085 018 9363
0900 77 55 999
Verhuizen in Leiden wordt een Plezier met onze Sjouwfeurs!
In Leiden kiest u voor De Meubeltaxi om uw verhuizing voor te bereiden!
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Leiden

De Meubeltaxi biedt sinds 2008 verhuisservice aan in Leiden. Wekelijks verzorgen wij gemiddeld 50 verhuizingen naar volle tevredenheid. Onze vakkundigheid zetten wij verder in voor het verhuizen van meubels, piano’s, antiek, kunst en motoren. Alles wat niet in uw auto past, kunt u aan ons toe vertrouwen. U kunt met De Meubeltaxi verhuizen in Leiden en omgeving, maar ook van of naar iedere plaats in Nederland of over de grens. Wij overtuigen u graag van onze verhuisservice, dus vraag nu nog een offerte aan voor uw verhuizing Leiden.

 

Ervaringen klanten verhuisservice Leiden

"Uitstekend in alle opzichten. Heel efficiënte communicatie, keurig op tijd, zeer beleefd en behulpzaam, heel snel afgehandeld en bij bestemming was hetzelfde oordeel. Dit is de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik De Meubeltaxi ga gebruiken. Beter kan zeker niet." 

"Ik vond het fantastisch gegaan en de mannen waren super vriendelijk en accuraat Ik raad de meubeltaxi iedereen aan!! En heel betaalbaar ;-) service en prijs zijn goed."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Een verhuizing is een spannende onderneming waar veel bij komt kijken. Dan is het wel zo prettig als de zaken goed zijn geregeld. Zekerheid biedt rust. Met de verhuisservice van De Meubeltaxi in Leiden bent u daarvan verzekerd. Lees de vele recensies van onze tevreden klanten om u te overtuigen van onze kwaliteit. Dit zijn de zekerheden die wij u kunnen bieden:

 • Neem zekerheid en maak met ons een vaste prijsafspraak
 • De verzekering dekt uw verhuizing tot een waarde van €100.000
 • U zit niet vast aan strenge voorwaarden en kunt tot 24 uur voor de afspraak nog annuleren of wijzigen.

Om een vaste prijsafspraak te maken, hebben wij eerst wat informatie van u nodig. Geef uw gegevens door via het aanvraagformulier en wij bellen/mailen met u om uw verhuizing in Leiden door te spreken. Vervolgens sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Ons annuleringsbeleid is flexibel en zo kunt u bij ons annuleren tot 48 uur voor de verhuizing in Leiden. Wij bieden een verzekeringsdekking tijdens uw verhuizing tot een maximale waarde van €100.000. Dit is volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen en dit komt overeen met iedere Erkende Verhuizer.

Verhuizers Meubeltaxi Leiden

Na een strenge selectie bieden wij onze verhuizers een uitgebreid opleidingstraject. Verhuizen is een vak en wij nemen dit serieus. Zo hebben wij zelfs een erenaam voor onze verhuizers in Leiden: Sjouwfeur®. De naam wordt met trots gedragen en er wordt hard en betrokken gewerkt om van iedere verhuizing een succes te maken. Van onze verhuizers in Leiden mag u Vriendelijkheid, Vakkundigheid en Vlexibiliteit verwachten. U verhuist in Leiden vlot en professioneel met onze Sjouwfeurs®. U kunt zelf een handje mee helpen om kosten te besparen, of u geeft de touwtjes volledig uit handen en laat ons u ontzorgen.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Bij grotere verhuizingen kunnen we meerdere keren rijden, of we zetten gewoon wat meer wagens in. Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Om de kans op schade te verkleinen, kunnen wij uw meubels vooraf beschermd verpakken in verhuisdekens en plastic folie. Zo kan er bijna niks meer gebeuren en zijn uw meubels volledig gedekt binnen de verzekering.

Voor verhuisdozen adviseren wij u even te Googelen. Ook bij bouwmarkten kunt u terecht.

U kunt zelf een pakket samen stellen met wat u van ons wilt inzetten, maar u kunt dit ook aan ons overlaten. Wij inventariseren samen met u wat er nodig is voor uw verhuizing in Leiden en doen u vervolgens een offerte toekomen. U weet waar u aan toe bent en heeft de geruststelling van een vaste prijs.

 

Verhuis in Leiden en omstreken 

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Leiden. Verhuis van of naar Leiden en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Katwijk aan Zee
 • Verhuizen Lisse
 • Verhuizen Noordwijk
 • Verhuizen Oegstgeest
 • Verhuizen Sassenheim
 • Verhuizen Voorschoten
 • Verhuizen Warmond

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de buurt van Leiden voor uw verhuizing!

Morgen Verhuisservice in Leiden

Morgen verhuisservice nodig in Leiden? Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog. Flexibeler dan De Meubeltaxi vindt u niet zo gauw in Nederland. Onze verhuisservice is op korte termijn beschikbaar in Leiden. Misschien zelfs morgen al!

Verhuisofferte Leiden

Op onze website kunt u onze tarieven gewoon terug vinden. Wel zo makkelijk om gelijk een indruk te krijgen van ons voordelige prijsniveau. Weet u wat u wilt? U kunt zelf uw verhuispakket selecteren om snel en eenvoudig een reservering te maken. Wilt u 100% zekerheid, profiteer dan van ons vakkundige inzicht. Voorziet u ons van de benodigde informatie, dan bieden wij u dezelfde dag nog een offerte aan met een vaste prijs. Klik hier om een verhuisofferte in Leiden aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

071 2041357 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement