0900 77 55 999
Verhuizen in Eindhoven? De Meubeltaxi is het leukste Verhuisbedrijf
Vanuit onze vestiging in Best verhuizen wij u graag in Eindhoven!
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6090 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Goede service precies op tijd aardige chauffeur. meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Positief meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Eindhoven

De Meubeltaxi bestaat al weer 10 jaar en heeft nu ook een vestiging in Eindhoven van waaruit wij Noord-Brabant en Limburg kunnen verhuizen. Voordelig verhuizen in Eindhoven met professionele kwaliteit. Naast verhuizingen verzorgen wij ook het gespecialiseerd vervoer van piano’s, kunst, antiek en motoren en werken wij samen met veel woonwinkels om nieuwe meubels bij u thuis te bezorgen. Wanneer u de recensies leest van onze klanten raakt u vast overtuigd dat uw verhuizing bij De Meubeltaxi in goede handen is.

 

Ervaringen klanten verhuisservice Eindhoven

"Helemaal top. Duidelijke afspraken, flexibel, sympathieke en sterke sjouwfeur." 

"Zeer goed, erg tevreden over de dienstverlening.- Ervaren, professionele verhuizers - Heldere communicatie - Goede tips vóór de verhuizing ontvangen - Ik kreeg een vaste prijs voor de verhuizing - Alles binnen de door hen geschatte tijd gedaan."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
 • Regio Rotterdam - Den Haag

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Zekerheid bieden wij voor uw verhuizing in Eindhoven met de

 • Zekerheid met een vaste prijs
 • Zekerheid met schadedekking tot €100.000
 • Zekerheid met flexibele annuleringstermijn

Verhuizen tegen een voordelige vaste prijs biedt u zekerheid en rust vóór en tijdens uw verhuizing. Het is vaak al spannend genoeg en dan is het fijn wanneer onze verhuisspecialist met u mee kan denken om uw verhuizing goed voor te bereiden.

Risico’s zijn er altijd, wanneer er zoveel zaken in beweging komen als tijdens een verhuizing. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan prettig te weten dat De Meubeltaxi dezelfde schadedekking kent als iedere erkende verhuizer. Voorkomen is beter dan genezen, dus maken wij vooraf graag duidelijke afspraken met u over uw waardevolle objecten.

U kunt bij ons wijzigen en annuleren tot 48 uur voor uw verhuizing. Daarmee zijn wij 1 van de meest flexibele verhuisbedrijven van Eindhoven. Dit biedt u de zekerheid dat als er iets onverwachts gebeurt, verhuisbedrijf De Meubeltaxi u daarin kan bijstaan.

Verhuizers De Meubeltaxi Eindhoven

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Eindhoven. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Onze missie is: Een plezier zijn om mee te werken. Om dit te realiseren is een duidelijk kader van belang om te bepalen waar wij voor staan. Samen met de Sjouwfeurs® hebben wij daarom deze waarden opgesteld. Na een strenge selectie wordt iedere Sjouwfeur® bij ons opgeleid tot een vakman die weet waar hij mee bezig is.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Er gaat meer in dan u misschien denkt. Onze verhuisspecialist helpt u bepalen welk formaat u nodig heeft voor uw verhuizing in Eindhoven. We kunnen ook meerdere keren rijden als de afstand kort is, of eventueel meerdere verhuisbussen inzetten.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Of deze bijzondere verhuismiddelen nodig zijn, kan onze verhuisspecialist u helpen bepalen. Heeft u verhuisdozen nodig? Bij iedere bouwmarkt kunt u hiervoor tegenwoordig terecht en ook op Google treft u zat opties. Wij bieden een inpakservice voor uw waardevolle meubels. Door deze van een beschermende verpakking te voorzien, minimaliseren wij de kans dat er iets kan gebeuren.

 

Verhuis in Eindhoven en omstreken         

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Eindhoven. Verhuis van of naar Eindhoven en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Best
 • Verhuizen Geldrop
 • Verhuizen Helmond
 • Verhuizen Nuenen
 • Verhuizen Valkenswaard
 • Verhuizen Veldhoven

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Eindhoven voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Eindhoven

Snel verhuizen in Eindhoven is mogelijk bij De Meubeltaxi. Niet alleen zijn onze Sjouwfeurs echte aanpakkers, maar wij zijn ook op korte termijn beschikbaar voor een spoedverhuizing in Eindhoven. Binnen 48 uur en misschien zelfs vandaag al! Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog. Flexibeler dan de verhuisservice van De Meubeltaxi vindt u het niet zo gauw in Eindhoven.

Verhuisofferte Eindhoven

Binnen 1 uur weten wat uw verhuizing in Eindhoven kost? Een verhuisofferte opstellen kan snel geregeld zijn. Laat u ons weten wat er moet gebeuren, dan doen wij u een passend aanbod doen. Onze tarieven zijn transparant. U kunt ze op onze website terug vinden. U kunt ook zelf een verhuispakket samen stellen. Dan heeft u binnen 10 minuten uw verhuizing geregeld en weet u ook gelijk tegen welke kosten dit gebeurt.

Klik hier om een verhuisofferte in Eindhoven aan te vragen, of om direct te reserveren.

De Meubeltaxi Eindhoven
Handelsweg 2a
5683 PTBest
040-2310072
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

040-2310072 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement