085 018 9363
0900 77 55 999
Verhuizen in Den Haag
Met De Meubeltaxi Den Haag Verhuist u graag!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6748 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Super meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Zeer prettig en professioneel meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationale verhuizing

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Den Haag

Flat, villa, rijtjeshuis of paleis; verhuizen in Den Haag doet u met verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Met onze 10 jaar aan ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw verhuizing bij ons in goede handen is. Lees zeker even de recensies van klanten die u voorgingen. In Den Haag en omstreken werken wij ook samen met diverse woonwinkels om nieuwe meubels thuis te bezorgen. En wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van piano’s; wekelijks 20 stuks! Al die vakkundigheid zetten wij graag in om aan uw verhuizing in Den Haag een professionele invulling te geven.

 

Ervaringen klanten verhuisservice Den Haag

"Heel prettig in het contact en in de uitwerking. De aanwezigheid van een beroepsverhuizer heeft gezorgd dat alles gesmeerd liep en vooral ook heel snel gedaan was. Familie en vrienden laten samenwerken op aanwijzing van een beroepskracht maakt alles goedkoper dan een reguliere verhuizer en efficiënter dan alles helemaal zelf doen."

"Prima ervaring. Er is gedaan wat beloofd werd. Snelle reacties. Via telefoon ook vriendelijk te woord gestaan. Persoonlijke benadering." 

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Wij bieden 3 voordelen om u zekerheid te bieden tijdens uw verhuizing Den Haag:

 • Zekerheid met een vaste prijs
 • Zekerheid met schadedekking tot €100.000
 • Zekerheid met flexibele annuleringstermijn

Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven. Niet zo vaak dus en dat maakt het iedere keer weer tot een spannende onderneming. Vooraf weten waar u aan toe bent, biedt zekerheid en dit realiseren wij door uw verhuizing tegen een vaste prijs uit te voeren.

De Meubeltaxi is aansprakelijk bij schade door een ongeluk, opzet of grove schuld. Uw verhuizing is daarmee verzekerd tot een waarde van maximaal €100.000. De Meubeltaxi Den Haag hanteert hierin dezelfde voorwaarden als iedere erkende verhuizer.

De meest flexibele annuleringsvoorwaarden vindt u bij Verhuisservice De Meubeltaxi Den Haag. Bij ons kunt u nog tot 48 uur van tevoren annuleren. Heel wat soepeler dan bij de meeste verhuisbedrijven waar je soms een week voor de verhuizing al met annuleringskosten te maken krijgt.

Verhuizers De Meubeltaxi Den Haag

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Den Haag. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Gezamenlijk hebben wij deze waarden geformuleerd. Het vormt de ruggengraat van ons bedrijf, de basis waarop wij werken. De Sjouwfeurs® zijn trots op De Meubeltaxi en De Meubeltaxi is trots op haar Sjouwfeurs®!

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Er gaat meer in dan u denkt en onze verhuisspecialist kan u helpen bepalen welk formaat u nodig heeft voor uw verhuizing in Den Haag. We kunnen ook meerdere keren rijden als de afstand kort is, of eventueel meerdere verhuisbussen inzetten.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Met behulp van verhuisdekens en plastic folie kunnen wij uw meubels voorzien van een beschermende verpakking om zo het risico op schade te minimaliseren. 

Voor verhuisdozen kunt u terecht bij Verhuisdozenstore en met de code MeubelT10% krijgt u hier 10% korting.

 

Verhuis in Den Haag en omgeving            

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Den Haag. Verhuis van of naar Den Haag en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Naaldwijk
 • Verhuizen Rijswijk
 • Verhuizen Scheveningen
 • Verhuizen Voorburg
 • Verhuizen Wassenaar
 • Verhuizen Wateringen

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Den Haag voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Den Haag

De Meubeltaxi is nooit ver weg in Den Haag en dat biedt u de mogelijkheid op korte termijn te verhuizen. Spoedverhuizing in Den Haag? Wat de reden ook is, wij kunnen binnen 48 uur voor u klaar staan. Misschien zelfs vandaag nog! Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog. Flexibeler dan de verhuisservice van De Meubeltaxi vindt u het niet zo gauw in Den Haag.

Verhuisofferte Den Haag

Een verhuisofferte in Den Haag is zo geregeld. Onze verhuisspecialist kan op afstand een inschatting maken wat er nodig is voor uw verhuizing. U geeft door wat er moet gebeuren, eventueel onderbouwd met foto’s en wij maken voor u een offerte. Dat scheelt u weer een offertebezoek en maakt dat u vandaag nog weet hoeveel een verhuizing kost bij De Meubeltaxi Den Haag.

Klik hier om een verhuisofferte in Den Haag aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

070-2170596 Gesloten
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement