085 018 9363 Gesloten
0900 77 55 999
Verhuizen in Gouda - maak kans op een Gratis Verhuizing
Verhuizen in Gouda? Daar heeft De Meubeltaxi wel Kaas van Gegeten!
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
5884 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
zeer prettig zowel in de voorbereiding als tijdens… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Kundige mensen die weten wat te doen meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizing Gouda

Voor uw verhuizing in Gouda zoekt u een verhuisbedrijf met verstand van verhuizen. Laat dat nou precies de kaas zijn waarvan wij bij De Meubeltaxi al zo’n 10 jaar van eten. Grote dingen vervoeren die niet in uw auto passen. Dat is waar De Meubeltaxi zich in specialiseert. Van het vervoer van piano’s, antieke kasten en motoren tot het uitvoeren van grote en kleine verhuizingen. In Gouda zit u goed bij De Meubeltaxi; leest u de tevreden reviews maar van onze klanten.

Gratis verhuizen

Wat is er nou leuker dan iets winnen? Bij ons heeft u een heel goede kans om een verhuizing ter waarde van €549 te winnen. Wij verhuizen maandelijks ongeveer 200 klanten, dus dan kunt u uw kansen wel berekenen. Hoe het allemaal precies werkt? Op deze pagina komt u meer te weten.

Ervaringen klanten verhuisservice Gouda

"Helemaal fantastisch! Snel, accuraat en geweldig sympathieke en rustige sjouwhulp!"

"Goed verzorgd, alles volgens afspraak en voor een goede prijs."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Wij bieden 3 voordelen om u zekerheid te bieden tijdens uw verhuizing in Gouda:

 • Zekerheid met een vaste prijs
 • Zekerheid met schadedekking tot €100.000
 • Zekerheid met flexibele annuleringstermijn

Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven. Hoe vaak u ook verhuist, het blijft een spannende onderneming. Vooraf weten waar u aan toe bent, biedt zekerheid en dit realiseren wij door uw verhuizing tegen een vaste prijs uit te voeren.

De Meubeltaxi is aansprakelijk bij schade door een ongeluk, opzet of grove schuld. Uw verhuizing is daarmee verzekerd tot een waarde van maximaal €100.000. De Meubeltaxi Gouda hanteert hierin dezelfde voorwaarden als iedere erkende verhuizer.

De meest flexibele annuleringsvoorwaarden vindt u bij Verhuisservice De Meubeltaxi Gouda. Bij ons kunt u nog tot 48 uur van tevoren annuleren en wijzigen. Heel wat soepeler dan bij de meeste verhuisbedrijven waar je soms een week voor de verhuizing al met annuleringskosten te maken krijgt.

Verhuizers De Meubeltaxi Gouda

Na een strenge selectie bieden wij onze verhuizers een uitgebreid opleidingstraject. Verhuizen is een vak en wij nemen dit serieus. Zo hebben wij zelfs een erenaam voor onze verhuizers in Gouda: Sjouwfeur®. Deze naam wordt met trots gedragen en er wordt hard en betrokken gewerkt om iedere verhuizing tot een succes te maken. Van onze verhuizers in Gouda mag u Vriendelijkheid, Vakkundigheid en Vlexibiliteit verwachten. U verhuist in Gouda vlot en professioneel met onze Sjouwfeurs®. U kunt zelf een handje mee helpen om kosten te besparen, of u geeft de touwtjes volledig uit handen en laat ons u ontzorgen.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Bij grotere verhuizingen kunnen we meerdere keren rijden, of we zetten wat meer wagens in. Alle verhuiswagens in Gouda zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Met behulp van verhuisdekens en plastic folie kunnen wij uw meubels voorzien van een beschermende verpakking om zo het risico op schade te minimaliseren. 

Voor verhuisdozen adviseren wij u even te Googelen. Ook bij bouwmarkten in Gouda kunt u terecht.

 

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Seats and Sofas
I-Kook Keukens
Van Toor Interiors
Piet Klerkx
Pronto
Iemms Keukens
Kitchen Studio
Montel Wonen
TTM Wonen
Profijt Meubel
Sani-Dump
Sanders Meubelstad

Verhuis in Gouda en omstreken 

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Gouda. Verhuis van of naar Gouda en zelfs door heel Nederland en tot over de grens. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Bodegraven
 • Verhuizen Boskoop
 • Verhuizen Oudewater
 • Verhuizen Schoonhoven
 • Verhuizen Waddinxveen
 • Verhuizen Woerden

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Gouda voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Gouda

Met gezwinde spoed komen wij u tegemoet! Het kan gebeuren dat u plots voor een spoedverhuizing staat in Gouda. Dan is het fijn dat er een professionele verhuisservice is die op korte termijn beschikbaar is. De Meubeltaxi is een van de meest flexibele verhuisbedrijven van Gouda. Wij zijn binnen 48 uur beschikbaar. Misschien zelfs vandaag nog. Een belletje op 0900-7755999 (5 cent per minuut) en u weet meer. Doet u een aanvraag via de website, dan krijgt u dezelfde dag nog reactie van ons.

Verhuisofferte Gouda

U kunt zelf een verhuispakket samen stellen. Zo weet u direct wat de kosten zijn en kunt u het binnen 10 minuten geregeld hebben. Makkelijk voor mensen die precies weten wat ze nodig hebben. Wanneer u daar een minder goed idee van heeft, dan denken wij graag met u mee. Onze verhuisspecialist kan dan inschatten wat er nodig is om uw verhuizing uit te voeren. Een verhuisofferte in Gouda kan snel geregeld zijn. Wanneer u ons vandaag compleet informeert, dan kunt u vandaag ook al een voorstel van ons ontvangen.

Klik hier om een verhuisofferte in Gouda aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement