0900 77 55 999
Verhuizen in Tilburg - leuk en vertrouwd met De Meubeltaxi
Goed op pad in de Kruikenstad met de Professionele Verhuisservice van De Meubeltaxi
 
 

PRIJSCALCULATOR

Voer postcode of plaats in

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6127 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer klantvriendelijk en professioneel meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
Zeer goed meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi

Internationaal verhuizen

Met De Meubeltaxi kunt u ook de grens over. Een verhuizing naar 1 van de buurlanden, of verder weg in een voordelige combinatie met containervervoer over de weg of over zee. Informeer naar de mogelijkheden.

Speciaal transport

Met behulp van een elektrische traploper, een verhuislift, een stapellift of zelfs de inzet van een mobiele hijskraan zijn de grootste uitdagingen op te lossen. Heeft u een moeilijke opdracht, dan denken we graag met u mee in de oplossing.

Montage

Demontage en montage van meubels vertrouwen wij toe aan onze monteur-sjouwfeurs. Deze mannen zijn opgeleid als meubelmaker en zijn zeer handig en secuur. Stuur uw wensen door en dan laten wij u weten wat er allemaal kan.

Verhuizen Tilburg

Verhuizen in Tilburg en de rest van Noord-Brabant alsook in België kunt u toevertrouwen aan verhuisbedrijf De Meubeltaxi. Uw verhuizing wordt goed voorbereid waarbij wij gebruik maken van een geavanceerd plansysteem. De verhuisspecialist kan vooraf inschatten wat er nodig is voor uw verhuizing en of er nog moeilijkheden te verwachten zijn. Met een degelijke voorbereiding is de uitvoering van de verhuizing vervolgens het halve werk. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en zij zijn vakmensen die met eer hun werk uitvoeren. De rekening achteraf zal meevallen. De Meubeltaxi biedt dezelfde professionaliteit als erkende verhuizers in Tilburg, maar is voordeliger dankzij het gebruik van zelf ontwikkelde technologie.

 

Ervaringen klanten verhuisservice Tilburg

"Dit is de 3e keer dat de DeMeubeltaxi mijn verhuizing heeft verzorgt en ik ben wederom zeer tevreden! Complimenten voor Sjouwfeurs Joost en Rob voor hun flexibele en creatieve aanpak. Top! Verhuizing verloopt altijd professioneel en gezellig."

"Zeer positief! De vriendelijkheid van de sjouwfeurs is bijzonder goed. Zij zijn bereid om alles op te pakken. Zeer correct." 

 

Wanneer kunt u verhuizen?

Verhuizen kan al binnen 48 uur met de verhuisservice van De Meubeltaxi. Selecteer hieronder een datum, stuur uw aanvraag in en wij laten u dezelfde werkdag nog de mogelijkheden weten.

Wij zijn De Sjouwfeurs van De Meubeltaxi!

Waar rijdt De Meubeltaxi?

De Verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar in de volgende 3 regio's:

 • Regio Eindhoven - Den Bosch - Tilburg - Breda - Roosendaal
 • Regio Rotterdam - Den Haag
 • Regio Haarlem - Amsterdam - Leiden

Onze beschikbaarheid geldt uiteraard ook voor alle kleinere tussenliggende plaatsen. En wanneer u iets te vervoeren heeft van of naar een plaats buiten ons werkgebied, dan kan dit zonder voorrijdkosten. Woont u buiten ons verzorgingsgebied en wilt u ons inzetten, dan kan dit op aanvraag. Mogelijk rekenen wij hiervoor voorrijkosten, maar dat bespreken wij vooraf met u.

Ook voor uw internationele verhuizingen van of naar het buitenland kunt u ons inzetten. Verhuizen naar België, Duitsland, of Frankrijk kunnen wij vaak met rechtstreeks transport uitvoeren. Bestemmingen verder weg als Spanje of Italië zijn vaak voordelig uit te voeren in combinatie met transport op een vrachtwagen of vrachtschip. Wij kunnen dan het inpakken verzorgen zodat het veilig en voordelig als vracht vervoerd kan worden. Informeer naar de mogelijkheden via vervoer@demeubeltaxi.nl.

