085 018 9363
0900 77 55 999
Verhuizen in Dordrecht?
Hoe dichter bij Dordt, hoe Vakkundiger u met De Meubeltaxi verhuisd wordt!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Dordrecht

De oprichters van De Meubeltaxi zijn beiden geboren in Dordrecht en haalden daar 18 jaar later hun rijbewijs. Dat kwam goed van pas toen zij begonnen met verhuizen in Dordrecht. Het bedrijf heet De Meubeltaxi en dit bestaat inmiddels al weer 10 jaar. Uw verhuizing is in vertrouwde handen bij onze verhuisspecialisten en Sjouwfeurs®. Lees zeker even onze recensies om u te laten overtuigen van het vakmanschap van onze verhuisservice in Dordrecht.

 

Ervaringen klanten verhuisservice Dordrecht

"Zeer positief. Snel en duidelijk goede afspraken kunnen maken. De beheerder of planner legde bij het eerste contact duidelijk uit dat er meer mogelijkheden waren en voor mij besparend waren. Zo kon ik alles ook goed voorbereiden."

"Prima geholpen, net als de vorige keer. Heel fijn dat op het laatste moment nog iets kon worden gewijzigd." 

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Zekerheid bieden wij voor uw verhuizing in Dordrecht met de volgende 3 voordelen:

 • Zekerheid met een vaste prijs
 • Zekerheid met schadedekking tot €100.000
 • Zekerheid met flexibele annuleringstermijn

U weet waar u aan toe bent met een vaste prijsafspraak voor uw verhuizing. Dit is mogelijk wanneer wij ook weten waar wij aan toe zijn. U laat ons weten wat er moet gebeuren, eventueel ondersteund met wat foto’s en zo weten wij wat er nodig is.

De verzekering bij De Meubeltaxi is hetzelfde als bij iedere andere erkende verhuizer. De maximale dekking is €100.000 en wij hebben aansprakelijkheid voor schade door een ongeluk, opzet of grove schuld. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, dus zorgen wij voor professionele en opgeleide verhuizers om u te verhuizen in Dordrecht.

Nergens kan je nog op zo’n korte termijn voor de verhuizing annuleren. Het is natuurlijk nooit het plan, maar er kan iets gebeuren waardoor u op het laatste moment  moet afzeggen of de datum moet wijzigen. Bij De Meubeltaxi kan dit kosteloos tot 48 uur van tevoren!

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 bakwagens met laadklep

Er gaat meer in dan u denkt en onze verhuisspecialist kan u helpen bepalen welk formaat u nodig heeft voor uw verhuizing in Dordrecht. We kunnen ook meerdere keren rijden als de afstand kort is, of eventueel meerdere verhuisbussen inzetten.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Verhuisdozen worden bij iedere bouwmarkt in Dordrecht aangeboden en ook op Google vindt u legio mogelijkheid. Heeft u waardevolle meubels? Als u het risico op schade wilt minimaliseren, dan kunnen wij deze meubels voorzien van een beschermende verpakking. Dit kost uiteraard wat meer tijd, maar er kan dan vrijwel niets meer me gebeuren.

 

Verhuizers De Meubeltaxi Dordrecht

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Dordrecht. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Wij zijn een team en daarom hebben we deze waarden ook samen geformuleerd. Deze waarden zijn van ons allemaal en bepalen hoe wij te werk gaan. Wij zijn trots op het werk dat wij leveren. Dit leest u ook terug in de vele recensies van tevreden klanten.

Verhuis in Dordrecht en omstreken          

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Dordrecht. Verhuis van of naar Dordrecht en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Alblasserdam
 • Verhuizen Barendrecht
 • Verhuizen Papendrecht
 • Verhuizen Ridderkerk
 • Verhuizen Sliedrecht
 • Verhuizen Zwijndrecht

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Dordrecht voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Dordrecht

Voor een spoedverhuizing in Dordrecht is De Meubeltaxi het eerste bedrijf dat u belt. Weinig verhuisbedrijven zijn zo flexibel om een verhuizing binnen 48 uur mogelijk te maken. Misschien lukt het zelfs vandaag nog wel! Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog. Flexibeler dan de verhuisservice van De Meubeltaxi vindt u het niet zo gauw in Dordrecht.

Verhuisofferte Dordrecht

U kunt eenvoudig zelf een verhuispakket samen stellen, of u kunt zich laten adviseren door onze verhuisspecialist. U kunt in ieder geval vandaag nog weten met welke kosten u te maken krijgt wanneer u verhuist met De Meubeltaxi. Onze verhuisservice in Dordrecht is voordelig en van hoge kwaliteit. Wij kunnen vooraf met u meedenken om uw verhuizing zo goed mogelijk te plannen

Klik hier om een verhuisofferte in Dordrecht aan te vragen, of om direct te reserveren.

Meubeltaxi Dordrecht
Rivierenplein 5
3313HD Dordrecht
078-2040058
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

078-2040058 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement