085 018 9363
0900 77 55 999
Verhuizen in Haarlem met Sjouwfeurs die een 9+ verdienen!
Een echte Mug Verhuist vliegensvlug met De Meubeltaxi Haarlem
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Haarlem

De eigenaar van De Meubeltaxi werkt en woont als sinds 2000 in Haarlem en kent de stad op zijn duimpje. Misschien kent u hem nog van de gezonde maaltijdservice Tasty Green; met gemiddeld een 8,8 destijds 1 van de hoogst gewaardeerde bezorgservices van Haarlem. Diezelfde hoge kwaliteit is nu norm bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi. De lat is zelf nog iets verhoogd tot boven de 9 gemiddeld. Wilt u voordelig verhuizen in Haarlem tegen topkwaliteit, overweeg dan zeker verhuisservice De Meubeltaxi.

 

Ervaringen klanten verhuisservice Haarlem

"Goed, zowel met de planner (voor de afspraak/details) als met de sjouwfeur (contact hoe laat hij kwam als met de hulp)." 

"Ik heb de meubeltaxi als prima service ervaren. Snelle reactie op mijn aanvraag. Uitvoering snel en deskundig."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Zekerheid bieden wij voor uw verhuizing in Haarlem met de volgende 3 voordelen:

 • Zekerheid met een vaste prijs
 • Zekerheid met schadedekking tot €100.000
 • Zekerheid met flexibele annuleringstermijn

U weet precies waar u aan toe bent wanneer u een vaste prijs afspreekt voor uw verhuizing in Haarlem. Laat u ons weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan weten wij ook waar wij aan toe zijn. Zo kunnen we een afspraak tot vaste prijs met u maken en kunt u zonder zorgen uw verhuizing verder voorbereiden.

De schadedekking tot €100.000 treft u bij iedere erkende verhuizer. Heeft u waardevolle objecten dan bereiden wij ons hier graag goed op voor. Voorkomen is immers beter dan genezen. Mocht er onverhoeds toch iets gebeuren, dan is het prettig te weten dat verhuisbedrijf De Meubeltaxi hiervoor is verzekerd.

U kunt bij ons wijzigen en annuleren tot 48 uur voor uw verhuizing. Daarmee zijn wij 1 van de meest flexibele verhuisbedrijven van Haarlem. Dit biedt u de zekerheid dat als er iets onverwachts gebeurt, verhuisbedrijf De Meubeltaxi daarin kan bijstaan.

Verhuizers De Meubeltaxi Haarlem

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Haarlem. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Wij zijn altijd op zoek naar goede kerels die deze waarden met ons delen!

Onze Sjouwfeurs® worden eerst streng geselecteerd en krijgen dan een uitgebreid opleidingstraject alvorens ze als zelfstandig verhuizer aan de slag gaan.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Er gaat meer in dan u denkt en onze verhuisspecialist kan u helpen bepalen welk formaat u nodig heeft voor uw verhuizing in Haarlem. We kunnen ook meerdere keren rijden als de afstand kort is, of eventueel meerdere verhuisbussen inzetten.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Zo’n verhuislift kan nog wel eens handig zijn en werkt lekker snel. Of deze nodig is voor uw verhuizing kan onze verhuisspecialist inschatten. Zo kan hij ook samen met u kijken of er nog andere bijzondere maatregelen nodig zijn, zoals het beschermd verpakken van waardevolle objecten.

Zoekt u verhuisdozen? Kijk hiervoor even bij de bouwmarkt, of raadpleeg Google. De keuze is reuze!

 

Verhuis in Haarlem en omstreken             

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Haarlem. Verhuis van of naar Haarlem en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Bloemendaal
 • Verhuizen Heemstede
 • Verhuizen IJmuiden
 • Verhuizen Overveen
 • Verhuizen Santpoort
 • Verhuizen Zandvoort

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Haarlem voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Haarlem

Onze klanten zeggen vaak dat wij snel verhuizen en wij zijn ook nog eens beschikbaar wanneer u ‘snel’ moet verhuizen. Binnen 48 uur is verhuisservice De Meubeltaxi beschikbaar voor een spoedverhuizing in Haarlem. Misschien kunnen wij u vandaag al van dienst zijn. Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog. Flexibeler dan de verhuisservice van De Meubeltaxi vindt u het niet zo gauw in Haarlem.

Verhuisofferte Haarlem

U kunt zelf een verhuispakket samen stellen. Zo weet u direct wat de kosten zijn en kunt u de verhuizing binnen 10 minuten geregeld hebben. Makkelijk voor mensen die precies weten wat ze nodig hebben. Wanneer u daar een minder goed idee van heeft, dan denken wij graag met u mee. Onze verhuisspecialist kan dan inschatten wat er nodig is om uw verhuizing uit te voeren. Een verhuisofferte in Haarlem kan snel geregeld zijn. Wanneer u ons vandaag compleet informeert, kunt u vandaag ook al een voorstel van ons ontvangen.

Klik hier om een verhuisofferte in Haarlem aan te vragen, of om direct te reserveren.

Meubeltaxi Haarlem
Cremerstraat 44
2032KR Haarlem
023-2050765
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

023-2050765 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement