0900 77 55 999

Waarom De Meubeltaxi?

 Busje hurenBoedelbakZelf doenDe Meubeltaxi
Ophalen Ja Ja Niet nodig Niet nodig
Wegbrengen Ja Ja Niet nodig Niet nodig
Borg Ja Ja Nee Nee
Zelf sjouwen Ja Ja Ja Aan u de keus
Verzekering Nee Nee Nee Ja
Verhuismateriaal Nee Nee Nee Ja
Kosten Vanaf € 70,- Vanaf € 70,- € 0,- Vanaf € 59,-

Ophalen

Het grote voordeel van De Meubeltaxi is dat deze komt voorrijden op het door u gewenste tjdstip. U bent dus geen tijd kwijt aan het ophalen van een vervoernmiddel en het invoeren van divers papierwerk.

Wegbrengen

Wanneer de klus gedaan is, vertrekt De Meubeltaxi naar een volgende klant. Dat scheelt u dus ook weer tijd, want u hoeft het vervoermiddel niet zelf terug te brengen.

Borg

Bij De Meubeltaxi betaalt u geen borg. Bij het huren van een busje wordt dit wel vaak gevraagd en dient u dus een bedrag voor te schieten van rond de 400,-.

Zelf sjouwen

De Meubeltaxi is een grote 15m3 bestelbus inclusief Sjouwfeur. Dit is een sterke vent met veel ervaring in het verplaatsen van spullen. Hij helpt u met tillen en draagt er zorg voor dat u spullen efficient en veilig in de bus komen te staan. Indien u dit wenst, kunnen wij ook nog een extra sjouwhulp inzetten. Dan komen er 2 mannen om al het werk voor u te verzetten en dan hoeft u zichzelf niet te belasten.

Verzekering

Alle door u in de reservering opgegeven spullen zijn tijdens het transport verzekerd. Hierbij geldt een eigen risico van 25% van de geldelijke waarde van de overeenkomst. Dit is niet het geval wanneer u dit zelf doet, tenzij u daar een speciale verzekering voor heeft. 

Verhuismateriaal

Spullen verplaatsen wordt een stuk makkelijker met de juiste materiaal. De Meubeltaxi is uitgerust met verhuisdekens om uw spullen mee in te pakken en schadevrij te houden, spanbanden om alles goed vast te zetten, gereedschap om indien nodig iets uit elkaar te halen of in elkaar te zetten, en een steekwagen en hondje om onnodig sjouwwerk te voorkomen.

Kosten

Zelf doen is natuurlijk het goedkoopst en als u die mogelijkheid heeft, dan leest u dit waarschijnlijk niet eens. De Meubeltaxi rijdt al vanaf € 59,- en een aanzienlijk deel van onze klanten bedienen wij ook voor exact dit bedrag. Langere afstanden, ruimere laadtijden en extra sjouwhulp verhogen uiteraard het tarief. Wanneer u de vergelijking met een alternatief als het huren van een bus of boedelbak, houdt dan rekening met de tijd die u er extra aan kwijt bent en extra kosten voor benzine en kilometers.

Waarom De Meubeltaxi?

Wij bieden in veel gevallen uitkomst. Soms zijn we de goedkoopste mogelijkheid en soms is het gewoon heel prettig om gebruik te maken van alle servicemogelijkheden die wij bieden. De Meubeltaxi is een interessant alternatief in de vervoersmarkt en wij streven ernaar al onze klanten naar tevredenheid te bedienen.

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6053 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
2019-04-16 Vlotte reactie nemen kontakt op als ze verwachten… Ton Heijne den Bak meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren
0.5 /5
2019-04-15 Slecht Kevin Toet meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2019, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement