085 018 9363
0900 77 55 999
Verhuizen in Rotterdam, waar het voor ons allemaal begon
Sinds 2008 verhuist u Voordelig en Vakkundig met de Verhuisservice van De Meubeltaxi in Rotterdam
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.3 van 10
6729 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
2 /5
rommelig meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Rotterdam

Verhuisbedrijf De Meubeltaxi is in 2008 opgericht in Rotterdam. Eén man, een oude bus, 5 verhuisdekens en een hondje vormden destijds de basis. Tegenwoordig zijn onze verhuizers compleet uitgerust met alle nodige verhuismaterialen om uw verhuizing in Rotterdam vakkundig uit te kunnen voeren. De klant goed willen helpen; dat is altijd het uitgangspunt geweest! Toen wij in 2013 begonnen met het bijhouden van klantbeoordelingen, waren we trots op de 9,3 die wij kregen. Dat wij dit gemiddelde nu nog steeds vast weten te houden, bevestigt dat wij het vakmanschap en de kernwaarden stevig hebben verankerd in het bedrijf. Gaat u verhuizen in Rotterdam, dan kunt u nog altijd op De Meubeltaxi rekenen!

 

Ervaringen klanten verhuisservice Rotterdam

"Correct, afspraak is afspraak. Snel te bespreken, gunstige prijs."

"Ontzettend fijne service waar ik niet eerder het bestaan van wist. Maar na onze ervaring spreek ik er over en raad ik het mensen nu aan. De sjouwfeurs waren geweldig en behulpzaam. Makkelijk - behulpzaam - handig."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Alleen bij verhuisbedrijf De Meubeltaxi kunt u uw verhuizing in Rotterdam tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Een prettige zekerheid in geval van calamiteiten. Nog meer zekerheid kunnen wij u bieden middels een vaste prijsafspraak. Zo voorkomt u achteraf verrassingen van hoge eindrekeningen. Om tot een vaste prijs te komen, willen wij uiteraard ook wat zekerheid. U laat ons weten wat er moet gebeuren en op basis daarvan kunnen we goede afspraken maken. Tijdens de verhuizing kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. De verhuiswagen komt in botsing of de verhuizer laat per ongeluk iets uit zijn handen vallen. In zo’n geval bieden wij een schadedekking tot maximaal €100.000. Informeert u ons vooraf over kostbare objecten, dan kunnen wij speciale maatregelen treffen. Hiermee kunnen we eventuele risico’s verkleinen. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Verhuizers De Meubeltaxi Rotterdam

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Rotterdam. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Wij zijn altijd op zoek naar goede kerels die deze waarden met ons delen!

Onze Sjouwfeurs® worden eerst streng geselecteerd en krijgen dan een uitgebreid opleidingstraject alvorens ze als zelfstandig verhuizer aan de slag gaan.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Grote verhuisbussen die met klein rijbewijs gereden kunnen worden. En heeft u meer laadvolume nodig, dan zetten wij in plaats van een kostbare vrachtwagen gewoon meerdere verhuiswagens in. Of als het niet ver rijden is, rijden we een paar keer heen en weer. De verhuisspecialist kan inschatten wat er nodig is voor uw verhuizing in Rotterdam.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Zo’n verhuislift kan nog wel eens handig zijn en werkt lekker snel. Of deze nodig is voor uw verhuizing kan onze verhuisspecialist bepalen. Zo kan hij ook samen met u kijken of er nog andere bijzondere maatregelen nodig zijn, zoals het beschermd verpakken van waardevolle objecten.

Zoekt u verhuisdozen? Kijk hiervoor even bij de bouwmarkt, of raadpleeg Google. De keuze is reuze!

 

Verhuis in Rotterdam en omstreken        

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Rotterdam. Verhuis van of naar Rotterdam en zelfs door heel Nederland en tot over de grenzen. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Berkel en Rodenrijs
 • Verhuizen Capelle aan den IJssel
 • Verhuizen Hellevoetsluis
 • Verhuizen Hoogvliet
 • Verhuizen Schiedam
 • Verhuizen Spijkenisse
 • Verhuizen Vlaardingen

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Rotterdam voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Rotterdam

SPOED! U heeft op korte termijn een verhuisbedrijf nodig in Rotterdam, misschien zelfs vandaag al. De Meubeltaxi is binnen 48 uur beschikbaar. Doe een aanvraag via onze website en u krijgt dezelfde werkdag nog reactie. Indien u ons vandaag nodig heeft, dan kunt u ons bellen op 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) en dan kijken wij welke mogelijkheden de planning nog biedt. Flexibeler dan de verhuisservice van De Meubeltaxi vindt u niet zo gauw in Rotterdam.

Verhuisofferte Rotterdam

Geen geheimzinnigheid over de tarieven van De Meubeltaxi. Deze vindt u gelijk terug in het aanvraagformulier en zijn ook inclusief 21% B.T.W. Zo weet u meteen waar u aan toe bent met de verhuisservice van De Meubeltaxi in Rotterdam. Een verhuisofferte is dus snel geregeld. U kunt zelf een verhuispakket samenstellen en direct reserveren. Of u kunt de hulp van de verhuisspecialist inschakelen en een verhuisofferte op maat laten opstellen. U kunt vandaag al weten waar u aan toe bent.

Klik hier om een verhuisofferte in Rotterdam aan te vragen, of om direct te reserveren.

Meubeltaxi Rotterdam
Kiotoweg 129
3047BG Rotterdam
010-2683003
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

010-2683003 Open
© Copyright 2023, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement