010-2683003 Gesloten
0900 77 55 999
Verhuizen in Spijkenisse kan helemaal gratis!?
Uw Verhuizing wordt een Frisse als u Verhuist met De Meubeltaxi in Spijkenisse
 
 
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
5884 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
zeer prettig zowel in de voorbereiding als tijdens… meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
Kundige mensen die weten wat te doen meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Bedrijfsverhuizing

Uw bedrijfsverhuizing wordt goed gepland, zodat u erop kunt vertrouwen dat uitvoering volgens plan verloopt. De onderbreking van uw bedrijf duurt kort en u kunt op de nieuwe locatie verder waar u was gebleven.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizing Spijkenisse

Bijna dagelijks treft u ons op de Woonboulevard Spijkenisse. Van daaruit bezorgen we in Spijkenisse en omgeving nieuwe meubels. De expertise die wij hierin opdoen, kunnen we mooi toepassen voor uw verhuizing in Spijkenisse. Inmiddels komt De Meubeltaxi al weer zo’n 10 jaar in Spijkenisse voor het vervoer van alles wat niet in uw auto past. Naast bezorging van nieuwe meubels bieden wij het gespecialiseerd vervoer van onder andere piano’s. Deze activiteiten combineren wij met het professioneel verzorgen van verhuizingen. Op deze manier kunnen wij efficiënt werken waarmee we kosten besparen en dat levert u een voordelige verhuizing op. Veel voordeel dus met behoud van kwalitiet. Dit kunt u terug lezen in de vele recensies van tevreden klanten in Spijkenisse.

Gratis verhuizen

Goedkoper verhuizen dan gratis kan niet en bij De Meubeltaxi maakt u kans om uw verhuizing geheel gratis te krijgen. Aan het eind van iedere maand trekken we de winnaar en dan weet u of u voor nop bent verhuisd. De verhuizing is ter waarde van maximaal €549. Bekijk hier de voorwaarden.

Ervaringen klanten verhuisservice Spijkenisse

"Betaalbaar en een uitstekende service. Mijn sjouwfeur Sven is en sterke, rustige en ervaren verhuizer, een uitstekend chauffeur en wist ondanks een onverwachte file van twee uur er toch nog een gezellige rit van te maken. Sjouwfeur is een geweldig concept. Waarom iemand alleen laten rijden als hij ook verder kan helpen. Handig ook dat je op de website details zoals aantal kasten, naar welke verdieping, etc. kunt/moet aangeven zodat er snel een offerte uit kan rollen. Iets meer werk, maar beide partijen weten dan meteen waar ze aan toe zijn."  

"Wat een fijne service. Vrolijke sjouwfeur frits, harde werker en meedenker. Als er nog eens iets verhuisd moet worden maak ik zeker gebruik van de meubeltaxi!! Stipt, harde werkers, keurig netjes."

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam
 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

Een verhuizing is een spannende onderneming waar veel bij komt kijken. Dan is het wel zo prettig als zaken goed zijn geregeld. Zekerheid biedt u rust en dat biedt Verhuisservice De Meubeltaxi Spijkenisse. Lees de vele recensies van onze tevreden klanten om u te overtuigen van onze kwaliteit. Dit zijn de zekerheden die wij u kunnen bieden:

 • Neem zekerheid en maak met ons een vaste prijsafspraak
 • De verzekering dekt uw verhuizing tot een waarde van €100.000
 • U zit niet vast aan strenge voorwaarden en kunt tot 24 uur voor de afspraak nog annuleren of wijzigen.

Om een vaste prijsafspraak te maken, hebben wij eerst wat informatie van u nodig. Geef uw gegevens door via het aanvraagformulier en wij bellen/mailen met u om uw verhuizing in Spijkenisse door te spreken. Vervolgens sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Ons annuleringsbeleid is flexibel en zo kunt u bij ons annuleren tot 48 uur voor de verhuizing in Spijkenisse. Wij bieden een verzekeringsdekking tijdens uw verhuizing tot een maximale waarde van €100.000. Dit is volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen en dit komt overeen met iedere Erkende Verhuizer.

Verhuizers De Meubeltaxi Spijkenisse

De verhuizers van De Meubeltaxi noemen wij Sjouwfeurs®; een titel die onze mannen met trots dragen! Wij hanteren een strenge selectie van onze Sjouwfeurs® en bieden ze daarna een gedegen opleidingstraject. Van onze verhuizers in Spijkenisse mag u Vriendelijkheid, Vakkundigheid en Vlexibiliteit verwachten. Uw verhuizing kan volledig door onze Sjouwfeurs® verzorgd worden, maar u kunt ook zelf een handje helpen om zo kosten te besparen. Onze Sjouwfeur® zal in ieder geval altijd zorgen dat de verhuizing vlot en professioneel zal verlopen.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Bij grotere verhuizingen kunnen we meerdere keren rijden, of we zetten wat meer wagens in.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Met behulp van verhuisdekens en plastic folie kunnen wij uw meubels voorzien van een beschermende verpakking om zo het risico op schade te minimaliseren. 

Voor verhuisdozen adviseren wij u even te Googelen. Ook bij bouwmarkten in Spijkenisse kunt u terecht.

 

Wij komen onder andere bij de volgende winkels

Sanders Meubelstad
Profijt Meubel
Iemms Keukens
Sani-Dump
Montel Wonen
Van Toor Interiors
Kitchen Studio
Piet Klerkx
I-Kook Keukens
Seats and Sofas
TTM Wonen
Pronto

Verhuis in Spijkenisse en omstreken         

De Meubeltaxi kunt u ook inzetten voor een verhuizing in de omgeving van Spijkenisse. Verhuis van of naar Spijkenisse en zelfs door heel Nederland en tot over de grens. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Brielle
 • Verhuizen Heenvliet
 • Verhuizen Hellevoetsluis
 • Verhuizen Hoogvliet
 • Verhuizen Oud-Beijerland
 • Verhuizen Rozenburg

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de omgeving van Spijkenisse voor uw verhuizing!

Spoedverhuizing in Spijkenisse

De Meubeltaxi is een van de meest flexibele verhuisbedrijven van Nederland. Heeft uw verhuizer u in de steek gelaten? Of moet u door omstandigheden morgen verhuizen? De kans is groot dat wij u op korte termijn al van dienst kunnen zijn. Morgen verhuisservice nodig in Spijkenisse? Bel ons op via 0900 77 55 999 (5 cent per minuut) of geef uw telefoonnummer aan ons door en wij bellen u vandaag nog.

Verhuisofferte Spijkenisse

Binnen 1 uur weten wat uw verhuizing in Spijkenisse kost? Een verhuisofferte opstellen kan snel geregeld zijn. Laat u ons weten wat er moet gebeuren en dan kunnen wij u een passend aanbod doen. Onze tarieven zijn transparant en die kunt u gewoon op onze website terug vinden. U kunt ook zelf een verhuispakket samen stellen. Dan heeft u binnen 10 minuten uw verhuizing geregeld en weet u ook gelijk tegen welke kosten dit gedaan kan worden.

Klik hier om een verhuisofferte in Spijkenisse aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

010-2683003 Gesloten
© Copyright 2018, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement