085 018 9363
0900 77 55 999

Verhuizen Hilversum

Verhuizen in Hilversum
Wilt u goedkoop en snel verhuizen in Hilversum? Dan bent u bij De Meubeltaxi aan het juiste adres. Wij werken goedkoop, snel en netjes en dat waarderen onze klanten!
 

Voordelen:

 • Klantbeoordeling 9,3
 • Vaste prijsafspraak mogelijk
 • Binnen 48 uur beschikbaar in Hilversum
 • Verhuizing verzekerd tot €100.000
 • NIWO gecerticficeerd

PRIJSCALCULATOR

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
5574 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Goed. Alleen het grote witgoed laten verhuizen… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Prima meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Professioneel verhuizen Hilversum

Goedkoop verhuizen Hilversum

verhuizen Hilversum

Verhuizing Hilversum

In Hilversum en het Gooi zult u tevreden zijn met de diensten van verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Wekelijks voeren wij gemiddeld 50 verhuizingen uit naar volle tevredenheid van onze klanten. Wij behalen eer aan ons werk en zorgen dagelijks dat onze verhuisprojecten goed voorbereid en uitgevoerd worden. Met een ervaren team verhuizers is De Meubeltaxi al bijna 10 jaar een uitstekende keuze voor uw verhuizing in Hilversum.

Ervaringen klanten verhuisservice Hilversum

"Prima: snel, efficiënt, beleefd. Exact op de aangegeven tijd; beleefde en (pro)actieve sjouwfeur."

"Zeer correcte service. Prettige chauffeur en zeer klantvriendelijk.  Mocht ik ooit weer iets moeten vervoeren, denk ik zeker aan, De Meubeltaxi."

Verhuizing verzekerd

Wij bieden 3 voordelen om u zekerheid te bieden tijdens uw verhuizing Hilversum:

 • Mogelijkheid tot vaste prijsafspraak
 • Verzekering met dekking tot 100.000 euro
 • Zeer flexibele annuleringsvoorwaarden

Met een vaste prijs weet u waar u aan toe bent. Om tot een vaste prijs te komen, willen wij ook graag weten waar wij aan toe zijn, dus verzoeken wij u om ons van complete informatie te voorzien. Onze verhuisspecialist maakt een inschatting en bepaalt wat er aan middelen en tijd nodig is. Zo kunnen wij u de zekerheid van een vaste prijs bieden.

De Meubeltaxi is aansprakelijk bij schade door een ongeluk, opzet of grove schuld. Uw verhuizing is daarmee verzekerd tot een waarde van maximaal 100.000 euro. De Meubeltaxi Hilversum heeft hierin dezelfde voorwaarden als iedere erkende verhuizer.

De meest flexibele annuleringsvoorwaarden vindt u bij Verhuisservice De Meubeltaxi Hilversum. Bij ons kunt u nog tot 24 uur van tevoren annuleren. Heel wat soepeler dan bij veel verhuisbedrijven waar u soms een week voor de verhuizing al met annuleringskosten te maken krijgt.

Verhuizers De Meubeltaxi Hilversum

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Hilversum. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Gezamenlijk hebben wij deze waarden geformuleerd. Het vormt de ruggengraat van ons bedrijf, de basis waarop wij werken. De Sjouwfeurs® zijn trots op De Meubeltaxi en De Meubeltaxi is trots op haar Sjouwfeurs®.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Voor uw verhuizing in Hilversum beschikken wij over grote 15-17m3 bestelbussen en 19m3 bakwagens met een laadklep. Als dit u niks zegt en u niet weet of dit genoeg is voor uw verhuizing, dan maken wij die inschatting graag voor u. Onze verhuisspecialisten kunnen goed inschatten welke middelen en hoeveel tijd er nodig is voor uw verhuizing. Zo kunnen we ook een vaste prijsafspraak voor uw verhuizing maken.

Verhuizen wordt ook een stuk makkelijker met behulp van professionele verhuismaterialen. Iedere verhuisbus beschikt standaard over verhuisdekens, steekwagen, meubelrollers en spanbanden. Indien gewenst kunnen wij zorgen voor gereedschap, een verhuislift en een elektrische trappenklimmer. Voor verhuisdozen adviseren wij u om even Google te gebruiken, of een bouwmarkt in Breda te bezoeken.

Wij kunnen uw meubels voor de verhuizing voorzien van beschermende verpakking. De meubels worden dan ingepakt met verhuisdekens en plasticfolie. Zo kan er bijna niks meer mis gaan tijdens de verhuizing en heeft u de zekerheid dat er geen schade ontstaat. Het kost wat meer tijd om voor deze verpakking te zorgen, maar uw meubels zijn dan wel volledig verzekerd.

Verhuis in Hilversum en omstreken          

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Hilversum. Verhuis van of naar Hilversum en zelfs door heel Nederland en tot over de grens. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Blaricum
 • Verhuizen Bussum
 • Verhuizen Huizen
 • Verhuizen Laren
 • Verhuizen Loosdrecht
 • Verhuizen Naarden

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Hilversum voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Hilversum

Ja, dat kan! De verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar binnen 48 uur en zo is het mogelijk om morgen al te verhuizen in Hilversum. Een onvoorziene omstandigheid kan zomaar zorgen dat deze flexibiliteit goed uitkomt. Ons verhuisbedrijf is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag zonder toeslagen. Op zondag kan verhuizen op aanvraag en hanteren wij een toeslag van 150% op onze tarieven.

Verhuisofferte Hilversum

Op onze website kunt u onze tarieven terug vinden. Indien u weet wat u wilt, dan kunt u zelf uw verhuispakket selecteren om snel en eenvoudig een reservering te maken. Wij denken graag met u mee over wat er nodig is voor uw verhuizing. Als u ons voorziet van de benodigde informatie, dan bieden wij u dezelfde nog een offerte aan met een vaste prijs. Klik hier om een verhuisofferte in Hilversum aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:
ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement