0900 77 55 999* 5 ct per min
0900 77 55 999

Professioneel verhuizen Roosendaal

Verhuizen in Roosendaal
Verhuis op korte of lange termijn met de Professionele Verhuisservice van De Meubeltaxi in Roosendaal
 

Voordelen:

 • Klantbeoordeling 9,3
 • Vaste prijsafspraak mogelijk
 • Binnen 48 uur beschikbaar in Roosendaal
 • Verhuizing verzekerd tot €100.000
 • NIWO gecerticficeerd

PRIJSCALCULATOR

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10 1
5251 beoordelingen
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Prima Goede snelle service bij aanvraag op woensdag… Eveline meer..
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4.5 /5
Erg goed Anoniem meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Professioneel verhuizen Roosendaal

Goedkoop verhuizen Roosendaal

verhuizen Roosendaal

Verhuizen Roosendaal

Wij denken graag met u mee en kunnen u vandaag nog van een vrijblijvende offerte voorzien. Verhuisbedrijf De Meubeltaxi bestaat al sinds 2008 en verzorgt wekelijks gemiddeld 50 verhuizingen. Daarnaast zijn wij een gespecialiseerd verhuizer van onder andere meubels, piano’s, antiek, kunst en motoren. Verhuizen kan binnen Roosendaal en naar iedere andere plaats in Nederland of België.

Ervaringen klanten verhuisservice Roosendaal

"Geweldig! Hele goede service, nette medewerkers en alles helemaal volgens afspraak! Ik ga de Meubeltaxi zeker aanbevelen bij familie en vrienden! Sterk punt dat je meteen iets kunt inplannen en niet eerst een offerte hoeft op te vragen."

"Prettig om zaken mee te doen, snelle reactie op vragen, duidelijke afspraken, goede communicatie over tijdstippen."

Verhuizing verzekerd

U kunt uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. Lees de vele recensies van onze tevreden klanten om u te overtuigen. Dit zijn de zekerheden die wij u kunnen bieden:

 • Vaste prijsafspraken bieden u zekerheid en voorkomen verrassingen
 • Uw boedel is gedekt tot een waarde van €100.000
 • Wij zijn flexibel; u kunt tot 24 uur voor de verhuizing annuleren

Om tot een vaste prijsafspraak te komen, hebben wij eerst wat informatie van u nodig om een offerte op te maken. Geef uw gegevens door via het aanvraagformulier en wij nemen contact met u op om uw verhuizing in Roosendaal door te spreken. Iedere aanvraag en reservering bij ons is flexibel. Ons annuleringsbeleid is coulant en zo kunt u bij ons annuleren tot 24 uur voor de verhuizing. Uw boedel is tijdens het verhuizen gedekt tot een waarde van €100.000. Dit is volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen iedere Erkende Verhuizer hanteert deze voorwaarden.

Verhuizers Meubeltaxi Roosendaal

Wij noemen ze Sjouwfeurs®. Vakkundige sjouwers die de verhuiswagen rijden. De Meubeltaxi heeft een uitgebreid opleidingsprogramma om de Sjouwfeurs® te trainen in alle details die binnen het verhuisvak komen kijken. Van onze verhuizers in Roosendaal mag u Vriendelijkheid, Vakkundigheid en Vlexibiliteit verwachten. U kunt 1 Sjouwfeur® inzetten en zelf een handje helpen, zodat u kosten bespaard. Of u kunt meerdere Sjouwfeurs® inschakelen, zodat u zelf de handen vrij heeft om het overzicht te bewaren.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Voor uw verhuizing in Roosendaal kunnen wij grote 15-17m3 bestelbussen inzetten, of 19m3 bakwagens met een laadklep. Als u niet weet hoe groot dit is en of dit genoeg is voor uw verhuizing, dan denken wij graag met u mee. Onze verhuisspecialisten kunnen heel goed inschatten hoeveel laadvolume en tijd er nodig is voor uw verhuizing. Zo kunnen we ook een vaste prijsafspraak voor uw verhuizing maken.

Verhuizen wordt ook een stuk gemakkelijker met behulp van verhuismaterialen. Wij beschikken standaard over verhuisdekens, steekwagen, meubelrollers en spanbanden. Op aanvraag kunnen wij zorgen voor gereedschap, een verhuislift en een elektrische trappenklimmer. Voor verhuisdozen adviseren wij u om even Google te gebruiken, of een bouwmarkt te bezoeken.

Het is ook mogelijk om uw meubels voor de verhuizing te voorzien van beschermende verpakking. Wij pakken de meubels dan in met verhuisdekens en plasticfolie. Zo kan er bijna niks meer mis gaan tijdens de verhuizing en heeft u de zekerheid dat er geen schade ontstaat. Ingepakte meubels zijn volledig verzekerd, maar het kost uiteraard meer tijd om voor deze verpakking te zorgen.

Verhuizing Roosendaal en omstreken     

Ook in de wijde omtrek van Roosendaal verzorgen wij uw verhuizing. Van of naar Roosendaal verhuizen kan door heel Nederland en zelfs tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Antwerpen
 • Verhuizen Bergen op Zoom
 • Verhuizen Etten-Leur
 • Verhuizen Oudenbosch
 • Verhuizen Zevenbergen

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de buurt van Roosendaal voor uw verhuizing!

Verhuis morgen in Roosendaal

De Meubeltaxi is een van de meest flexibele verhuisbedrijven van Nederland. Heeft u een spoedsituatie? De kans is groot dat wij u op korte termijn al van dienst kunnen zijn. Verhuis morgen in Roosendaal? Neem contact met ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog terug.

Verhuisofferte Roosendaal

Op onze website kunt u onze tarieven terug vinden. Indien u weet wat u wilt, dan kunt u zelf uw verhuispakket selecteren om snel en eenvoudig een reservering te maken. Wij denken graag met u mee over wat er nodig is voor uw verhuizing. Als u ons voorziet in de benodigde informatie, dan bieden wij u dezelfde dag nog een offerte aan met een vaste prijs. Klik hier om een verhuisofferte in Roosendaal aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Openingstijden:

ma t/m zaterdag: 09:00 tot 18:00
zondag: op aanvraag
© Copyright 2017, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement