wij u kunnen bieden:

 • Vaste prijsafspraken bieden u zekerheid en voorkomen verrassingen
 • De verzekering dekt uw verhuizing tot een waarde van €100.000
 • Wij zijn flexibel; u kunt tot een dag uur voor de verhuizing annuleren

Om een vaste prijsafspraak te maken, hebben wij eerst wat informatie van u nodig. Geef uw gegevens door via het aanvraagformulier en wij bellen/mailen met u om uw verhuizing in Den Bosch door te spreken. Vervolgens sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Ons annuleringsbeleid is flexibel en zo kunt u bij ons annuleren tot 48 uur voor de verhuizing. Wij bieden een verzekeringsdekking tijdens uw verhuizing tot een maximale waarde van €100.000. Dit is volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen en dit komt overeen met iedere Erkende Verhuizer.

Verhuizers Meubeltaxi Den Bosch

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Den Bosch. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Wij zijn altijd op zoek naar goede kerels die deze waarden met ons delen!

Onze Sjouwfeurs® worden eerst streng geselecteerd en krijgen een uitgebreid opleidingstraject alvorens ze als zelfstandig verhuizer aan de slag gaan.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Er gaat wellicht meer in dan u denkt. Onze verhuisspecialist kan u helpen bepalen welk formaat u nodig heeft voor uw verhuizing in Den Bosch. We kunnen ook meerdere keren rijden als de afstand kort is, of eventueel meerdere verhuisbussen inzetten.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Zo’n verhuislift kan nog wel eens handig zijn en werkt lekker snel. Of deze nodig is voor uw verhuizing kan onze verhuisspecialist bepalen. Zo kan hij ook samen met u kijken of er nog andere bijzondere maatregelen nodig zijn, zoals het beschermd verpakken van waardevolle objecten.

Voor verhuisdozen kunt u terecht bij Verhuisdozenstore en met de code MeubelT10% krijgt u hier 10% korting.

 

Verhuis in Den Bosch en omstreken         

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Den Bosch. Verhuis van of naar Den Bosch en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Boxtel
 • Verhuizen Oss
 • Verhuizen Rosmalen
 • Verhuizen Schijndel
 • Verhuizen Veghel
 • Verhuizen Vught

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de buurt van Den Bosch voor uw verhuizing!

Verhuisservice morgen in Den Bosch

Voor een spoedverhuizing in Den Bosch kunt u De Meubeltaxi bellen op 0900-7755999 (5 cent per minuut). Wij zijn binnen 48 uur beschikbaar en kunnen u dus op korte termijn helpen verhuizen. Misschien dat u onze verhuisservice morgen in Den Bosch kunt inzetten, mogelijk zelfs vandaag al. Als onze planning het toelaat, dan zijn wij graag flexibel om u van dienst te kunnen zijn.

Verhuisofferte Den Bosch

U kunt snel een verhuisofferte ontvangen in Den Bosch. Een huisbezoek is tegenwoordig niet meer noodzakelijk om een offerte op te maken voor een verhuizing. U laat ons weten wat er moet gebeuren en onder welke omstandigheden. Dit kunt u eventueel nog verder verduidelijken met foto’s. De verhuisspecialist maakt dan een inschatting wat er nodig is om u te verhuizen in Den Bosch en stuurt u een offerte. Dit kan al binnen 2 uur geregeld zijn. Verhuisbedrijf De Meubeltaxi is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. Zondagen gaan op aanvraag.  U mag op werkdagen dezelfde dag nog reactie van ons verwachten.

Als u hier klikt, kunt een aanvraag doen voor een verhuisofferte, of direct reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

073-2050354 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement