085 018 9363
0900 77 55 999

Tarieven De Meubeltaxi

Bekijk hieronder achtereenvolgens de tarieven voor:

  • Verhuizen
  • Pianovervoer
  • Bezorging nieuwe meubels

Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% B.T.W.

Wat kost verhuizen?

Of je nu veel hulp nodig hebt tijdens je verhuizing, of alleen het hoogst noodzakelijke, je bepaalt welke dienst je bij ons afneemt en hoeveel je betaalt. Wij werken met verhuispakketten waarbij je kunt selecteren hoeveel Sjouwfeurs je in wilt zetten met welk formaat verhuiswagen en gedurende hoeveel uur. Maak gebruik van onze prijscalculator om interessante kortingen te vinden.

Advies

Onze verhuisspecialisten adviseren je graag in je pakketkeuze. Als je via ons aanvraagformulier aan ons doorgeeft wat er moet gebeuren onder welke omstandigheden, dan kan onze specialist een inschatting maken en je van advies voorzien.

 

RESERVEER NU!

Pianovervoer

Voor het vervoer van je piano rekenen wij een vaste prijs, ongeacht hoe lang het duurt:

  • €110 tot 5 kilometer
  • Daarboven €10 per 5 kilometer
  • Extra Sjouwhulp kost €95 + €1,50 per kilometer

Je kunt er dus voor kiezen om de Sjouwfeur zelf te assisteren, of om een extra sjouwhulp af te nemen en dan komen wij met 2 man.

Vleugelvervoer is mogelijk vanaf €299.

RESERVEER NU!

Weekendtoeslag

In verband met CAO-bepalingen hanteren wij op zaterdagen een toeslag van 25% en op zondag van 100% op al onze tarieven.

Sjouwfeur

Verzekering

Je boedel is bij ons verzekerd tot maximaal €100.000 en €23.000 per inboedel onder beperkte aansprakelijkheid. Je dient je verhuizing altijd aan te melden bij je eigen inboedelverzekering. In onze Transportvoorwaarden lees je terug tot waar onze aansprakelijkheid reikt.

Wil je exact weten wat de kosten voor jou bedragen?

Vul dan je gegevens in via RESERVERING. Dit is geheel vrijblijvend; je kunt tot 48 uur vantevoren nog annuleren. Je kunt opgeven wat je wilt vervoeren, om welke locaties het gaat, wat je aan extra diensten wil afnemen en wanneer je gebruik wilt maken van De Meubeltaxi. Is je reservering duidelijk en compleet en mogelijk op het door jou gekozen moment, dan ontvang je van ons per email een bevestiging. Zijn er dingen niet duidelijk of mogelijk, dan nemen wij telefonisch contact met je op om dit af te stemmen.

Offerte

Je kunt middels dit formulier ook aangeven dat je graag eerst een offerte ontvangt, alvorens de reservering definitief te maken. 

Heb je nog vragen, bel ons: 085 018 9363 (09:00 tot 18:00 maandag t/m vrijdag)

Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
9.2 van 10
6318 beoordelingen
Demeubeltaxi.nl
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
4 /5
2020-05-23 Helemaal top F. Luisman meer..
Demeubeltaxi.nl
Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren Verhuisservice voor de sterren
5 /5
2020-05-08 Heel positief Sylvia Boone meer..
Lees recensies over De Meubeltaxi
Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in. De Meubeltaxi neemt zo spoedig mogelijk contact met uw op.

085 018 9363 Gesloten
© Copyright 2020, De Meubeltaxi VOF | Algemene Voorwaarden| Disclaimer| Privacy Statement