Verhuizing verzekerd

U kunt uw verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten. Lees de vele recensies van onze tevreden klanten om u te overtuigen. Dit zijn de zekerheden die wij u kunnen bieden:

 • Vaste prijsafspraken bieden u zekerheid en voorkomen verrassingen
 • Uw boedel is gedekt tot een waarde van €100.000
 • Wij zijn flexibel; u kunt tot 48 uur voor de verhuizing kosteloos annuleren

Om tot een vaste prijsafspraak te komen, hebben wij eerst wat informatie van u nodig om een offerte op te maken. Geef uw gegevens door via het aanvraagformulier en wij nemen contact met u op om uw verhuizing in Tilburg door te spreken. Iedere aanvraag en reservering bij ons is flexibel. Ons annuleringsbeleid is coulant en zo kunt u bij ons annuleren tot 48 uur voor de verhuizing. Uw boedel is tijdens het verhuizen gedekt tot een waarde van €100.000. Dit is volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen en is daarmee gelijk aan hoe u dit tegen kunt komen bij iedere Erkende Verhuizer.

Verhuizers Meubeltaxi Tilburg

Sjouwfeur® is de erenaam voor de Verhuizers van De Meubeltaxi Tilburg. Onze kernwaarden zijn:

 • Wij zijn een team
 • Wij zijn flexibel en passen ons aan de situatie aan
 • Wij zijn vakkundige en bekwame professionals
 • Wij doen ons uiterste best

Wij zijn altijd op zoek naar goede kerels die deze waarden met ons delen!

Onze Sjouwfeurs® worden eerst streng geselecteerd en krijgen dan een uitgebreid opleidingstraject alvorens ze als verhuizer bij De Meubeltaxi aan de slag gaan.

Verhuiswagen en Verhuismaterialen

Onze verhuiswagens:

 • 15-17m3 grote verhuisbussen
 • 19m3 verhuiswagens met laadklep

Grote verhuisbussen die met klein rijbewijs gereden kunnen worden. En heeft u meer laadvolume nodig, dan zetten wij in plaats van een kostbare vrachtwagen gewoon meerdere verhuiswagens in. Of als het niet ver rijden is, rijden we een paar keer heen en weer. De verhuisspecialist kan inschatten wat er nodig is voor uw verhuizing in Tilburg.

Alle verhuiswagens zijn voorzien van verhuismaterialen:

 • Verhuisdekens
 • Steekwagen
 • Spanbanden
 • Meubelrollers

Tevens kunnen wij de volgende bijzondere hulpmiddelen inzetten:

 • Verhuislift
 • Elektrische trappenklimmer

Zo’n verhuislift kan nog wel eens handig zijn en werkt lekker snel. Of deze nodig is voor uw verhuizing kan onze verhuisspecialist bepalen. Zo kan hij ook samen met u kijken of er nog andere bijzondere maatregelen nodig zijn, zoals het beschermd verpakken van waardevolle objecten.

 

Verhuizing Tilburg en omstreken

Ook in de wijde omtrek van Tilburg verzorgen wij uw verhuizing. Van of naar Tilburg verhuizen kan door heel Nederland en zelfs tot over de grenzen, bijvoorbeeld België in. U kunt ons o.a. inzetten voor:

 • Verhuizen Berkel-Enschot
 • Verhuizen Drunen
 • Verhuizen Goirle
 • Verhuizen Kaatsheuvel
 • Verhuizen Oisterwijk
 • Verhuizen Waalwijk

Er is altijd wel een Meubeltaxi in de buurt van Tilburg voor uw verhuizing!

Verhuis morgen in Tilburg

Ja, dat kan! De verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar binnen 48 uur. Zo is het mogelijk om morgen al te verhuizen in Tilburg. Een onvoorziene calamiteit kan zomaar zorgen dat deze flexibiliteit goed uitkomt. Ons verhuisbedrijf is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag zonder toeslagen. Op zondag kan het op aanvraag en hanteren wij een toeslag van 150% op onze tarieven.

Verhuisofferte Tilburg

Wij voorzien u van harte van een verhuisofferte in Tilburg. Via de website dient u een aanvraag in welke door de verhuisspecialist in behandeling wordt genomen. Indien noodzakelijke informatie ontbreekt, dan zal hij met u contact opnemen. Is alles duidelijk, dan ontvangt u dezelfde werkdag nog een offerte voor uw verhuizing in Tilburg. De verhuisservice van De Meubeltaxi is beschikbaar van maandag t/m zaterdag en op zondag op aanvraag. Op zaterdag en in de avond hanteren wij géén toeslagen.

Klik hier om een verhuisofferte in Tilburg aan te vragen, of om direct te reserveren.

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

013-2040628 Open
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement